Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 12k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Tak, szara :cool3: Chcę dokupić jeszcze (kieeedyś) czarną to będzie do wszystkiego :multi: (Ciekawe ile tak wytrzymam...:evil_lol:)

Posted

Marta, Zuzka - cudownie. :loveu:
Tez bym chciała surf sainta i florala :loveu: ale cienkie, cienkie...
Jednak zacisk rogzowy Xlka jest dobry, ale wtedy gdy przełożę przez regulację jeszcze naszywkę. :eviltong: Ale i tak mała będzie chodzić głównie w szelkach.
Co nie zmienia faktu, ze poluję na róż łańcuszek. Ale to też później trochę. :lol:

Posted

[quote name='RCookie']Puppy love jest super :evil_lol:, ja kilka miesięcy temu bardzo chciałam kupić, ale w końcu zrezygnowałam i nie tak dawno kupiłam, ani trochę nie żałuję :razz:.
A jaką szerokość RD zamawiałaś? 18mm?

ja też ją już kilka razy chciałam zamówić ale zawsze rezygnowałam :razz: pomyślę nad nią jeszcze
tak 18mm, chociaż dla Moli jest to za szerokie, ale S była znów za mała jeśli chodzi o długość, bo ona jest do 30 cm, młoda ma 29cm, a nie lubię obroży na maksa popuszczonej, więc zamówiłam M

Jedynie miękkie lupiny jakie mi się trafiły, to wzór Muddy Paws :roll: wprawdzie nie zauważyłam, żeby psom twardość obroży przeszkadzała, ale ja lubię sobie owinąć smycz wokół ręki i mam wrażenie, że wręcz mnie tnie po dłoni.

no właśnie chodzi mi o to że lupine są szorstkie dla mnie, a nie dla psa.
A gadam i gadam, chyba ją w końcu zamówię (ale puppy love) to się przekonam jakie są lupine

Posted

To chyba najlepszy mój zakup(poza kagancem fizjologicznym)jakiego dokonałam:loveu:Jest mięciutka,porządnie wykonana,z racji tego że jest szeroka pies nie poddusza się,a ciagniecie jest zniwelowane do minimum;)Szerokość 5 cm ciut skraca mu szyjkę,ale i tak mi się podoba:p

Posted

jak juz mowa o o pitmanach to wogole uwazam zeobroze od nich sa o niebo porzadniejsze obroze niz rogz, lupine
nie sa jakies przepiekne nie oszukujmy sie ale sa naparwde mocne i polecam kazdemu kto sie obawai ze pies co innego zerwie :lol:

Posted

asiunia, teraz radziłabym Ci uważać na policyjne patrole, bo jak ktoś Cię podkabluje, to możesz mić niemałe nieprzyjemności. Ale to tak na marginesie ;)

Posted

[quote name='Diora']asiunia, teraz radziłabym Ci uważać na policyjne patrole, bo jak ktoś Cię podkabluje, to możesz mić niemałe nieprzyjemności. Ale to tak na marginesie ;)
Tego akurat się nie obawiam;)

Posted

Mam kilka obroży lupine dla Bory. Surf pulp jest wykonana z bardzo miękkiej taśmy i po 3 miesiącach noszenia sie zmechaciła :p
Mam też tropicane, puppy love i delfinki to mogę powiedzieć, że one wykonana są z twardej taśmy, co mi odpowiada. Nie zmechaciły się, nie są też pozaciągane. Smycz jest sztywna i takie właśnie lubię.
Power flower natomiast jest taka pośrednia, ale może to od częstego moczenia we wodzie, bo Bora w niej pływa.

Co do szerokości... zawsze myślałam że 2,5cm to idealna szerokośc zarówno smyczy jak obroży, jednak po zakupieniu puppy love i delfinków, mogę śmiało powiedzieć, że 18mm to jest właśnie to! Nie skraca szyi Bory tak jak te szersze, smycz fajnie leży w mojej malutkiej rączce :razz:

Chyba źle nie wygląda co ?

Nie wiem co ludzie lubią w rogzach szczerze mówiąc? Zeszła na psy ta firma, krzywo wszystko, niedokładnie, strzępi sie i siepie :shake:

Posted

diabelkowa napisał(a):
gops pokaz tego twojego pitmana:)

postarm sie dzis zrobic fote ;)
jednego juz mam jakis tydzien a jeden jest w drodze :lol:

Posted

[quote name='gops']postarm sie dzis zrobic fote ;)
jednego juz mam jakis tydzien a jeden jest w drodze :lol:
a które zamówiłaś?
Poczwar pod choinkę dostanie jeszcze taką:

Posted

[quote name='asiunia']a które zamówiłaś?
Poczwar pod choinkę dostanie jeszcze taką:

niestey moj pies sie nie lapie w pitmanie wiec robimy na zamowienie u tego pana , normalnie tak samo przeszyte iw szystko mocne
i mam teraz z serri fun czerwono czarna a w drodze zielona standart ;)
na 3cm moja sucz ma tylko 16kg dlatego nic szerszego ;)

a skory nie lubie :eviltong:
pod choinke tez dostanie pitmana ale neiwiem jeszcze jakiego :evil_lol:

Posted

jeej wy juz o choince gadacie, a co z mikołajem? xD Ja tam póki co jeszcze o tym nie myślę. Jeżeli ktoś ma do sprzedania szelki/smycze/obroże dla małych ew średnich psów z lupine albo rogza, to prosze o kontakt na pw :D

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...