Vectra Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 a my mamy próbną obróżkę wystawową :) rodzimej polskiej produkcji skórka z mosiądzem
Chantell Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 mi może dzisiaj się uda do biedronki i do zoologa po drugi łcznik do pasów
Lorien:) Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 Teraz kolej moich biedronkowych łupów:eviltong: dorwalam ostatnie poslanie z tego modelu w swojej biedronce, dla psa Filipka troszke przymalawe za to kot jest przeszczesliwy bo lubi sie zakradac na filipkowe poslanie:loveu: do tego micha i beznadziejny komplet obrozy i smyczy, sama nie wiem czemu je kupilam:shake::evil_lol:
gops Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 bo bylo tanie :evil_lol: lupiny zacisk z bliska
WeronikaM Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 [quote name='*Monia*']WeronikaM 1cm to nie za wąskie dla takiego psiaka? Ja się zastanawiałam przy zakupie tego kompletu dla 11 tygodniowej małej, ale stwierdziłam, że jej wezmę bo i tak długo tego nie ponosi, a jak przetrwa to będzie dla kolejnego tymczasowicza. nie wiem, nie chodziłą jeszcze w tym, ale raczej będzie za mała, ostatnio zrobiłam dla niej obroże 2,5 :crazyeye: i była dobra :eviltong: pewnie będzie w tym 1cm chodzić po domu, a w 2,5 na spacery :evil_lol:
Marta_Ares Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 fajne te lupiny:loveu: Lorien swietne to posłanie:loveu: :loveu: :loveu: podobało mi sie bardzo, ale niestety za małe:-(
Infortune. Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 gops, super im w tych lupinach:loveu: Jaki rozmiar to tickled pink? 38-64? Jeśli tak to czy mogłabyś mi zmierzyć od ilu się zaczynają? Byłabym wdzięczna. ;)
gops Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 Infortune. napisał(a):gops, super im w tych lupinach:loveu: Jaki rozmiar to tickled pink? 38-64? Jeśli tak to czy mogłabyś mi zmierzyć od ilu się zaczynają? Byłabym wdzięczna. ;) rozmiar do 35cm a ma na maxa 38cm i moja ma akurat na maxa powiekszone . wzielam ale balam sie bo sucz ma 36cm w szyi :lol: te wieksze mogly by byc za duze wiec wolalam miejsze
WeronikaM Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 gops - wcześniej nie widziałam zdjęć obróżek są śliczne:loveu: wegług was, który zacisk lepszy rogz czy lupine ??
gops Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 WeronikaM napisał(a):gops - wcześniej nie widziałam zdjęć obróżek są śliczne:loveu: wegług was, który zacisk lepszy rogz czy lupine ?? lupina , rogz jest na nas za duzy zaciskowy :evil_lol: a lupin ma taki oryginalny zacisk jak zadna inna firma
marta_gp Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 Baster będzie chodził w 2 obrożach na raz? :evil_lol: ;) fajnie wyglądają te lupinowe zaciski ;) Jak będę kupować lupine to zacisk :cool3:
gops Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 Sorata napisał(a):Baster będzie chodził w 2 obrożach na raz? :evil_lol: ;) fajnie wyglądają te lupinowe zaciski ;) Jak będę kupować lupine to zacisk :cool3: Baster w zadnej :roll: juz nie moze niestety tylko na nim pokazuje bo sucz ucieka przed aparatem :evil_lol:
BBeta Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 WeronikaM napisał(a):wegług was, który zacisk lepszy rogz czy lupine ?? Zdecydowanie Rogz, zaciski Lupine są beznadziejne :shake:
marta_gp Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 gops napisał(a):Baster w zadnej :roll: juz nie moze niestety tylko na nim pokazuje bo sucz ucieka przed aparatem :evil_lol: a no tak! czytałam o tym u was w galerii, ale zapomniałam :oops:
gops Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 BBeta napisał(a):Zdecydowanie Rogz, zaciski Lupine są beznadziejne :shake: ja uwazam na odwrot zacisk rogza po miesiacu nam sie zmechacil , i nie jest "porzadny" na moja sucz wejdzie spokojnie Mka a juz jedna taka zerwala zobaczymy jak bedzie z lupinem bo narazie to nasze pierwsze
Illusion Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 Gops, super Twoje psy w tych lupinach wyglądają :loveu:, nasza obroża pewnie już na poczcie...
BBeta Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 gops napisał(a):ja uwazam na odwrot zacisk rogza po miesiacu nam sie zmechacil , i nie jest "porzadny" na moja sucz wejdzie spokojnie Mka a juz jedna taka zerwala zobaczymy jak bedzie z lupinem bo narazie to nasze pierwsze Mam 5 zaciskowych Rogzów - żaden się nie zmechacił, a jeden był dość intensywnie używany przez rok. Zaciski Lupine fatalnie się luzują co jest dla mnie niedopuszczalne
Chantell Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 hyhy xD Byłam w biedronce, ale nic nie było sensownego. ani jednej zabawki czy smyczy. sam whiskas i pedigree. Potem jeszcze skoczyłam do zoologa i zdobyłam smycz i obróżkę "SportDog" :mrgreen:
Marta_Ares Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 mi sie bardziej funkcjonalne wydaja zaciski rogza, lupine nigdy nie mialam wiec sie nie wypowiadam, ale wydaje mi sie ze mogą sie gorzej luzować niż rogzy Chantell dawaj fotki :P sliczy jest ten wzorek
gops Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 BBeta napisał(a):Mam 5 zaciskowych Rogzów - żaden się nie zmechacił, a jeden był dość intensywnie używany przez rok. Zaciski Lupine fatalnie się luzują co jest dla mnie niedopuszczalne to prawda one nie luzuja sie wcale. troche jak w manmacie mozna porownac mi to akurat nie przeszkadza ;) ale rozumiem ze to moze byc dla innych minus a co do rogza to ja juz zaufania nie mam do Mek a Lki sa za duze zaciskowe
Chantell Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 Hihi xD Dam. ^^ Ja lupinków nie mam więc się nie wypowiadam, ale jeśli chodzi o zatrzask w szelkach 11mm, to nie mamy problemów :)
WeronikaM Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 dzięks :p chodziło mi tylko o typ zacisku, nie o materiał itp, ale te wiadomości na pewno się przydadzą ;) dzięki
Jami Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 Ma ktoś obroże z biedronki? ;p Jak tak to może by wstawić fotę?
Marta_Ares Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 Jami napisał(a):Ma ktoś obroże z biedronki? ;p Jak tak to może by wstawić fotę? byly zdjęcia, nawet kilka, pare stron wczesniej
Chantell Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 a więc: RedDingo różowy gładki dla wiadomo kogo ^^ Po prostu jest śliczniasty! Poza tym super mięciutki i przyjemny :) a Sportdog dla Nicole :)
Recommended Posts