Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 12k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name='Amigo1']Ariss wielkie dzięki za info, jestem z Poznania więc poczekam na poznańską międzynarodówkę - to już niedługo...:loveu:[/quote]

też mam nadzieję, że Huntera tam upoluję:p

Posted

No byłam dzisiaj w zoologu i nakupiłam:
- szelki z trixie (te różowe)
- szelki czerwone z czegoś tam (dla szczeniaków w każdym razie)
- Smaki z brita 90%mięsa (wyglądają jak bekon.) z kurczaka.
- kostki 10 w jednym firmy 8in1
no i dostałam gratisik kostkę XS z 8in1 :)
Szelki:

Posted

[quote name='"Feigned"']Lived, weź zieloną albo niebieską :eviltong: Cuddy będzie ładnie i w tej i w tej :cool3:Mówisz...? :stupid:

To ja lepiej wezmę fioletową, co by w samouwielbienie nie popadła :diabloti:

Posted

[quote name='Lived']Mówisz...? :stupid:

To ja lepiej wezmę fioletową, co by w samouwielbienie nie popadła :diabloti:[/quote]

a ja bym jednak niebieską wzięła. :diabloti:
ale fioletowa też ładna :loveu:

Posted

Własnie sie robi smycz do obrozy:evil_lol:
brązowa, gładka przepinana:loveu:

Mam pytanie do posiadaczy lupinow, ten zatrzask to wytrzymały jest?? bo jakiś taki delikatny sie wydaje podłóg rogza:roll:

Posted

To ja mam takie małe pytanko, a nie chcę zakładać nowego tematu ;) - czy obróżka o rozmiarze S z Red Dingo, o taka - ODBLASKOWA Obroża S - CZARNA RED DINGO będzie dobra na 2 miesięcznego szczeniora SH? jeśli tak, to na ile mniej więcej starczy? a docelowo L z Rogza, czy może M? Wiem, że powinnam psiura zmierzyć, no ale chwilowo nie mam takiej możliwości - tzn. jego brak :p

Posted

[quote name='Marta_Ares']Mam pytanie do posiadaczy lupinow, ten zatrzask to wytrzymały jest?? bo jakiś taki delikatny sie wydaje podłóg rogza:roll:[/QUOTE]
Zatrzaski Lupine są bardzo wytrzymałe, tylko te w moich obrożach wyglądają chyba troche inaczej :hmmmm:

Posted

[quote name='BBeta']Zatrzaski Lupine są bardzo wytrzymałe, tylko te w moich obrożach wyglądają chyba troche inaczej :hmmmm:[/quote]
oo a masz moze fotke jak wygladaja Twoje?

Otoshi wydaje mi sie ze S-ka bedzie raczej na pewno za mała.

Docelowo na haszaczaka powinna być L-ka albo Xl-ka z rogza;)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...