marta_gp Posted October 1, 2009 Posted October 1, 2009 o, Ezy dog :cool3: dzięki za fotki na Jazzie ;) a to RD to szara smycz?
Dogha Posted October 1, 2009 Posted October 1, 2009 Tak, szara :cool3: Chcę dokupić jeszcze (kieeedyś) czarną to będzie do wszystkiego :multi: (Ciekawe ile tak wytrzymam...:evil_lol:)
WeronikaM Posted October 1, 2009 Posted October 1, 2009 http://i38.tinypic.com/dxe834.jpg wow śliczne :loveu: smyczka cudna :cool3:
Onomato-Peja Posted October 2, 2009 Posted October 2, 2009 Marta, Zuzka - cudownie. :loveu: Tez bym chciała surf sainta i florala :loveu: ale cienkie, cienkie... Jednak zacisk rogzowy Xlka jest dobry, ale wtedy gdy przełożę przez regulację jeszcze naszywkę. :eviltong: Ale i tak mała będzie chodzić głównie w szelkach. Co nie zmienia faktu, ze poluję na róż łańcuszek. Ale to też później trochę. :lol:
NightQueen Posted October 2, 2009 Posted October 2, 2009 [quote name='RCookie']Puppy love jest super :evil_lol:, ja kilka miesięcy temu bardzo chciałam kupić, ale w końcu zrezygnowałam i nie tak dawno kupiłam, ani trochę nie żałuję :razz:. A jaką szerokość RD zamawiałaś? 18mm? ja też ją już kilka razy chciałam zamówić ale zawsze rezygnowałam :razz: pomyślę nad nią jeszcze tak 18mm, chociaż dla Moli jest to za szerokie, ale S była znów za mała jeśli chodzi o długość, bo ona jest do 30 cm, młoda ma 29cm, a nie lubię obroży na maksa popuszczonej, więc zamówiłam M Jedynie miękkie lupiny jakie mi się trafiły, to wzór Muddy Paws :roll: wprawdzie nie zauważyłam, żeby psom twardość obroży przeszkadzała, ale ja lubię sobie owinąć smycz wokół ręki i mam wrażenie, że wręcz mnie tnie po dłoni. no właśnie chodzi mi o to że lupine są szorstkie dla mnie, a nie dla psa. A gadam i gadam, chyba ją w końcu zamówię (ale puppy love) to się przekonam jakie są lupine
asiunia Posted October 2, 2009 Posted October 2, 2009 Nasza obróżka PITMAN:loveu:skończyło się tiutianie obcych na pieska:diabloti:
gops Posted October 2, 2009 Posted October 2, 2009 my tez mamy pitmana :eviltong::evil_lol: ale szeroka ta obroza :razz: slicznie poczwarkowi :loveu:
Onomato-Peja Posted October 2, 2009 Posted October 2, 2009 Ślicznie :loveu: super ta szerokość :lol: ja z pitmana biorę szelki ;p ale to też kiedyś, kiedyś, póki co są ważniejsze sprawy a młoda ma trochę 'ubranek'
Darianna Posted October 2, 2009 Posted October 2, 2009 jak seterom kupię taką, to ktoś się nabierze? ;)
gops Posted October 2, 2009 Posted October 2, 2009 Darianna napisał(a):jak seterom kupię taką, to ktoś się nabierze? ;) nie :lol: :evil_lol:
asiunia Posted October 2, 2009 Posted October 2, 2009 To chyba najlepszy mój zakup(poza kagancem fizjologicznym)jakiego dokonałam:loveu:Jest mięciutka,porządnie wykonana,z racji tego że jest szeroka pies nie poddusza się,a ciagniecie jest zniwelowane do minimum;)Szerokość 5 cm ciut skraca mu szyjkę,ale i tak mi się podoba:p
gops Posted October 2, 2009 Posted October 2, 2009 jak juz mowa o o pitmanach to wogole uwazam zeobroze od nich sa o niebo porzadniejsze obroze niz rogz, lupine nie sa jakies przepiekne nie oszukujmy sie ale sa naparwde mocne i polecam kazdemu kto sie obawai ze pies co innego zerwie :lol:
