Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 12k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Chantell, świetnie pasuje :loveu: Nie podobały mi się te wzorki a zwłaszcza Royal gold, ale przy twoim piesku wyglądają wprost..."królewsko" ;D

Widziałam u mnie te komplety w biedronce, ale wydawały mi się za małe...Jednak są ok, dobrze, że już powybierane, bo i tak nie moge już nic kupować psu :D

Posted

Obiecane fotki:

prawie taka sama:

I ostatnia bo eM jak widać był już anudzony zdjęciami;)

Bardzo fajnie na nim leżą:) Nawet musiałam je dzisiaj ratować bo Lunka (koleżanka eM) złapała go za szelki i ciągnęła...

Posted

No to się pokazujemy.Za dużo nie wiedac bo niestety jakoś dziwnie światło padało i w ogóle kwiatków nie widac:placz: jeszcze sucz była rozbawiona i się wierciła dlatego w dziwnych pozycjach:lol: już mi się nie chce z nią męczyć więc jutro pstryknę w jakimś normalnym świetle tak ż ebędzie dokładnie widac-narazie na zachęte:razz:

I tutaj w między czasie znaleziony komplet w którym dostałam Pati(jest adoptowana)od dziewczyn z fundacji.Obroża została skutecznie rozwalona(pogryziona i kółeczko do smyczy urwane:evil_lol:) i chodzi w ślicznym kompleciku od Marty:p

Posted

A ja byłam w biedronce i nie widziałam tam kompletów. Same jakieś maleńskie smyczki czy co to było. Nie kupowałam nawet ale kupiliśmy zabawki i smaki.

Za jakiś czas mam zamiar zamówić szelki, smycz i obrożę z RD. :loveu:

Posted

Chantell napisał(a):
No i widzisz :D Nie zawsze trzeba się sugerować kawałkiem wzorka na zdjęciu x) Mi tez się bardzo podoba. xDD

No właśnie, bardzo ładny ten Royal Gold, podoba mi sie odcień tej taśmy, ni to fiolet ni to bordo. Extra.

Posted

A mnie coś ostatnio naszło na skórzane obroże:evil_lol: Sunia cały czas chodzi w 3cm-trowym skórzanym Ferplaście z metalowymi ozdóbkami, a dziś, z okazji zbliżajcych się jej urodzin kupiłam przez internet Wozę :loveu:

Muszę się w końcu zmobilizować i wkleić zdjęcie psa w szelkach Muscata. Bardzo mi sie podobają, ale nie wiem czy dobrze je wyregulowałam :shake:
Jakoś tak "zjeżdżają" jej z barków...

Wspomniany wyżej Ferplast. Duże oddalenie, ale cos tam się da zauważyć :cool3:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...