Mi. Posted September 27, 2009 Posted September 27, 2009 [quote name='konikowa']Mam takie;) Wzorek jest śliczny:loveu: [/quote] ooo! rzeczywiście świetnie wygląda... chyba się skusze na taki :loveu:
konikowa Posted September 27, 2009 Posted September 27, 2009 Ślicznie będzie wyglądał na srebrnym psie;) Mam jeszcze do tego szelki, ale już mi się zdjęć nie chce robić:P
Kashdog Posted September 27, 2009 Posted September 27, 2009 Nie wiem czy wiecie, ale teraz jest nowa kolekcja smyczy automatycznych Flexi. Można zakupić na karusku. Szczerze to mi się średnio podobają, ale jakbym miała już brać to tylko zebrową z kolorowymi paskami xD
Izuuus Posted September 27, 2009 Posted September 27, 2009 A te smycze automatyczne to w jakiej cenie? My mamy flexi od paru lat i sobie chwalę, mój pies ciągnie, a smycz jak nowa poza tym, że porysowana od zewnątrz. :diabloti:
konikowa Posted September 27, 2009 Posted September 27, 2009 A mi się podobają wszystkie 3:P Ale nie jakoś zabójczo;) Co do cen, to w Karusku 99 zł, 3m do 12 kg. Ciekawe czemu nie zrobią takich do 50 kg:P
Kashdog Posted September 27, 2009 Posted September 27, 2009 [quote name='Izuuus']A te smycze automatyczne to w jakiej cenie? My mamy flexi od paru lat i sobie chwalę, mój pies ciągnie, a smycz jak nowa poza tym, że porysowana od zewnątrz. :diabloti: Ja mam to samo z moją smyczą :diabloti: Jeszcze znalazłam taką, ale z ceną to przesadzili O_O 380 zł do 12 kg i długość 3m...:-o Nad jej kupnem to bym się już w ogóle nie zastanawiała x'D
Dogha Posted September 27, 2009 Posted September 27, 2009 Co do Ami Playa, mam i nie narzekam ;) Rzeczywisty kolor zaznaczony w kwadraciku: Tylko jak widać na zdjęciu z taśmy nitki wychodzą, a obroża nowa praktycznie (max. 10 razy ją miał na sobie)
Jami Posted September 27, 2009 Posted September 27, 2009 Jakbym miała brać te nowe flexi to tylko ta różową. A nie przesadzili z cena Flexi Glam ponieważ tam są oryginalne kryształki swarovskiego. ;) ** Jaki kolor Obroży RedDingo byscie wybrali dla takiego psa? Dodam, że to suczka i rozważam zakup albo pomarańczowych albo żółtych zwykłych ;)
konikowa Posted September 27, 2009 Posted September 27, 2009 Pomarańcz ślicznie na mojej rudej wygląda;) A na Twojej żółć też by była super. Ogólnie widziałabym ją we wszystkich oprócz brązu i zieleni;) P.S. A może Lupine z podpisu?
Kashdog Posted September 27, 2009 Posted September 27, 2009 Wiem, że są oryginalne, ale i tak bym nie kupiła. Po 1 dlatego, że mi się nie podobają te kryształki właśnie :diabloti: a po 2 jest droga i moim zdaniem bez sensu wydawać tyle kasy na smycz :eviltong:
Jami Posted September 27, 2009 Posted September 27, 2009 A które bardziej? xd Ten wzorek mi się nie podoba za bardzo (lupine) i chce tylko zaplanowac bo na gwiazdke jej kupię razem ze smakami i kongiem z trixie ;p
Dariette. Posted September 27, 2009 Posted September 27, 2009 Mam zamiar kupić smycz Flexi, tę klasyczną z pięciometrową linką dla małych psów, ale mam dylemat nad kolorami, może fioletowy? Pasowałby do czarnego jamnikopodobnego stworka? h SMYCZ Flexi CLASSIC 1 > 12 kg ~LINKA 5M (742396296) - Aukcje internetowe Allegro
konikowa Posted September 27, 2009 Posted September 27, 2009 [quote name='Jami']A które bardziej? xd Ten wzorek mi się nie podoba za bardzo (lupine) i chce tylko zaplanowac bo na gwiazdke jej kupię razem ze smakami i kongiem z trixie ;p[/quote] Ja bym chyba na Twoim miejscu wzięła żółty;) Bardziej będzie się wyróżniał, a ja nie lubię jak coś się zlewa z psem.
Agnes Posted September 27, 2009 Posted September 27, 2009 A ja sie wcisne w dyskusje i zaprosze do podpisu:cool3::evil_lol:
zetah Posted September 27, 2009 Posted September 27, 2009 Wróciłam z wystawy i jestem zakochana w obrożach i smyczach lupine. Wcześniej ciągle miałam rogzy i chyba teraz przyszedł czas na zmiane... :shake: Jaki wzór według was pasował by do czekoladowej borderki? Na żywo nie widziałam wszystkich, trudno mi było wybrać... chociaż najbardziej spodobał mi się kolorowy z pacyfkami, tyle że do psa nie pasował... może ktoś ma jakiś wzorek do polecenia? pozdrawiam
konikowa Posted September 27, 2009 Posted September 27, 2009 A jaki chcesz rozmiar? Dla dużych psów proponowałabym: Mud Puppy, Plum Bloosom i Flower Patch;) A dla średniaków: Muddy Paws, Puppy Love i Suzie Q;) W sumie to co się komu podoba. P.S. A może coś z podpisu?
Mi. Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 [quote name='konikowa']Ślicznie będzie wyglądał na srebrnym psie;) Mam jeszcze do tego szelki, ale już mi się zdjęć nie chce robić:P[/quote] jak Ci się zachce to zrób bo ciekawa jestem :evil_lol:
Amigo1 Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 Chcę kupić obrożę + smycz huntera ,znalazłam tylko z zooplusie, może wiecie gdzie jeszcze można dostać huntery?
ariss Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 [quote name='Amigo1']Chcę kupić obrożę + smycz huntera ,znalazłam tylko z zooplusie, może wiecie gdzie jeszcze można dostać huntery?[/quote] często na wystawach międzynarodowych
Dogha Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 [quote name='zetah']Wróciłam z wystawy i jestem zakochana w obrożach i smyczach lupine. Wcześniej ciągle miałam rogzy i chyba teraz przyszedł czas na zmiane... :shake: Jaki wzór według was pasował by do czekoladowej borderki? Na żywo nie widziałam wszystkich, trudno mi było wybrać... chociaż najbardziej spodobał mi się kolorowy z pacyfkami, tyle że do psa nie pasował... może ktoś ma jakiś wzorek do polecenia? pozdrawiam[/quote] Lupine... z podpisu konikowej :razz: Suzie Q, chyba, że chcesz 2,5cm to wtedy Mud Puppy albo Cherry Blossom, ew. ten nowy, w pacyfiki
Chantell Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 kupiłam 2 pary szelek, smaki z brita i 10 kostek w jednym opakowanie 8 in 1 :)
gops Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 ja kupilam pitmana :lol: i narazie starczy :evil_lol:
konikowa Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 [quote name='Chantell']kupiłam 2 pary szelek, smaki z brita i 10 kostek w jednym opakowanie 8 in 1 :)[/quote] Jakie szelki, jakie szelki?:D
Dogha Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 Nasz nowy rogz :evil_lol: (jest na maxa powiększony, żeby było coś na fotkach widać)
Recommended Posts