Iza. Posted October 4, 2009 Posted October 4, 2009 Onomato-Peja napisał(a):Mi się bardzo podoba :loveu: Ale mi potrzebny zacisk ;( Ja generalnie tez wole zaciski, ale te obroże niestety były tylko w wersji na klips. :shake:
Feigned Posted October 4, 2009 Posted October 4, 2009 Iza, w Białymstoku raczej nie. Ale na p-m chyba jeszcze jest M-ka ;)
Cimi Posted October 4, 2009 Posted October 4, 2009 Marta_Ares napisał(a):Cimi, nie lubię kołnierzy, ale na Twojej Febe pięknie ten pitman się prezentuje:loveu: :loveu: Woofstock też sliczny:loveu: Dzięki :). Niestety musi nosic kołnierze, bo strasznie ciągnie a ja jestem leniwa :lol:
gops Posted October 4, 2009 Posted October 4, 2009 Cimi napisał(a):Dzięki :). Niestety musi nosic kołnierze, bo strasznie ciągnie a ja jestem leniwa :lol: ale w kolnierzu ciagnie jeszcze bardziej bo sie nie poddusza i ciaggnie swobodneij przynajmniej moja, ale wydaje mi sie ze kazdy tak dziala
Cimi Posted October 4, 2009 Posted October 4, 2009 gops napisał(a):ale w kolnierzu ciagnie jeszcze bardziej bo sie nie poddusza i ciaggnie swobodneij przynajmniej moja, ale wydaje mi sie ze kazdy tak dziala no właśnie i dlatego nosi takie obroże :]
gops Posted October 4, 2009 Posted October 4, 2009 Cimi napisał(a):no właśnie i dlatego nosi takie obroże :] aaa :lol: myslalm ze mowisz ze jak am szersza to mniej ciagnie, zle zrozumialam :razz:
Iza. Posted October 4, 2009 Posted October 4, 2009 [quote name='Feigned']Iza, w Białymstoku raczej nie. Ale na p-m chyba jeszcze jest M-ka ;) To szkoda, chciałbym to na żywo zobaczyć ;) A w ogóle to wszem i wobec ogłaszam, że obrożoholizm wyleczony :multi: Zostawiam 3 obroże, parę szelek i smyczkę :loveu::evil_lol: No i zapraszam do podpisu :loveu::diabloti:
Feigned Posted October 4, 2009 Posted October 4, 2009 Iza. napisał(a):To szkoda, chciałbym to na żywo zobaczyć ;) A w ogóle to wszem i wobec ogłaszam, że obrożoholizm wyleczony :multi: Zostawiam 3 obroże, parę szelek i smyczkę :loveu::evil_lol: No i zapraszam do podpisu :loveu::diabloti: była kiedyś pózaciskowa jedna, ale też już nie ma :eviltong: ja podobnie. :diabloti: tyle, że już ostatnią chcę kupić i na tym koniec przez najbliższe pół roku :lol:
diabelkowa Posted October 4, 2009 Posted October 4, 2009 a ja mam zbedne biedrony z lupine w super staaanie ;P
Iza. Posted October 4, 2009 Posted October 4, 2009 diabelkowa napisał(a):a ja mam zbedne biedrony z lupine w super staaanie ;P a jaki rozmiar ? :razz:
Kiłi Posted October 4, 2009 Posted October 4, 2009 Nowe upolowane akcesoria:diabloti: Smyczka Dingo natłuszczana brązowa i taka sama obróżka: Szeleczki z molosów 5 cm:razz: Obróżka Małemu kupiłam brązową skórzaną smyczke i obróżke, teraz szukam obróżki małej (37cm) brązowej z ćwiekami:roll: I będzie komplet:lol:
agaciaaa Posted October 4, 2009 Posted October 4, 2009 Iza. napisał(a):A to mój najnowszy nabytek ;) taka jedna mnie męczy więc wstawiam :diabloti: Ciekawe kto....:diabloti: fajna jest :loveu: już Ci się znudziła? :eviltong: A co do wyleczenia, to myślę, że mi też by łatwiej przeszło, gdyby na moim psie nie było nic widać :eviltong: :evil_lol:
