Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 12k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Ja mam trochę inny ten zatrzask, ale jest mega wytrzymały.
Mam psa, który niemiłosiernie ciągnie (pies mojej sis) i ma czasem takie zrywy, że ledwo się go utrzymać da, a Lupine wszystko wytrzyłało;)
W przeciwieństwie do jednej z obroży bezfirmowej.

Posted

Przylazłam żebyście mi pomogli...

podoba mi się w RD to

To też mi się podoba

no i ten komplet :loveu:

i teraz nie wiem :oops:

o ta,ale nie ma obroży do niej a chcę komplecik...

Jaki kolor najlepiej na biszkopcie?

Posted

[quote name='Magda25']Błękit RD bym brała :p
własnie mnie kusi ten błękit ale chyba jednak fiolet lepszy...:eviltong:
[quote name='Marta_Ares']a pomaranczu jednak z rogza nie bierzesz??? :placz:
Za drogo mnie to wychodzi a jest kryzys :diabloti:

Z RD brałabym błekit, albo fiolet :loveu: :loveu:
szkoda , że nie maja innych fajnych wzorków.ale chyba na ten fiolet się skuszę :loveu:

Posted

[quote name='RCookie']Też bym brała błękitny albo fiolet dla biszkopta :). Czekolady we fiolecie bosko wyglądają :loveu:.

Nie masz jakiejś fotki biszkopta albo czekolady ?:razz:

Posted

Rinuś, moim zdaniem fiolet albo zielony ;)

Marta_Ares, właśnie docelowo sadzę, że L z Rogza, ale co do szczeniora to nie mam pojęcia - myślę nad RD, bo Rogz jednak jest drogi, a wiadomo, szczeniaki szybko rosną, więc pieniądze wyrzucone w błoto :roll: Mówisz, że S-ka na 2 miesięcznego będzie stanowczo za mała? Ehh ja się w tym wszystkim już gubię :p

Posted

No jasne, poza tym plany jak plany, nie wiem czy wypalą z powodu kosztów, i na pewno nie tak szybko jak by się chciało, ale właśnie pojawia się nikłe światełko w tunelu, które może zmienić przyszłość ;). A ja pomimo tych wszystkich wątpliwości siedzę jak na szpilkach i bardzo się niecierpliwię i w sumie tymi poszukiwaniami zabijam czas. :p
A co do szerokości - jak ja mogłam nie zwrócić na to uwagi? przecież zawsze była dla mnie priorytetem :o Jakieś inne propozycje?

Posted

Marta_Ares, strasznie podoba mi się ta obroża w łapki z Lupine :loveu: jaka to szerokość?
nie wiecie czy taki wzorek jest produkowany na małe psy ? szer. ok 16 mm.
bo widziałam ostatnio w zoologicznym taką ale jakaś szeroka chyba była, tzn. ok 20 mm i wydaje mi się, że to za szeroka jak na białasa, bo on ogólnie to lata w 16 mm rogza i jest w sam raz.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...