Darianna Posted September 14, 2009 Posted September 14, 2009 Magda25 napisał(a):Darianna, Brando ma nowy komplet prawda ? Jaka to firma? Ta obroża taka szeroka sie wydaje. Ferplast Daytona, o szerokości 30mm Ale musze dorobić dodatkową dziurkę, bo za luźna na mojego wariata :diabloti:
Migori Posted September 14, 2009 Posted September 14, 2009 Darianna napisał(a):Ferplast Daytona, o szerokości 30mm Ale musze dorobić dodatkową dziurkę, bo za luźna na mojego wariata :diabloti: Aha :cool3: Fajnie wygląda, taka intensywnie czerwona. W sklepie takiej nie widziałam jeszcze.
Dogha Posted September 14, 2009 Posted September 14, 2009 Wiesz, że powinnaś to mieć w podpisie? :mad:
Marta_Ares Posted September 14, 2009 Posted September 14, 2009 Zuzia pochwal sie nowym kompletem:eviltong:
wiq Posted September 14, 2009 Posted September 14, 2009 a ja dziś zrobiłam najazd na biedronę :evil_lol: szkoda tych legowisk, bo faktycznie na allegro za tą kwotę można znaleźć coś porządnego :( ale grzebień, smaki, zabawki i obroża nasze :evil_lol:
Illusion Posted September 14, 2009 Posted September 14, 2009 Ale mu super w fioletowym :loveu:. Mam pytanie, w podpisach nie można już umieszczać informacji o sprzedaży jakiś akcesoriów? Przepraszam, że pytam tutaj, ale prędzej ktoś odpowie, a temat jest w jakiś sposób z tym związany.
agnieska Posted September 14, 2009 Posted September 14, 2009 Unbelievable napisał(a):i przy okazji połowa pracowników wyniesie go do domu :roll: poza tym z ryżem jest więcej zachodu, gotowanie etc, a karmę wystarczy że wsypią... nie znam schroniska, może nie jest takie, ale ja bym nie ryzykowała ;) Czy więcej zachodu... to chyba zależy czy w danym schronisku gotują dla psów. Inna sprawa, że mam wrażenie, iż schroniska wcale nie są takie ubogie żeby być wdzięcznym za Puffi ;) jasne, jak byłam w podstawówce i robili zbiórkę dla schroniska, to byłam ogromnie dumna z zakupionego wielkiego worka suchej karmy z Plusa, ale od kiedy jestem bardziej psio-świadoma, to wolałabym już kupić koce w lumpeksie czy właśnie ryż niż taką karmę.
vege* Posted September 14, 2009 Posted September 14, 2009 wiq napisał(a):a ja dziś zrobiłam najazd na biedronę :evil_lol: szkoda tych legowisk, bo faktycznie na allegro za tą kwotę można znaleźć coś porządnego :( ale grzebień, smaki, zabawki i obroża nasze :evil_lol: a jak przy twoich psiakach się ta obroża sprawuje? i czy były takie szersze trochę (2-2,5 cm) bo ja dopiero później jadę i myślę co kupić psiakowi :)
Marta_Ares Posted September 14, 2009 Posted September 14, 2009 RCookie napisał(a):Ale mu super w fioletowym :loveu:. Mam pytanie, w podpisach nie można już umieszczać informacji o sprzedaży jakiś akcesoriów? Przepraszam, że pytam tutaj, ale prędzej ktoś odpowie, a temat jest w jakiś sposób z tym związany. a czemu juz nie mozna?? Wiq pochwal sie obrozami:eviltong:
Illusion Posted September 14, 2009 Posted September 14, 2009 Marta_Ares napisał(a):a czemu juz nie mozna?? No właśnie też bym się chciała dowiedzieć, bo ktoś usunął mi cały podpis i zastanawiam się czy to dlatego, że miałam tam ogłoszenie dot. sprzedaży, czy dlatego, że dodałam tekst i podpis zrobił się wyższy o kilka pikseli. Jak chodzi o to drugie, to ja problemu nie widzę, bo właśnie sobie chciałam banner "reklamowy" zaktualizować.