Iza. Posted October 4, 2009 Posted October 4, 2009 agaciaaa napisał(a):Ciekawe kto....:diabloti: fajna jest :loveu: już Ci się znudziła? :eviltong: A co do wyleczenia, to myślę, że mi też by łatwiej przeszło, gdyby na moim psie nie było nic widać :eviltong: :evil_lol: No ciekawe, ciekawe :diabloti:Podoba się ? Od 40 cm jest, a tyle przecież Sarunia ma:diabloti: Nie o robię znudziła mi się, ale nic mi się nie stanie jak nie będę jej miała :diabloti: Spadówa :mad::evil_lol:
Pestka Posted October 4, 2009 Posted October 4, 2009 Szelki bardzo fajne :loveu: A ja dzisiaj oddałam połowę naszych zbiorów w których Benek nie chodzi do tomaszowskiego schroniska. Teraz zastanawiam się jakie szele zamówić - z Rogza czy Lupine? :shake:
Illusion Posted October 4, 2009 Posted October 4, 2009 Pestka napisał(a):Szelki bardzo fajne :loveu: A ja dzisiaj oddałam połowę naszych zbiorów w których Benek nie chodzi do tomaszowskiego schroniska. Teraz zastanawiam się jakie szele zamówić - z Rogza czy Lupine? :shake: Weź te, które Ci się podobają ;), bo tutaj zdania na temat rogza i lupine są dosyć podzielone i raczej nie uzyskasz konkretnej rady :lol:.
Pestka Posted October 4, 2009 Posted October 4, 2009 RCookie napisał(a):Weź te, które Ci się podobają ;), bo tutaj zdania na temat rogza i lupine są dosyć podzielone i raczej nie uzyskasz konkretnej rady :lol:. Łatwo powiedzieć :eviltong: Sęk w tym, że mi się podoba i sport red/blue, a z lupine to już tyle wzorów że sama nie wiem co wybrać :shake:
Illusion Posted October 4, 2009 Posted October 4, 2009 Pestka napisał(a):Łatwo powiedzieć :eviltong: Sęk w tym, że mi się podoba i sport red/blue, a z lupine to już tyle wzorów że sama nie wiem co wybrać :shake: To ja bym brała lupine :evil_lol:.
kate8828 Posted October 4, 2009 Posted October 4, 2009 A ktos moglby mi viva rogza pokazac na modelu:oops: bardzo bym prosiła Dla bialego pp grzywka chce cos i myslalam nad viva rogzem http://i126.photobucket.com/albums/p84/kaprys/Benio-show-obi/statyka.jpg pies mamy juz z rogza komplety Pink heart's i hibiskusy niebieskie i jeszcze pomaranczowy odblask komplet smycz i obroza i naszlo mnie na jeszcze jeden i nie wiem ktory zeby nie znikal bo ice cream ktory mi sie bardzo podoba zanika na nim wzor na bialasie nic nie widac:roll: jako dzidzia w ph http://i126.photobucket.com/albums/p84/kaprys/Benito%20morze%20maj%2008/KopiaIMG_9622.jpg
Onomato-Peja Posted October 4, 2009 Posted October 4, 2009 i Viva i planet będą pasować moim skromnym zdaniem ;) w ogóle do białego wszystko pasuje :eviltong:
Marta_Ares Posted October 4, 2009 Posted October 4, 2009 nie wszystko, nie wszystko:eviltong: mi sie na Mayce np. pomaranczowy wogole nie podoba
Rinuś Posted October 4, 2009 Posted October 4, 2009 Miałam komuś wkleić zdjęcie saszetki ale bateria mi padla :mdleje:
Recommended Posts