Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Magda25 napisał(a):
Darianna, Brando ma nowy komplet prawda ? Jaka to firma? Ta obroża taka szeroka sie wydaje.

Ferplast Daytona, o szerokości 30mm

Ale musze dorobić dodatkową dziurkę, bo za luźna na mojego wariata :diabloti:

• Replies 12k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Darianna napisał(a):
Ferplast Daytona, o szerokości 30mm

Ale musze dorobić dodatkową dziurkę, bo za luźna na mojego wariata :diabloti:

Aha :cool3: Fajnie wygląda, taka intensywnie czerwona. W sklepie takiej nie widziałam jeszcze.

Posted

a ja dziś zrobiłam najazd na biedronę :evil_lol:

szkoda tych legowisk, bo faktycznie na allegro za tą kwotę można znaleźć coś porządnego :(
ale grzebień, smaki, zabawki i obroża nasze :evil_lol:

Posted

Ale mu super w fioletowym :loveu:.

Mam pytanie, w podpisach nie można już umieszczać informacji o sprzedaży jakiś akcesoriów? Przepraszam, że pytam tutaj, ale prędzej ktoś odpowie, a temat jest w jakiś sposób z tym związany.

Posted

Unbelievable napisał(a):
i przy okazji połowa pracowników wyniesie go do domu :roll: poza tym z ryżem jest więcej zachodu, gotowanie etc, a karmę wystarczy że wsypią... nie znam schroniska, może nie jest takie, ale ja bym nie ryzykowała ;)

Czy więcej zachodu... to chyba zależy czy w danym schronisku gotują dla psów. Inna sprawa, że mam wrażenie, iż schroniska wcale nie są takie ubogie żeby być wdzięcznym za Puffi ;) jasne, jak byłam w podstawówce i robili zbiórkę dla schroniska, to byłam ogromnie dumna z zakupionego wielkiego worka suchej karmy z Plusa, ale od kiedy jestem bardziej psio-świadoma, to wolałabym już kupić koce w lumpeksie czy właśnie ryż niż taką karmę.

Posted

wiq napisał(a):
a ja dziś zrobiłam najazd na biedronę :evil_lol:

szkoda tych legowisk, bo faktycznie na allegro za tą kwotę można znaleźć coś porządnego :(
ale grzebień, smaki, zabawki i obroża nasze :evil_lol:

a jak przy twoich psiakach się ta obroża sprawuje? i czy były takie szersze trochę (2-2,5 cm) bo ja dopiero później jadę i myślę co kupić psiakowi :)

Posted

RCookie napisał(a):
Ale mu super w fioletowym :loveu:.

Mam pytanie, w podpisach nie można już umieszczać informacji o sprzedaży jakiś akcesoriów? Przepraszam, że pytam tutaj, ale prędzej ktoś odpowie, a temat jest w jakiś sposób z tym związany.

a czemu juz nie mozna??

Wiq pochwal sie obrozami:eviltong:

Posted

Marta_Ares napisał(a):
a czemu juz nie mozna??

No właśnie też bym się chciała dowiedzieć, bo ktoś usunął mi cały podpis i zastanawiam się czy to dlatego, że miałam tam ogłoszenie dot. sprzedaży, czy dlatego, że dodałam tekst i podpis zrobił się wyższy o kilka pikseli. Jak chodzi o to drugie, to ja problemu nie widzę, bo właśnie sobie chciałam banner "reklamowy" zaktualizować.

Posted

Marta_Ares napisał(a):
w Wawie na wystawie oglądałam tą obroże lupine tickled pink- sliczna jest:loveu: :loveu:

Moja Klara taką ma od dawna (dostała z okazji sterylki), nigdy nie widziałaś na niej?:cool1:

RCookie napisał(a):
No właśnie też bym się chciała dowiedzieć, bo ktoś usunął mi cały podpis i zastanawiam się czy to dlatego, że miałam tam ogłoszenie dot. sprzedaży, czy dlatego, że dodałam tekst i podpis zrobił się wyższy o kilka pikseli. Jak chodzi o to drugie, to ja problemu nie widzę, bo właśnie sobie chciałam banner "reklamowy" zaktualizować.
Regulamin się nie zmienił. Podpis był po prostu za wysoki.

Posted

RCookie napisał(a):

to pewnie przez za wysoki podpis:cool1:

Viris, widzialam faktycznie fajny macie ten komplecik:loveu: Ja odrazu na niego zwrociłam uwage jak Was poznałam:diabloti:

Ale tam byla połazciskowa, tak jak zawsze mi się to jakoś nie podobało, na żywo az tak źle nie wygladał:evil_lol:

Posted

Ja właśnie wzięłam jeden z tych 2 pół zacisków M-kowych które były na stoisku - Trickled Pink i Jerry Roll :cool3:
Ja już po wyprawie do biedronki. Efekt - chłopaki właśnie mordują gumowe kręgle a miseczka (czerwona w łapki) spokojnie sobie stoi na dywaniku na dole :eviltong: Z "ubranek" spodobała mi się taka czerwona "skórzana" obroża z kwiatuszkami, ale nie wiedziałam jak rozmiar :angryy:

Posted

ja już byłam w 2 biedronkach :evil_lol:
Wczoraj kupiłam line z piłkami - ale pies nie chce się tym szarpać tylko piłki gryźć :shake:
Dzisiaj w innej biedronce nie kupiłam nic - nie było nic fajnego czym dałoby się bawić :eviltong:

Chciałam obroze odblaskową, ale pewnie by się zaraz rozwaliła...

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...