Chantell Posted September 14, 2009 Posted September 14, 2009 doszedł do nas komplet różowy z RD. !:D śliczny. Zerknie ktoś w mój podpis?
Bewarka Posted September 14, 2009 Posted September 14, 2009 Ja dziś byłam, ale mało dali, na początku nie zauważyłam w ogóle gdzie są te "rzeczy tygodnia" czy jak to nazywają. Zresztą u mnie mało kto kupuje coś nowego dla psa, zazwyczaj zwierzaki łażą kilka lat w jednym i tym samym. Do drugiej biedronki mam za daleko, dycha mi została to mi sie nie opłaca, w sumie drugi koniec miasteczka. :eviltong: Kupiłam dwie michy, smycz automatyczną i kręgielka, wstawie potem foty. EDIT: Nasze łupy. :cool3: :lol:
Darianna Posted September 14, 2009 Posted September 14, 2009 nasze zakupy: i chłopaki w obróżkach - młodemu trzeba dorobić dziurkę ;)
Kasia&Rika Posted September 14, 2009 Posted September 14, 2009 Też mam taką obrożę dla Riki:cool3: I też dziurka do dorobienia. Ślicznie chłopakom:)
Marta_Ares Posted September 14, 2009 Posted September 14, 2009 ale fajne zakupy;) te skórkowe chyba dluzej wytrzymaja od tych na zatrzask
Chantell Posted September 14, 2009 Posted September 14, 2009 http://img32.imageshack.us/img32/4274/cp1210021copy.jpg fajne zakupy. Ile zapłąciłaś? :)
Darianna Posted September 14, 2009 Posted September 14, 2009 około 24 zł... bo jeszcze kupowałam jedzenie, ale licząc niecałe 4 zł za sztukę to tak mi wychodzi...
WeronikaM Posted September 14, 2009 Posted September 14, 2009 My kupiliśmy: smycz + obroża :eviltong: za 3,99 zł :roll: [SIZE="1"]obroża ma długość 22-42 cm, szerokość 1 cm smycz ma długość 130 cm, szerokość 1 cm Gdyby nie szerokość, to byłaby dla Diany, ale cóż, będzie dla Tequili :p ----- grzebień - niby to "furminator" - przynajmniej działa jak furminator za 3,99zł ----- sznurek z piłkami za 3,99zł :cool3: --- razem zapłaciłam 11,97zł :eviltong: :diabloti: u nas wogle nie widziałam misek i smyczy automatycznych :shake: :placz:
Chantell Posted September 14, 2009 Posted September 14, 2009 wow xD no to taniutko. Ja nie mam się keidy wybrać w koncu :/
Izuuus Posted September 14, 2009 Posted September 14, 2009 Myślę, że te smycze automatyczne to nie są zbyt wytrzymałe, przy pociągnięciu mogą nawalić. :cool1: A ja wybiorę się jutro może po jakąś obrożę i zabawke, a może jeszcze miske jak coś będzie. Mam w moim małym mieście 4 biedronki także liczę, że w którejś coś jeszcze jest. :diabloti:
vege* Posted September 14, 2009 Posted September 14, 2009 Ja kupiłam Nuce taką piszczącą zabawkę z różowych sznureczkiem (później wkleję fotkę) i dwie miseczki w niebieską krateczkę te małe, bo na pewno się przydadzą jak np mama chce jej wrzucić trochę mięska to żeby nie wrzucała w suchą tylko do tej (oczywiście te swoje metalowe ma dużo większe) ale jutro pojadę jeszcze do drugiej biedrony takiej wielkiej i tam na pewno będzie więcej tego wszystkiego, dziś nie było zabardzo w czym wybierać :angryy: były tylko posłania, smycze aut. kompleciki (ob + sm) homar, kręgle, piłeczka jedna (piszcząca) wędka z rybkami dla kotka, miseczki, krzebienie i jakieś chyba 2-3 szczotki :roll: A jak Nuka się ucieszyła jak zabaweczkę dostała, odrazu biegała z nia po całym mieszkaniu i ciagle nią piszczała machając przy tym ogonkiem :loveu:
WeronikaM Posted September 14, 2009 Posted September 14, 2009 muszę jeszcze tamten karabińczyk wywalić, a przyszyć nowy, bo wygląda mi na niewytrzymały jak na moją 4- miesięczną, energiczną, b. ciągnącą na smyczy wyżełkę niem. :roll: ;) zamierzam jutro pójść do innej biedrony i zobaczyć czy będą jakieś michy :cool3:
vege* Posted September 14, 2009 Posted September 14, 2009 Izuuus napisał(a):Myślę, że te smycze automatyczne to nie są zbyt wytrzymałe, przy pociągnięciu mogą nawalić. :cool1: A ja wybiorę się jutro może po jakąś obrożę i zabawke, a może jeszcze miske jak coś będzie. Mam w moim małym mieście 4 biedronki także liczę, że w którejś coś jeszcze jest. :diabloti: ja miałam w tamtym roku tą smycz i była taka sobie Nuka wtedy była jeszcze szczeniaczkiem 4 mies ważącym ok 10 kg i jak pociągnęła to sie po prostu zerwała tzn ten cały mechanizm pękł i się już nie zwinęła :P u mnie w mieście też są 4 biedronki xD jutro jadę do następnej po zabawki :loveu: moze w tej duzej będzie większy wybór bo tam więcej miejsca jest i mogą więcej towaru wyłożyć :)
Marta_Ares Posted September 14, 2009 Posted September 14, 2009 kurcze korcicie tymi rzeczami:evil_lol: może ja jutro sie jeszcze po coś wybiore:roll:
*Monia* Posted September 14, 2009 Posted September 14, 2009 WeronikaM 1cm to nie za wąskie dla takiego psiaka? Ja się zastanawiałam przy zakupie tego kompletu dla 11 tygodniowej małej, ale stwierdziłam, że jej wezmę bo i tak długo tego nie ponosi, a jak przetrwa to będzie dla kolejnego tymczasowicza.
