Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 12k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Napisał Zuzka i shelciaki
Na wystawie w Łodzi był i Rogz i Hamilton, a ja wróciłam do domu tylko z zabawką dla psa :multi::multi::multi: Leczę się! :multi::multi::multi:

A ja nie... :shake: Kupiłam Suńce rogza, piękneo, niebieskiego, zaciskanego :loveu: Jest naprwdę uroczy.. ;)

PS nie wiem po co wogole wchodzilam kiedys na ten temat, to przez to dopadła mnie choroba obróżkowo-smyczowa........... :shake:

Posted

konikowa napisał(a):
U mnie właśnie flexi pomogła;) nie radziłam sobie jak maluch ciągnął, zaopatrzyłam się w flexi i teraz jak skrócę ją na max'a to Ginger idzie ładnie przy nodze i na zwykłej smyczy też nie mam już problemów;)

A smycz jest luzna???:razz:

Marta od Aresa, potrzebuje od was smyczki 3m (3.20), regulowana. Jakie macie rodzaje tasm?mozecie mnie jakos pokierowac?

Posted

[quote name='Diora']Polecam Ferplast lub Wozę :) Wzór wedle gustu

Woza cudowna, ale 70 zl za sama obroze, to za zdecydowanie za duzo jak dla mnie :razz: a Ferplast taki zwyczajny.. ;)

za to wynalazlam takie cudo:

mial ktos z Muscatami do czynienia? jak z wytrzymaloscia?

Posted

martita napisał(a):
A smycz jest luzna???:razz:

Marta od Aresa, potrzebuje od was smyczki 3m (3.20), regulowana. Jakie macie rodzaje tasm?mozecie mnie jakos pokierowac?

luźna, luźna;) jeżeli by nie była to znaczyłoby, że jednak psiak nie chodzi przy nodze

Posted

[quote name='ikucha']Woza cudowna, ale 70 zl za sama obroze, to za zdecydowanie za duzo jak dla mnie :razz: a Ferplast taki zwyczajny.. ;)

za to wynalazlam takie cudo:

mial ktos z Muscatami do czynienia? jak z wytrzymaloscia?

Ja mam czerwoną. Nie jest to skóra, na zewnątrz syntetyk, a w środku materiał, ale bardzo miękki.
Obroża bardzo mi się podoba, mięciutka, ale mam wrażenie, że jak prowadzę psa i się szarpnie to się rozciąga;) Może to tylko takie moje złudzenie, bo rozmiar się nie zmienił:evil_lol:
Do wody się nadaje;)
A, jedno co po krótkim czasie użytkowania się stało, to na smyczy, przy rączce gdzie jest przyszyty ten znaczek firmowy smycz zaczęła się rozklejać i rozchodzić.

Posted

[quote name='ikucha']konikowa, czyli warta swojej ceny? ;) chyba zamowie wlasnie taka..
Uważam że nie. Rozkleja sie i pęka po jakiś 2 miesiącach używania. Obroża luzuje sie sama, co mnie do szału doprowadzało, bo nie czułam sie pewnie, miałam wrażenie, że pies mi sie z tej obroży wyślizgnie.
Ta "ala skórka" łuszczy sie po kontakcie z wodą :roll:
Wg mnie shit... już lepiej sprawdza sie zwykły komplet z dingo.

Dziewoje... Jak wy przechowujecie psie komplety ? W szafkach, kartonach ?

Posted

[quote name='ikucha']konikowa, czyli warta swojej ceny? ;) chyba zamowie wlasnie taka..

swojej ceny raczej warta, bo się nie rozwali po pierwsyzm użyciu, ale rozwala się i przesuwa, pioza tym to żadna skóra
obroże z wozy kupisz i za 30-40zł, tylko jak sobie wybierzesz niewiadomo jakie bajery to wiadomo że będzie kosztować, a obroża będzie na długie lata...

Posted

Onomato-Peja napisał(a):
Magda - Mi się nie łuszczyła a pies kąpał się w niej codziennie i to w morzu...
Co do regulacji to tak, obroża pod tym względem denna, bo się powiększa.

Ale ja mówię po kontakcie z wodą, czyli np. po deszczu, ta ala skórką, na rączce smyczy, zaczęła pękać, a potem złazić. Okropnie to wyglądało :roll:

Dzięki dziewczyny. Trzymam psie komplety w takim plastykowym pudle, ale obroże zahaczają sie jedna o drugą i nitki sie zaciągają :cool1:

Posted

[quote name='metaxa']tutaj narazie szele, kupione wczesniej w zoologu, śliiiiiczne :eviltong:
http://i660.photobucket.com/albums/uu321/kassska90/DSC00003.jpg
http://i660.photobucket.com/albums/uu321/kassska90/DSC000192.jpg
http://i660.photobucket.com/albums/uu321/kassska90/DSC000822.jpg

A obóżkowe to muszę najpierw zrobić :diabloti:

Widziałam Was! Na żywo wyglądają jeszcze lepiej na niej (bo i Viva jest śliczna)

Posted

A u mnie to jest tak, ze każda smycz ma swoją obroże przyczepioną i wszystkie wiszą na wieszaku w przedpokoju tam gdzie wiszą kurtki i z żadną jeszcze nic się nie stało no i jedna obroża z chustką leży w szafce bo Nuka w niej nie chodzi :eviltong:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...