Marta_Ares Posted September 22, 2009 Posted September 22, 2009 Rinuś mam nadzieje ze takie fotki mogą byc? Ja bym dla biszkopcika, brała pomarańcz:loveu: :loveu: tu masz labka w poamranczu
marta_gp Posted September 22, 2009 Posted September 22, 2009 Zuzka i shelciaki napisał(a):Ktoś chciał rudasa w fiolecie... ja chciałam - tobie również dziękuję :cool3:
ariss Posted September 22, 2009 Posted September 22, 2009 ma ktoś może link do firmowego sklepu Hunter???
Chantell Posted September 22, 2009 Posted September 22, 2009 Ja w końcu zamówiłam te dwie obróżki i smycz xD ariss- Hunter.pl sklep firmowy - Start :D
Dogha Posted September 22, 2009 Posted September 22, 2009 Chantell napisał(a):Ja w końcu zamówiłam te dwie obróżki i smycz xD Jakie w końcu? :D
Unbelievable Posted September 22, 2009 Posted September 22, 2009 ariss napisał(a):ma ktoś może link do firmowego sklepu Hunter??? po dłuższym użytkowaniu huntera mogę powiedzieć że bardzo zmechacił się na brzegach, dlatego że taśma jest bardzo miękka
Illusion Posted September 22, 2009 Posted September 22, 2009 Justa napisał(a): Różowy jest taki naprawdę oczojebny z tego co widzę :diabloti: W sumie ten róż to raczej taki malinowy, mnie się podoba o wiele bardziej niż ten z serii z odblaskową nitką ;). Justa napisał(a):Będzie róż ! :loveu: Dobry wybór :evil_lol:. Zrobiłam zdjęcia naszych zbiorów, nie wiem czemu, ale odnoszę wrażenie, że kiedyś było tego więcej :lol:. Niedługo wstawię fotki.
Chantell Posted September 22, 2009 Posted September 22, 2009 Obrożę just ducky i komplet puppy love xD
olekg89 Posted September 22, 2009 Posted September 22, 2009 MArta jeszcze mojego rogza nie sprzedałaś??:evil_lol:
Rinuś Posted September 22, 2009 Posted September 22, 2009 Martusia dzięki a już napisałam u Ciebie w galerii, że czekam :diabloti::diabloti: Tylko tego laba nie widać znowu...tzn zdjęcia nie widać :roll:
NightQueen Posted September 22, 2009 Posted September 22, 2009 Zamówiłam komplet pomarańczowy Red Dingo :cool3: Ostatnio zamawiałam obroże 4 miesiące temu :crazyeye: sukces :multi: tyle wytrzymałam :evil_lol:
Marta_Ares Posted September 22, 2009 Posted September 22, 2009 olekg89 napisał(a):MArta jeszcze mojego rogza nie sprzedałaś??:evil_lol: nie no gdzie, za bardzo mi sie podoba:evil_lol: tylko łancuszek wymieniłam na delikatniejszy i krótszy:evil_lol: Rinuś napisał(a):Martusia dzięki a już napisałam u Ciebie w galerii, że czekam :diabloti::diabloti: Tylko tego laba nie widać znowu...tzn zdjęcia nie widać :roll: i co w koncu zamawiasz??:diabloti: za chwile podesle Ci link na Pw, moze uda Ci sie zobaczyc. A my nadal czekamy na rogza zaciskowego od Zuzi:-(
ariss Posted September 22, 2009 Posted September 22, 2009 Chantell napisał(a):xD ariss- Hunter.pl sklep firmowy - Start :D :-?:roll: Unbelievable napisał(a):po dłuższym użytkowaniu huntera mogę powiedzieć że bardzo zmechacił się na brzegach, dlatego że taśma jest bardzo miękka mówisz o obroży???ja bym chciała smycz przepinaną:loveu: nigdzie nie znalazłam ich sklepu a najbardziej by mnie interesowała jakaś zagraniczna strona gdzie zapewne jest większy wybór.
