Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 12k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name='Marta_Ares']jaki wzorek:diabloti:[/quote]
bez wzorku :eviltong:
smycz przepinana i obroża z łańcuszkiem PINK. - mam nadzieję, że będą mieli w magazynie i że szybko wyślą:cool3:

Posted

[quote name='Mi.']a ja złożyłam zamówienie na nowe Rogzy :cool1:
czekam aż dojdą... obroża + smycz :cool3:[/quote]

Kogo ja widzę :-o.
Zamiast coś w galerii napisać, to najpierw do obrożowego wątku zajrzała... :mad: :evil_lol:

A co zamówiłaś? :cool3:

Posted

[quote name='RCookie']Kogo ja widzę :-o.
Zamiast coś w galerii napisać, to najpierw do obrożowego wątku zajrzała... :mad: :evil_lol:

A co zamówiłaś? :cool3:[/quote]
a co to jest galeria?:diabloti: mam coś takiego?:diabloti:

Posted

Ja jednak zaryzykuje tego ami playa :p Konkretnie to marzy mi się komplet smyczy i półzacisku, o takiego: Ami Play obroża 3NX zaciągana różne wzory 26-48 cm , tylko ratuunkuu, doradźcie mi, który wzór będzie pasował dla tego zwierzątka: http://i303.photobucket.com/albums/nn144/martyna2196/mit%20dem%20hunden%20spazieren%20gehen/DSC_5635.jpg?? :placz: :placz: Kompletnie się nie mogę zdecydować - normalnie wzięłabym czerwony, ale tu akurat ani wzór, ani odcień (zdecydowanie wolę ciemną czerwień:eviltong:) kompletnie mi się nie podoba :oops:
help? :eviltong:

Posted

[quote name='Lived']Ja jednak zaryzykuje tego ami playa :p Konkretnie to marzy mi się komplet smyczy i półzacisku, o takiego: Ami Play obroża 3NX zaciągana różne wzory 26-48 cm , tylko ratuunkuu, doradźcie mi, który wzór będzie pasował dla tego zwierzątka: http://i303.photobucket.com/albums/nn144/martyna2196/mit%20dem%20hunden%20spazieren%20gehen/DSC_5635.jpg?? :placz: :placz: Kompletnie się nie mogę zdecydować - normalnie wzięłabym czerwony, ale tu akurat ani wzór, ani odcień (zdecydowanie wolę ciemną czerwień:eviltong:) kompletnie mi się nie podoba :oops:
help? :eviltong:
Wzór egipski, jest boski :D Albo żółte kwiaty...

Posted

Ma ktoś może jakąś obrożę Lkę [do 55cm może być mniej ale 50cm to minimum] do sprzedania ? :cool3:

Red Dingo kurcze za duże będzie na małego kundla a chce żeby miał jak podrośnie więc Rogz był by fajny a na nowego szkoda mi kasy :D

Posted

[quote name='Agata_Roki']Ma ktoś może jakąś obrożę Lkę [do 55cm może być mniej ale 50cm to minimum] do sprzedania ? :cool3:

Red Dingo kurcze za duże będzie na małego kundla a chce żeby miał jak podrośnie więc Rogz był by fajny a na nowego szkoda mi kasy :D[/quote]

nie wiem czy Lka wytrzyma amstafa
ja bym sie troche bala tymbardziej na maxa zwiekszona jak bedzie :roll:
na amstafa kupilabym xlke albo poprstu pitmana ;)

Posted

[quote name='gops']nie wiem czy Lka wytrzyma amstafa
ja bym sie troche bala tymbardziej na maxa zwiekszona jak bedzie :roll:
na amstafa kupilabym xlke albo poprstu pitmana ;)[/quote]

Ale to jest kundel nie amstaf :eviltong: Mój 'bokser' ciągnie strasznie a dobrze się trzymała poza tym jest uczony chodzić na smyczy i póki co rośnie więc chce Lke bo XLka jest za duża - ma dopiero 2,5 miesiąca. ;)

Chce też normalną taśmówkę - nie lubię skórzanych szerokich obróż ;)

Posted

[quote name='Agata_Roki']Ale to jest kundel nie amstaf :eviltong: Mój 'bokser' ciągnie strasznie a dobrze się trzymała poza tym jest uczony chodzić na smyczy i póki co rośnie więc chce Lke bo XLka jest za duża - ma dopiero 2,5 miesiąca. ;)

Chce też normalną taśmówkę - nie lubię skórzanych szerokich obróż ;)[/quote]

ok
wyglada jak w typie :eviltong:
masz racje skorzane sa brzydkie w wiekszasci :cool3:

Posted

[quote name='Chantell']Shit... wszystkie obroże, któe kupiłam, okazały się drastycznie za duże. nawet pupz'y :/[/quote]
Ale chyba dobre będą jak podrośnie? ;)

Posted

[quote name='gops']ok
wyglada jak w typie :eviltong:
masz racje skorzane sa brzydkie w wiekszasci :cool3:[/quote]

on to jest mieszanką konia z dogiem niemieckim :diabloti:

Nie no,mi się sporo skórzanych podoba jakoś ale nie widzę swoich psów w tak szerokich - nie chce przekroczyć 2,5cm,chyba że Bandzior będzie miał długą szyję to może ale raczej w zwykłych taśmówkach ;)i skórzanego Muscata nigdy sobie nie odmówię :D ale na razie poczekam aż mały podrośnie i jedna obroża będzie na dwóch :D

Posted

Hej, posiadaczki musacata - smyczy i obroży, mam pytanie - dobre są? Czy warte kupna? Bo chcę kupić porządny zestaw skórzany, bo materiałowe ( nie wiem jak one profesjonalnie się nazywają ;) ) są ładne, ale dla mnie niewygodne :).

A jeśli muscat nie warty, to jakie inne w tym stylu polecacie?

Posted

[quote name='Dariette.']Hej, posiadaczki musacata - smyczy i obroży, mam pytanie - dobre są? Czy warte kupna? Bo chcę kupić porządny zestaw skórzany, bo materiałowe ( nie wiem jak one profesjonalnie się nazywają ;) ) są ładne, ale dla mnie niewygodne :).

A jeśli muscat nie warty, to jakie inne w tym stylu polecacie?[/QUOTE]

one nie sa skórzane...

a godna plecenia skóra to tylko woza

Posted

[SIZE="1"]Sklep Lupine.pl - Dla małych psów : Obroża "Cherry Blossom" 25 - 40 cm to wam się podoba?

śliczne :loveu:
--
szelki mi się podobają bardziej 1 - Sklep Lupine.pl - Dla małych psów : Szelki "Muddy Paws" 31 - 50 cm
:loveu:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...