Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 12k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Właśnie wróciłam z Biedronki z tym komplecikiem :loveu:
Jest prześliczny! Ale fakt, ma 15 mm i jest za duży na Daisy. Zmylił mnie trochę post Weroniki ^^ Bo moja ma ok. 22-23 w szyjce, a obróżka była za duża. Ale siostra zmniejszyła i teraz jest ślicznie :loveu: Kupiłyśmy jeszcze z Pedigree Schmakosy czy jak im tam :) Szkoda, że nie było Multi, no trudno ^^

Posted

[quote name='Jami']A ta smycz na samej górze:

Ktoś ma? Bo wzorków nie widać ;/
Ja co prawda nie kupiłam więc pokazac nie mogę,ale widziałam dzisiaj i jest bardzo ładna;) w kwiatki,nie kupiłam bo niestety nie nasz rozmiar:-( w ogóle byłam w dwóch biedronach i nic ciekawego nie było:mad: miski te w kratke i metalowe(czerwona itp)ale dla nas za małe,smycze i chyba komplety ale tez tylko te malutkie,maty te niebieskie i posłania w panterke.Chciałam posłanie właśnie albo mate ewentuyalnie ale bardzo mnie rozczarowało że takie cieńkie,posłanie tak samo ściany grube dość a spód cieniutki:shake: a moje maleństwa muszą na mięciutkim:pTakże nabyłam tylko grzebień ten z łapkami na rączce i musze powiedzieć że jestem baardzo zadowolona.Kupiłam go w sumie tak na odczepne bo przerobiłam już tyle grzebieni i szczotek i nic nie obierało tych moich potworów i kołtuny takie:shake: a tu prosze!Podszerstek wychodzi w zawrotnym tepie:-o aż żałuję że tylko jeden wziełam:lol:

Posted

Magda25 napisał(a):
Możesz zrobić mi zdjęcie tej obroży na Twojej suczce ale tak jakoś z daleka? Zastanawiam sie właśnie, czy on pasuje do czarnego psa? A jak Ty sądzisz ?

okey postarm sie dzisiaj wziac aparat na spacer i zrobie inne foty
moja jest czarna podpalana , i w miare pasuje a calkiem czarnej suczce bedzie przepiknie :loveu:
kolezanka ma ten wzorek na czarnego laba ;)

Posted

na pewno macie łatwiej niż właściciele psów z umaszczeniem mahoniowym ;) Bo do takiego setera to chyba tylko: brąz, czerń, zieleń, czerwień, pomarańcz i żółty :)

Posted

czarnemu podpalanemu tez nie wszystko pasuje ;)
ale ja kupuje co mi sie podoba i nie patrze ze nie pasuje :evil_lol:

magda nie dalam rady zrobic z daleka bo sucz nie chce wspolpracowac, ale tutaj widac wiecej psa

i inna fotka puppy lova, oddaje prawdziwy kolor

Posted

Właśnie dostałam szelki od Marty, są super, po pierwszym obejrzeniu wydaje mi się, że pasują bardzo dobrze, czy idealnie to się dowiem na spacerze bo zobacze eM w większym ruchu. Zdjęcia też wstawie jutro.
Marta dzięki!:loveu:

Posted

gops napisał(a):
czarnemu podpalanemu tez nie wszystko pasuje ;)
ale ja kupuje co mi sie podoba i nie patrze ze nie pasuje :evil_lol:
magda nie dalam rady zrobic z daleka bo sucz nie chce wspolpracowac, ale tutaj widac wiecej psa

Dziękuję, o taką fotkę mi chodziło ;) I chyba już wiem jaki bedzie drugi komplet lupine :evil_lol: Lubię takie połączenie z różem. Twojej suczy też bardzo ładnie w tej obroży. Mam taki zacisk Lupine i jestem bardzo zadowolona, zdecydowanie bardziej niż z zaciskowego łańcuszka Rogza.

Posted

A ja już jakiś czas temu dostałam ten komplet w kwiatki od Marty i jest świetny:loveu: wszyscy się zachwycają:p rypne fotki dzisiaj;) Marta a czy nie dało by rady szeleczek takich zielonych w kwiatuszki?:oops::cool3:ale to jeszcze nie teraz bo kasy narazie brak.Z tych w łapki jestem bardzo zadowolona,trzymają się w idealnym stanie mimo kąpieli błotnych,gonitw za końmi i zabaw(jedna sucz obgryza drugiej obroże,szelki:lol:)
P.S.Kasa jeszcze nie doszła?Powinna już być:mad:

Posted

Ale Wy macie problemy, ja mam pręgusa i co moge jej ubrać? Albo jednolite: zielone, niebieskie, czerwone, różowe, fioletowe, albo dleikatne wzorki, ale i tak się tym nie przejmuję:) Najlepiej moim zdaniem mają właściciele beżaków: takim to ubiorą i białe, i czarne, ogólnie każdy kolor i wzorek. Ja też byłam w Biedronie już 14 i kurde prawie nic nie było, te ludzie jak jakieś sępy rzucily się na te stosiko, osaczyły, musiałam się przepychać. Strasznie mi się spodobały te obróżki ze smyczami i te smyczki wzorkowe, ale to taka cienizna 1-1,5 cm, moja by to zerwała od razu, nie ma opcji, kupiłam tylko dwie miseczki (brązową w bąbelki i taką jakby w żyrafę), piłkę żółtą piszczącą i homara, nic więcej mi się nie podobało.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...