Illusion Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 Ja mam w naszych lupine dwa różne rodzaje klipsów.
BBeta Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 [quote name='Marta_Ares']oo a masz moze fotke jak wygladaja Twoje? http://i693.photobucket.com/albums/vv296/Myszka_100/wakacje/DSC06855.jpg Nie mam, ale chodzi mi o tą część po prawej stronie ;)
konikowa Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 Ja mam trochę inny ten zatrzask, ale jest mega wytrzymały. Mam psa, który niemiłosiernie ciągnie (pies mojej sis) i ma czasem takie zrywy, że ledwo się go utrzymać da, a Lupine wszystko wytrzyłało;) W przeciwieństwie do jednej z obroży bezfirmowej.
taxelina Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 nasz jest wytrzymaly!! moge potem zrobic fotke jak nasz wyglada i wzorek sliczny :D
Cimi Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 Jedna moja lupinka ma 3 lata i zatrzask jest dalej świetny i działa bardzo sprawnie :). Generalnie jestem bardzo zadowolona :)
asiunia Posted September 29, 2009 Posted September 29, 2009 [quote name='gops']ja kupilam pitmana :lol: i narazie starczy :evil_lol: pokaż:multi: ja zamówiłam wczoraj obroże parcianą:evil_lol:
Rinuś Posted September 29, 2009 Posted September 29, 2009 Przylazłam żebyście mi pomogli... podoba mi się w RD to To też mi się podoba no i ten komplet :loveu: i teraz nie wiem :oops: o ta,ale nie ma obroży do niej a chcę komplecik... Jaki kolor najlepiej na biszkopcie?
Migori Posted September 29, 2009 Posted September 29, 2009 Rinuś napisał(a):Przylazłam żebyście mi pomogli... Błękit RD bym brała :p
Marta_Ares Posted September 29, 2009 Posted September 29, 2009 a pomaranczu jednak z rogza nie bierzesz??? :placz: Z RD brałabym błekit, albo fiolet :loveu: :loveu:
Rinuś Posted September 29, 2009 Posted September 29, 2009 [quote name='Magda25']Błękit RD bym brała :p własnie mnie kusi ten błękit ale chyba jednak fiolet lepszy...:eviltong: [quote name='Marta_Ares']a pomaranczu jednak z rogza nie bierzesz??? :placz: Za drogo mnie to wychodzi a jest kryzys :diabloti: Z RD brałabym błekit, albo fiolet :loveu: :loveu: szkoda , że nie maja innych fajnych wzorków.ale chyba na ten fiolet się skuszę :loveu:
Illusion Posted September 29, 2009 Posted September 29, 2009 Też bym brała błękitny albo fiolet dla biszkopta :). Czekolady we fiolecie bosko wyglądają :loveu:.
Rinuś Posted September 29, 2009 Posted September 29, 2009 [quote name='RCookie']Też bym brała błękitny albo fiolet dla biszkopta :). Czekolady we fiolecie bosko wyglądają :loveu:. Nie masz jakiejś fotki biszkopta albo czekolady ?:razz:
marta_gp Posted September 29, 2009 Posted September 29, 2009 dla biszkoptowego laba wzięłabym zielony komplet ;)
Illusion Posted September 29, 2009 Posted September 29, 2009 [quote name='Rinuś']Nie masz jakiejś fotki biszkopta albo czekolady ?:razz: Czekoladę mam ;), zaraz poszukam tego zdjęcia. Jak zobaczyłam ten fioletowy komplecik na tej suczce, to się zakochałam :loveu: :evil_lol:. Wrzucam w linku, bo to nie moje zdjęcie http://images27.fotosik.pl/244/ff87419dae3fbff8.jpg
Kasia&Rika Posted September 29, 2009 Posted September 29, 2009 zdecydowanie fiolet. ja mam może trochę bardziej rudą, ale wygląda super :D
Kirima Posted September 29, 2009 Posted September 29, 2009 Rinuś, moim zdaniem fiolet albo zielony ;) Marta_Ares, właśnie docelowo sadzę, że L z Rogza, ale co do szczeniora to nie mam pojęcia - myślę nad RD, bo Rogz jednak jest drogi, a wiadomo, szczeniaki szybko rosną, więc pieniądze wyrzucone w błoto :roll: Mówisz, że S-ka na 2 miesięcznego będzie stanowczo za mała? Ehh ja się w tym wszystkim już gubię :p
Marta_Ares Posted September 29, 2009 Posted September 29, 2009 za mała poniewaz za cienka, ma tylko 1cm szerokosci. Szczeniak z hodowli?
Kirima Posted September 29, 2009 Posted September 29, 2009 No jasne, poza tym plany jak plany, nie wiem czy wypalą z powodu kosztów, i na pewno nie tak szybko jak by się chciało, ale właśnie pojawia się nikłe światełko w tunelu, które może zmienić przyszłość ;). A ja pomimo tych wszystkich wątpliwości siedzę jak na szpilkach i bardzo się niecierpliwię i w sumie tymi poszukiwaniami zabijam czas. :p A co do szerokości - jak ja mogłam nie zwrócić na to uwagi? przecież zawsze była dla mnie priorytetem :o Jakieś inne propozycje?
Illusion Posted September 29, 2009 Posted September 29, 2009 Ma ktoś zdjęcia na ciemnym (najlepiej czarnym, czarnym podpalanym ew. tricolor) psie wzorków lupine takich jak tickled pink i jelly roll?
Marta_Ares Posted September 29, 2009 Posted September 29, 2009 Otoshi Reddingo moze być ale M-ka powinna być dobra Albo narazie poprostu jakąś bezfirmową, tanią, szczeniak i tak szybko wyrosnie/ zniszczy itp;)
Rinuś Posted September 29, 2009 Posted September 29, 2009 [quote name='RCookie']Czekoladę mam ;), zaraz poszukam tego zdjęcia. Jak zobaczyłam ten fioletowy komplecik na tej suczce, to się zakochałam :loveu: :evil_lol:. Wrzucam w linku, bo to nie moje zdjęcie http://images27.fotosik.pl/244/ff87419dae3fbff8.jpg Jest cudne!!!!Dzięki :) biorę fiolet :D
Marta_Ares Posted September 29, 2009 Posted September 29, 2009 bardzo widoczny Rogz:diabloti: i ze smycza do kompletu
Feigned Posted September 29, 2009 Posted September 29, 2009 Marta_Ares, strasznie podoba mi się ta obroża w łapki z Lupine :loveu: jaka to szerokość? nie wiecie czy taki wzorek jest produkowany na małe psy ? szer. ok 16 mm. bo widziałam ostatnio w zoologicznym taką ale jakaś szeroka chyba była, tzn. ok 20 mm i wydaje mi się, że to za szeroka jak na białasa, bo on ogólnie to lata w 16 mm rogza i jest w sam raz.
Marta_Ares Posted September 29, 2009 Posted September 29, 2009 moja ma szerokosc 18mm, mniejsze z Lupina maja chyba 1cm szerokosci;) Rogz brazowy juz sprzedany, bo mi sie na psie nie podoba:lol: i czekam teraz na szelki lupina Muddy Paws.....
Recommended Posts