Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 12k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name='konikowa']Mam takie;)
Wzorek jest śliczny:loveu:
[/quote]
ooo! rzeczywiście świetnie wygląda... chyba się skusze na taki :loveu:

Posted

Nie wiem czy wiecie, ale teraz jest nowa kolekcja smyczy automatycznych Flexi. Można zakupić na karusku.

Szczerze to mi się średnio podobają, ale jakbym miała już brać to tylko zebrową z kolorowymi paskami xD

Posted

A te smycze automatyczne to w jakiej cenie?

My mamy flexi od paru lat i sobie chwalę, mój pies ciągnie, a smycz jak nowa poza tym, że porysowana od zewnątrz. :diabloti:

Posted

[quote name='Izuuus']A te smycze automatyczne to w jakiej cenie?

My mamy flexi od paru lat i sobie chwalę, mój pies ciągnie, a smycz jak nowa poza tym, że porysowana od zewnątrz. :diabloti:

Ja mam to samo z moją smyczą :diabloti:

Jeszcze znalazłam taką, ale z ceną to przesadzili O_O

380 zł do 12 kg i długość 3m...:-o
Nad jej kupnem to bym się już w ogóle nie zastanawiała x'D

Posted

Co do Ami Playa, mam i nie narzekam ;)
Rzeczywisty kolor zaznaczony w kwadraciku:

Tylko jak widać na zdjęciu z taśmy nitki wychodzą, a obroża nowa praktycznie (max. 10 razy ją miał na sobie)

Posted

Jakbym miała brać te nowe flexi to tylko ta różową.
A nie przesadzili z cena Flexi Glam ponieważ tam są oryginalne kryształki swarovskiego. ;)

**

Jaki kolor Obroży RedDingo byscie wybrali dla takiego psa?

Dodam, że to suczka i rozważam zakup albo pomarańczowych albo żółtych zwykłych ;)

Posted

Pomarańcz ślicznie na mojej rudej wygląda;)
A na Twojej żółć też by była super. Ogólnie widziałabym ją we wszystkich oprócz brązu i zieleni;)

P.S.
A może Lupine z podpisu?

Posted

Wiem, że są oryginalne, ale i tak bym nie kupiła.
Po 1 dlatego, że mi się nie podobają te kryształki właśnie :diabloti:
a po 2 jest droga i moim zdaniem bez sensu wydawać tyle kasy na smycz :eviltong:

Posted

A które bardziej? xd
Ten wzorek mi się nie podoba za bardzo (lupine) i chce tylko zaplanowac bo na gwiazdke jej kupię razem ze smakami i kongiem z trixie ;p

Posted

[quote name='Jami']A które bardziej? xd
Ten wzorek mi się nie podoba za bardzo (lupine) i chce tylko zaplanowac bo na gwiazdke jej kupię razem ze smakami i kongiem z trixie ;p[/quote]

Ja bym chyba na Twoim miejscu wzięła żółty;)
Bardziej będzie się wyróżniał, a ja nie lubię jak coś się zlewa z psem.

Posted

Wróciłam z wystawy i jestem zakochana w obrożach i smyczach lupine. Wcześniej ciągle miałam rogzy i chyba teraz przyszedł czas na zmiane... :shake:
Jaki wzór według was pasował by do czekoladowej borderki? Na żywo nie widziałam wszystkich, trudno mi było wybrać... chociaż najbardziej spodobał mi się kolorowy z pacyfkami, tyle że do psa nie pasował... może ktoś ma jakiś wzorek do polecenia?

pozdrawiam

Posted

A jaki chcesz rozmiar?
Dla dużych psów proponowałabym:
Mud Puppy, Plum Bloosom i Flower Patch;)
A dla średniaków:
Muddy Paws, Puppy Love i Suzie Q;)

W sumie to co się komu podoba.

P.S.
A może coś z podpisu?

Posted

[quote name='konikowa']Ślicznie będzie wyglądał na srebrnym psie;)
Mam jeszcze do tego szelki, ale już mi się zdjęć nie chce robić:P[/quote]
jak Ci się zachce to zrób bo ciekawa jestem :evil_lol:

Posted

[quote name='Amigo1']Chcę kupić obrożę + smycz huntera ,znalazłam tylko z zooplusie, może wiecie gdzie jeszcze można dostać huntery?[/quote]

często na wystawach międzynarodowych

Posted

[quote name='zetah']Wróciłam z wystawy i jestem zakochana w obrożach i smyczach lupine. Wcześniej ciągle miałam rogzy i chyba teraz przyszedł czas na zmiane... :shake:
Jaki wzór według was pasował by do czekoladowej borderki? Na żywo nie widziałam wszystkich, trudno mi było wybrać... chociaż najbardziej spodobał mi się kolorowy z pacyfkami, tyle że do psa nie pasował... może ktoś ma jakiś wzorek do polecenia?

pozdrawiam[/quote]

Lupine... z podpisu konikowej :razz: Suzie Q, chyba, że chcesz 2,5cm to wtedy Mud Puppy albo Cherry Blossom, ew. ten nowy, w pacyfiki

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...