Dogha Posted September 22, 2009 Posted September 22, 2009 Chantell napisał(a):Obrożę just ducky i komplet puppy love xD Jak tylko przyjdzie jesteś zobowiązana pokazać! Szczególnie just ducky :loveu: Boskie to jest... :evil_lol:
Unbelievable Posted September 23, 2009 Posted September 23, 2009 ariss napisał(a): mówisz o obroży???ja bym chciała smycz przepinaną:loveu: nigdzie nie znalazłam ich sklepu a najbardziej by mnie interesowała jakaś zagraniczna strona gdzie zapewne jest większy wybór. tak, o obroży ;) a smycz myślę że będzie fajna:loveu: ty na wystawy często jeździsz i nie widziałaś? chociażby w białymstoku byli... a firma jest z usa i pewnie na amerykańskich stronach będzie największy wybór
diabelkowa Posted September 23, 2009 Posted September 23, 2009 a wiecie czemu na stronie RD nie ma juz tych fajnych najnowszysch wzorow tych w kolka np w zieleniach i te brazy z blekitem ?
ariss Posted September 23, 2009 Posted September 23, 2009 [quote name='Unbelievable']tak, o obroży ;) a smycz myślę że będzie fajna:loveu: ty na wystawy często jeździsz i nie widziałaś? chociażby w białymstoku byli... a firma jest z usa i pewnie na amerykańskich stronach będzie największy wybór[/quote] dopiero od wczoraj zapragnełam mieć taką smycz:loveu::evil_lol: na ich stronach mówisz...to poka link bo ja nie mogę się doszukać:grins: Ja pamiętam ich jedynie z zeszłorocznej wystawy europejskiej...na ich stoisku prawie wszystko bym kupila:loveu:ale jak usłyszłam ceny:mdleje:
Migori Posted September 23, 2009 Posted September 23, 2009 ariss, na zooplusie patrzyłaś nie ? Też szukam właśnie tej strony i jakoś trudno mi ją znaleźć
Agnes Posted September 23, 2009 Posted September 23, 2009 Nasz nowy ManMat:cool3: [IMG]http://i248.photobucket.com/albums/gg186/Prejska/Aza2009/DSC_1029copy.jpg[/IMG] [IMG]http://i248.photobucket.com/albums/gg186/Prejska/Aza2009/DSC_1035copy.jpg[/IMG] Jest bardzo fajny, z odblaskowa nitka:eviltong:
Marta_Ares Posted September 23, 2009 Posted September 23, 2009 ooo to jest ta "Reflex"? sliczna jest:loveu: :loveu:
Agnes Posted September 23, 2009 Posted September 23, 2009 [quote name='Marta_Ares']ooo to jest ta "Reflex"? sliczna jest:loveu: :loveu:[/quote] tak dokladnie ta:loveu:
Marta_Ares Posted September 23, 2009 Posted September 23, 2009 szkoda ze nie ma węższych:-( Mam jedna ale te "M-M" lubię ją pomimo ze wogole sie nie luzuje, na spacery sie niezbyt nadaja, ale poprostu zakladam na pola, gdzie biega luzem i obroza po kazdym spacerze jest prana, a nadal z nią sie nic nie dzieje:loveu:
Agnes Posted September 23, 2009 Posted September 23, 2009 [quote name='Marta_Ares']szkoda ze nie ma węższych:-( Mam jedna ale te "M-M" lubię ją pomimo ze wogole sie nie luzuje, na spacery sie niezbyt nadaja, ale poprostu zakladam na pola, gdzie biega luzem i obroza po kazdym spacerze jest prana, a nadal z nią sie nic nie dzieje:loveu:[/quote] a moja poprzednia sie super luzuje, bez problemu - czesto ja piore, moze dlatego? ja za to lubie MM, ze piore non stop, szczotka i nic sie nie dzieje - nie mechaci, nie niszczy...
Marta_Ares Posted September 23, 2009 Posted September 23, 2009 moje wogole sie nie luzuja:shake: zarówno Mayki jak i Aresa. A Aresa dosyć czesto jest chyba prana, też mi sie to właśnie podoba ze nic sie z nia nie dzieje, nie mechaci sie, nie wystaja jakies nitki, tak jak jest to w rogzie.... Te wzory mi sie jeszcze bardzo podobają z MM: [IMG]http://i693.photobucket.com/albums/vv296/Myszka_100/wakacje/1.jpg[/IMG] [IMG]http://i693.photobucket.com/albums/vv296/Myszka_100/wakacje/2.jpg[/IMG] [IMG]http://i693.photobucket.com/albums/vv296/Myszka_100/wakacje/3.jpg[/IMG] Ciezko byłoby sie zdecydować na jeden kolor:evil_lol:
Recommended Posts