Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

doszła dziś do mnie paczka z pełnej miski:multi: ale oczywiście nie było mnie w domu i zostało awizo:diabloti:. jutro paczke odbiore i pokaże nowe rogzy;)

Onomato-Peja napisał(a):
Kantar nie uczy psa ładnego chodzenia na smyczy. Wyobraź teraz sobie - pies dusząc się ciągnie na obroży a na kantarku nie. Dlaczego, jak myślisz ? :razz:
Niby to takie pozytywne a jednak... :p

ja tam nie wiem, ciesze się, że przynajmniej problem Względnie zniknął :eviltong:.. hmm wyprowadzam psa czasami na szelkach, innym razem na halti. Tylko prowadząc na szelkach mam ciągle obawy, że zaraz kogoś uszczypnie :diabloti:. No niestety mam z nią taki problem, że gryzie a mając kantarek jestem w stanie ją w nagłym wypadku opanować. wiem wiem, trzeba szkolić resocjalizować itp. pracujemy nad tym:evil_lol:. w każdym razie wole bezstresowe spacery;)

• Replies 12k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name='Djar']
I stąd moje pytanie. Czy kupował już ktoś coś takiego dla swojego psa i wie, gdzie można dostać halti w Łodzi Z góry dzięki za odpowiedź.
Djar, poszukaj w internecie, halti w przystępnej cenie w karusku mają- http://www.karusek.com.pl/ Ja z karuska mam halti mojej suki i poprzedniego psa

Posted

GameBoy napisał(a):
jezeli pies wyrywa do innych psow idz z nim na szkolenie
kantar nie jest rozwiazaniem
jezeli chcesz to robic na wlasna reke kup dlawik o odpowiedniej dlugosci i naucz sie z niego poprawnie korzystac - pomoze od pierwszego uzycia o ile bedziesz robil to prawidlowo

yyy, dlaczego dlawik, dlaczego nie kantar???Jakie rady:roll:

Posted

martita napisał(a):
yyy, dlaczego dlawik, dlaczego nie kantar???Jakie rady:roll:

yyy dlatego, ze kantar nie uczy, (zaden porzadny szkoleniowiec nie poleca kantara) a odpowiednio uzywany dlawik tak

Posted

[quote name='Rinuś']Miałam komuś wkleić zdjęcie saszetki ale bateria mi padla :mdleje:
Rinuś, mi miałaś wysłać i jeszcze Chantell chciała ;)

Posted

Marta_Ares napisał(a):
a do nas przyszły szelki Lupine od Pauliny, sliczne są:loveu: :loveu:

no nie ! Ty mi powiedz czemu do Ciebie szelki doszły, jak wysłałam je w sobotę, a do mnie nie, choc wysłałaś je wcześniej ?

cieszę się, że się podobają, bo nadal miałam malutkie poczucie winy, że ciut zmaltretowane są :)

i faktycznie Aresowi druga obręcz nie sięga tak daleko jak mojej suce.

Posted

Mi. napisał(a):
ja tam nie wiem, ciesze się, że przynajmniej problem Względnie zniknął :eviltong:.. hmm wyprowadzam psa czasami na szelkach, innym razem na halti. Tylko prowadząc na szelkach mam ciągle obawy, że zaraz kogoś uszczypnie :diabloti:. No niestety mam z nią taki problem, że gryzie a mając kantarek jestem w stanie ją w nagłym wypadku opanować. wiem wiem, trzeba szkolić resocjalizować itp. pracujemy nad tym:evil_lol:. w każdym razie wole bezstresowe spacery;)

Nie no ja też zamierzam młodej kupić halter, ale my się dodatkowo na każdym spacerze uczymy i socjalizujemy ;) Ale jednak ona to wariatka i oprócz ćwiczeń, wolę mieć też halter, gdybym potrzebowała iść w jakieś publiczne miejsce ( plaża, bulwar itd. ) ;)

Chyba już dziś zamówię obrożę dla młodej, mama załamana, ze różową biorę :diabloti: Nie moja wina, że akurat ta jest w przecenie :evil_lol:

Posted

[quote name='Onomato-Peja']Nie no ja też zamierzam młodej kupić halter, ale my się dodatkowo na każdym spacerze uczymy i socjalizujemy ;) Ale jednak ona to wariatka i oprócz ćwiczeń, wolę mieć też halter, gdybym potrzebowała iść w jakieś publiczne miejsce ( plaża, bulwar itd. ) ;)

Chyba już dziś zamówię obrożę dla młodej, mama załamana, ze różową biorę :diabloti: Nie moja wina, że akurat ta jest w przecenie :evil_lol:
;)
a którą różową?

[quote name='Rinuś']ok mam, ale w sumie niewiele widać...
jest spora dosyć.

Łukaszek?:diabloti:

Posted

Onomato-Peja napisał(a):
rogz łańcuch

oo to ten co dziś do mnie doszedł a nie odebrałam:razz:

Iza. napisał(a):
No na Rinusiową raczej nie wyglada :evil_lol:

są bardzo podobni :diabloti:

Posted

[quote name='Mi.']
są bardzo podobni :diabloti:

Ahaaa rozumiem :diabloti: pewnie szczególnie jeśli chodzi o krocze nie ? :diabloti::evil_lol:

ok juz nie offuje :evil_lol:

Posted

a mi poszedł klips w rogzie, tym starym, przy odpinaniu na szczęście. Szelki krowy- niestety:roll: nosić się da bo odłamał się jeden z tych zaczepów, ale chyba mam ambicje wymienić, szczególnie że mam jeden zapasowy, z rogza właśnie, bo rozwaliłam rozwalonego viva rogza :evil_lol:
jakby ktoś się pytał, rogz czy xxx, odpowiem na pewno nie rogz :diabloti:

Posted

Pomóżcie wybrac coś dla tego amanta ze zdjęcia w banerku :p
Z tych oto obroży:

Szkoda, że rogz nie ma niczego zielonego...:shake:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...