Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 12k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Ja dziś byłam, ale mało dali, na początku nie zauważyłam w ogóle gdzie są te "rzeczy tygodnia" czy jak to nazywają. Zresztą u mnie mało kto kupuje coś nowego dla psa, zazwyczaj zwierzaki łażą kilka lat w jednym i tym samym. Do drugiej biedronki mam za daleko, dycha mi została to mi sie nie opłaca, w sumie drugi koniec miasteczka. :eviltong: Kupiłam dwie michy, smycz automatyczną i kręgielka, wstawie potem foty.

EDIT:
Nasze łupy. :cool3:

:lol:

Posted

My kupiliśmy:
smycz + obroża :eviltong: za 3,99 zł :roll:
[SIZE="1"]obroża ma długość 22-42 cm, szerokość 1 cm
smycz ma długość 130 cm, szerokość 1 cm

Gdyby nie szerokość, to byłaby dla Diany, ale cóż, będzie dla Tequili :p

-----
grzebień - niby to "furminator" - przynajmniej działa jak furminator za 3,99zł

-----
sznurek z piłkami za 3,99zł :cool3:

---
razem zapłaciłam 11,97zł :eviltong: :diabloti:

u nas wogle nie widziałam misek i smyczy automatycznych :shake: :placz:

Posted

Myślę, że te smycze automatyczne to nie są zbyt wytrzymałe, przy pociągnięciu mogą nawalić. :cool1:

A ja wybiorę się jutro może po jakąś obrożę i zabawke, a może jeszcze miske jak coś będzie. Mam w moim małym mieście 4 biedronki także liczę, że w którejś coś jeszcze jest. :diabloti:

Posted

Ja kupiłam Nuce taką piszczącą zabawkę z różowych sznureczkiem (później wkleję fotkę) i dwie miseczki w niebieską krateczkę te małe, bo na pewno się przydadzą jak np mama chce jej wrzucić trochę mięska to żeby nie wrzucała w suchą tylko do tej (oczywiście te swoje metalowe ma dużo większe) ale jutro pojadę jeszcze do drugiej biedrony takiej wielkiej i tam na pewno będzie więcej tego wszystkiego, dziś nie było zabardzo w czym wybierać :angryy: były tylko posłania, smycze aut. kompleciki (ob + sm) homar, kręgle, piłeczka jedna (piszcząca) wędka z rybkami dla kotka, miseczki, krzebienie i jakieś chyba 2-3 szczotki :roll: A jak Nuka się ucieszyła jak zabaweczkę dostała, odrazu biegała z nia po całym mieszkaniu i ciagle nią piszczała machając przy tym ogonkiem :loveu:

Posted

muszę jeszcze tamten karabińczyk wywalić, a przyszyć nowy, bo wygląda mi na niewytrzymały jak na moją 4- miesięczną, energiczną, b. ciągnącą na smyczy wyżełkę niem. :roll: ;)

zamierzam jutro pójść do innej biedrony i zobaczyć czy będą jakieś michy :cool3:

Posted

Izuuus napisał(a):
Myślę, że te smycze automatyczne to nie są zbyt wytrzymałe, przy pociągnięciu mogą nawalić. :cool1:

A ja wybiorę się jutro może po jakąś obrożę i zabawke, a może jeszcze miske jak coś będzie. Mam w moim małym mieście 4 biedronki także liczę, że w którejś coś jeszcze jest. :diabloti:

ja miałam w tamtym roku tą smycz i była taka sobie Nuka wtedy była jeszcze szczeniaczkiem 4 mies ważącym ok 10 kg i jak pociągnęła to sie po prostu zerwała tzn ten cały mechanizm pękł i się już nie zwinęła :P u mnie w mieście też są 4 biedronki xD jutro jadę do następnej po zabawki :loveu: moze w tej duzej będzie większy wybór bo tam więcej miejsca jest i mogą więcej towaru wyłożyć :)

Posted

WeronikaM 1cm to nie za wąskie dla takiego psiaka? Ja się zastanawiałam przy zakupie tego kompletu dla 11 tygodniowej małej, ale stwierdziłam, że jej wezmę bo i tak długo tego nie ponosi, a jak przetrwa to będzie dla kolejnego tymczasowicza.

Posted

Weronika, mam ten sam komplecik i on ma 15 mm a nie 1 cm ;)
a ten grzebień na 100% nie działa jak furminator :eviltong: miałam taki, ale z ferplasta i z wygodniejsza rączką, do tego gęstszy i nie ma co startować z tym do furminatora ;)

Posted

Onomato-Peja napisał(a):
Weronika, mam ten sam komplecik i on ma 15 mm a nie 1 cm ;)
a ten grzebień na 100% nie działa jak furminator :eviltong: miałam taki, ale z ferplasta i z wygodniejsza rączką, do tego gęstszy i nie ma co startować z tym do furminatora ;)

1,5 cm :eviltong: kurcze

Posted

My wymieniliśmy miski + do tego 2 kręgle (o dziwo jeszcze żyją).
I wątpię żebym na tym poprzestała :evil_lol: Na pewno dojdą jeszcze jakieś piłeczki i może te obróżki z niby skórki z kwiatuszkami :eviltong: Ew. wzorki tych kompletów też fajne są... W sumie nasze odblaski z zeszłego roku się trzymają...

Posted

U mnie w Biedronce Też było Słabo a byłam w 2 ....
Miałam w planach kupić legowisko dla Fafika ale niestety nie było tego co chciałam obróżki i smyczy tej skórko podobnej w Kwiatuszki to woogule nie było .Z zabawek kupiłam 2 kraby i dysk ;)Niestety tego warkocza z piłeczkami NIE BYŁO!!!!!!:placz:
Kupiłam jeszcze smycz automatyczną niebiesko i 2 komplety obroża +smycz biała w Kwiatki i w Paseczki :razz:

Jestem bardzo zawiedziona :mad:

Ps :Kupie smycz Flexi i Ładne szeleczki rozmar S-L ....(w rosądnej cenie)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...