marta_gp Posted October 2, 2009 Posted October 2, 2009 :crazyeye: nawet nie wiedziałam, że pitman ma takie super obroze :oops: :loveu::loveu::loveu:
Diora Posted October 2, 2009 Posted October 2, 2009 asiunia, teraz radziłabym Ci uważać na policyjne patrole, bo jak ktoś Cię podkabluje, to możesz mić niemałe nieprzyjemności. Ale to tak na marginesie ;)
asiunia Posted October 2, 2009 Posted October 2, 2009 [quote name='Diora']asiunia, teraz radziłabym Ci uważać na policyjne patrole, bo jak ktoś Cię podkabluje, to możesz mić niemałe nieprzyjemności. Ale to tak na marginesie ;) Tego akurat się nie obawiam;)
Migori Posted October 2, 2009 Posted October 2, 2009 Mam kilka obroży lupine dla Bory. Surf pulp jest wykonana z bardzo miękkiej taśmy i po 3 miesiącach noszenia sie zmechaciła :p Mam też tropicane, puppy love i delfinki to mogę powiedzieć, że one wykonana są z twardej taśmy, co mi odpowiada. Nie zmechaciły się, nie są też pozaciągane. Smycz jest sztywna i takie właśnie lubię. Power flower natomiast jest taka pośrednia, ale może to od częstego moczenia we wodzie, bo Bora w niej pływa. Co do szerokości... zawsze myślałam że 2,5cm to idealna szerokośc zarówno smyczy jak obroży, jednak po zakupieniu puppy love i delfinków, mogę śmiało powiedzieć, że 18mm to jest właśnie to! Nie skraca szyi Bory tak jak te szersze, smycz fajnie leży w mojej malutkiej rączce :razz: Chyba źle nie wygląda co ? Nie wiem co ludzie lubią w rogzach szczerze mówiąc? Zeszła na psy ta firma, krzywo wszystko, niedokładnie, strzępi sie i siepie :shake:
gops Posted October 2, 2009 Posted October 2, 2009 diabelkowa napisał(a):gops pokaz tego twojego pitmana:) postarm sie dzis zrobic fote ;) jednego juz mam jakis tydzien a jeden jest w drodze :lol:
asiunia Posted October 2, 2009 Posted October 2, 2009 [quote name='gops']postarm sie dzis zrobic fote ;) jednego juz mam jakis tydzien a jeden jest w drodze :lol: a które zamówiłaś? Poczwar pod choinkę dostanie jeszcze taką:
gops Posted October 2, 2009 Posted October 2, 2009 [quote name='asiunia']a które zamówiłaś? Poczwar pod choinkę dostanie jeszcze taką: niestey moj pies sie nie lapie w pitmanie wiec robimy na zamowienie u tego pana , normalnie tak samo przeszyte iw szystko mocne i mam teraz z serri fun czerwono czarna a w drodze zielona standart ;) na 3cm moja sucz ma tylko 16kg dlatego nic szerszego ;) a skory nie lubie :eviltong: pod choinke tez dostanie pitmana ale neiwiem jeszcze jakiego :evil_lol:
Marta_Ares Posted October 2, 2009 Posted October 2, 2009 Asiunia, pieknie sie Pako prezentuje w tej obrozy :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:
Chantell Posted October 2, 2009 Posted October 2, 2009 jeej wy juz o choince gadacie, a co z mikołajem? xD Ja tam póki co jeszcze o tym nie myślę. Jeżeli ktoś ma do sprzedania szelki/smycze/obroże dla małych ew średnich psów z lupine albo rogza, to prosze o kontakt na pw :D
Rinuś Posted October 2, 2009 Posted October 2, 2009 Widzę, że w statusie na RD jest, że zrealizowane...to ciekawe czy dzisiaj jeszcze przyjdzie czy dopiero w poniedziałek...
Justa Posted October 2, 2009 Posted October 2, 2009 mamy już różowego rogza i muszę powiedzieć, ze jest rewelacyjny :loveu:
Recommended Posts