gops Posted September 14, 2009 Posted September 14, 2009 my kupilsmy sporo zabawek i smycz automatyczna dla pudlowego ;) zakupy uwazam za udane
Chantell Posted September 14, 2009 Posted September 14, 2009 http://i25.tinypic.com/29mrvxi.jpg taki zwykły zetawik a mi się tak strasznie podoba. Musze go zdobyć ^^
Onomato-Peja Posted September 14, 2009 Posted September 14, 2009 Weronika, mam ten sam komplecik i on ma 15 mm a nie 1 cm ;) a ten grzebień na 100% nie działa jak furminator :eviltong: miałam taki, ale z ferplasta i z wygodniejsza rączką, do tego gęstszy i nie ma co startować z tym do furminatora ;)
Bartiśkowa_ Posted September 14, 2009 Posted September 14, 2009 My kupiliśmy dla miśka zabawki i grzebień :cool3: Niektóre rzeczy były fajnie ale to nei na ten rozmiar
WeronikaM Posted September 14, 2009 Posted September 14, 2009 Onomato-Peja napisał(a):Weronika, mam ten sam komplecik i on ma 15 mm a nie 1 cm ;) a ten grzebień na 100% nie działa jak furminator :eviltong: miałam taki, ale z ferplasta i z wygodniejsza rączką, do tego gęstszy i nie ma co startować z tym do furminatora ;) 1,5 cm :eviltong: kurcze
Dogha Posted September 14, 2009 Posted September 14, 2009 My wymieniliśmy miski + do tego 2 kręgle (o dziwo jeszcze żyją). I wątpię żebym na tym poprzestała :evil_lol: Na pewno dojdą jeszcze jakieś piłeczki i może te obróżki z niby skórki z kwiatuszkami :eviltong: Ew. wzorki tych kompletów też fajne są... W sumie nasze odblaski z zeszłego roku się trzymają...
Pestka Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 http://i32.tinypic.com/2hx64bl.jpg ej u mnie takich nie było :( W ogóle było malutko rzeczy, kupiłam tylko taka ósemkę do przeciągania, bo z zabawek była piłka i właśnie ta ósemka.. A żadnej obroży ani smyczy nie kupiłam bo nie było nic ciekawego, nic mi sie tk bardzo jakoś nie podobało.
diabelkowa Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 wiecie ile mozna zaoszczedzic nie wchodzac na ten watek ?:P albo bedac na wakacjach ? :P i nie wiedzac o zadnych promocjach :P mnie juz nie ciagnie AZ TAK ;]
Hawanka Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 U mnie w Biedronce Też było Słabo a byłam w 2 .... Miałam w planach kupić legowisko dla Fafika ale niestety nie było tego co chciałam obróżki i smyczy tej skórko podobnej w Kwiatuszki to woogule nie było .Z zabawek kupiłam 2 kraby i dysk ;)Niestety tego warkocza z piłeczkami NIE BYŁO!!!!!!:placz: Kupiłam jeszcze smycz automatyczną niebiesko i 2 komplety obroża +smycz biała w Kwiatki i w Paseczki :razz: Jestem bardzo zawiedziona :mad: Ps :Kupie smycz Flexi i Ładne szeleczki rozmar S-L ....(w rosądnej cenie)
Recommended Posts