Viris Posted September 14, 2009 Posted September 14, 2009 Marta_Ares napisał(a):w Wawie na wystawie oglądałam tą obroże lupine tickled pink- sliczna jest:loveu: :loveu: Moja Klara taką ma od dawna (dostała z okazji sterylki), nigdy nie widziałaś na niej?:cool1: RCookie napisał(a):No właśnie też bym się chciała dowiedzieć, bo ktoś usunął mi cały podpis i zastanawiam się czy to dlatego, że miałam tam ogłoszenie dot. sprzedaży, czy dlatego, że dodałam tekst i podpis zrobił się wyższy o kilka pikseli. Jak chodzi o to drugie, to ja problemu nie widzę, bo właśnie sobie chciałam banner "reklamowy" zaktualizować.Regulamin się nie zmienił. Podpis był po prostu za wysoki.
Marta_Ares Posted September 14, 2009 Posted September 14, 2009 RCookie napisał(a):No właśnie też bym się chciała dowiedzieć, bo ktoś usunął mi cały podpis i zastanawiam się czy to dlatego, że miałam tam ogłoszenie dot. sprzedaży, czy dlatego, że dodałam tekst i podpis zrobił się wyższy o kilka pikseli. Jak chodzi o to drugie, to ja problemu nie widzę, bo właśnie sobie chciałam banner "reklamowy" zaktualizować. to pewnie przez za wysoki podpis:cool1: Viris, widzialam faktycznie fajny macie ten komplecik:loveu: Ja odrazu na niego zwrociłam uwage jak Was poznałam:diabloti: Ale tam byla połazciskowa, tak jak zawsze mi się to jakoś nie podobało, na żywo az tak źle nie wygladał:evil_lol:
Dogha Posted September 14, 2009 Posted September 14, 2009 Ja właśnie wzięłam jeden z tych 2 pół zacisków M-kowych które były na stoisku - Trickled Pink i Jerry Roll :cool3: Ja już po wyprawie do biedronki. Efekt - chłopaki właśnie mordują gumowe kręgle a miseczka (czerwona w łapki) spokojnie sobie stoi na dywaniku na dole :eviltong: Z "ubranek" spodobała mi się taka czerwona "skórzana" obroża z kwiatuszkami, ale nie wiedziałam jak rozmiar :angryy:
Illusion Posted September 14, 2009 Posted September 14, 2009 Viris napisał(a): Regulamin się nie zmienił. Podpis był po prostu za wysoki. Dzięki za wyjaśnienie ;).
Onomato-Peja Posted September 14, 2009 Posted September 14, 2009 ja mam biedronkę pod szkołą :eviltong: Mały wybór, bardzo. Wzięłam tylko 2 komplety dla schroniska i czerwoną obroże niby skórzaną do flexi.
Unbelievable Posted September 14, 2009 Posted September 14, 2009 Ja kupiłam ten kolorowy komplecik i miękkie brązowe legowisko- pies się cieszy :diabloti: poza tym jakoś mało zabawek, jutro może pójdę do innej biedronki ;)
marta_gp Posted September 14, 2009 Posted September 14, 2009 ja już byłam w 2 biedronkach :evil_lol: Wczoraj kupiłam line z piłkami - ale pies nie chce się tym szarpać tylko piłki gryźć :shake: Dzisiaj w innej biedronce nie kupiłam nic - nie było nic fajnego czym dałoby się bawić :eviltong: Chciałam obroze odblaskową, ale pewnie by się zaraz rozwaliła...
Ola164 Posted September 14, 2009 Posted September 14, 2009 Do kiedy oferta w biedronce aktualna? Bo ja się muszę wybrać...
Onomato-Peja Posted September 14, 2009 Posted September 14, 2009 Ola164 napisał(a):Do kiedy oferta w biedronce aktualna? Bo ja się muszę wybrać... od dziś a w niektórych i wcześniej EDIT!: przepraszam, przeczytałam od kiedy ;)
xxxkaluniaxxx Posted September 14, 2009 Posted September 14, 2009 ja byłam wczoraj w biedronce kupiłam 3 smycze+obroże i 2 zabawki chciałam jeszcze kupić tą obroże z niby skóry ale już niebyło
Recommended Posts