Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 12k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Karilka napisał(a):
To miał być golden!:mad::eviltong:

:diabloti:

No tak, miał... :diabloti:

Anula & Bono napisał(a):
chyba nie widziałaś podhalana:lol:

JEST- a nie miał być

Uwierz mi, że widziałam, ale masz racje, podhalanem też nie jest - nie ma rodowodu (zerknęłam do galerii) :cool1:

Posted

o jeny przestancie
kupila go jako goldena to jest golden w typie rasy
ja mam pudla bez rodowodu i tez mowie ze to pudel to normalne , a nie mowie jak sie pytaja na ulicy mam psa w typie pudla :evil_lol:
na dogo to co innego ale tez nie pzresadzajcie tak

Posted

Chantell napisał(a):
hyhy ^^ ja czekam kiedy wreszcie przyjdą nasze zakupy -.-'' xD i się chyba nie doczekam

A co zamówiłaś? :razz:

Te biedronkowe rzeczy mi się podobają, dzisiaj nawet się tam przeszłam, wzięłam sobie gazetkę, ale rzeczy jeszcze nie było, conajmniej, jakby im jeden dzień zrobił różnicę. :diabloti:

Olek, fajny banner :loveu:

Posted

No ale ja i tak bym nie kupiła bo się zaraz rozwali - wiadomo, cena zazwyczaj świadczy o jakości ;p Jest przecena ale to jasne, że nie przecenią np. rogza na 3.99 ;]

Posted

Szczeniakowi kupię ten biedronkowy komplet na wyprawkę, jak w miarę będzie wyglądał na żywo (i tak na smyczy nie ciągnie jeszcze, więc nie rozwali ;)).

Posted

Ej, ale to jest obroża + smycz - całość za 4 zł czy obroża - 4 zł i smycz - 4 zł ?

Ps.: Ktos wie ile kosztuje worek karmy biedronkowej Puffi (czy jakoś tak) ? Bo musze się zdecydować w którym supermarkecie będzie najtańsza marketówka - dla szczrnoska bede kupować karmę.

Posted

Jami napisał(a):
Ps.: Ktos wie ile kosztuje worek karmy biedronkowej Puffi (czy jakoś tak) ? Bo musze się zdecydować w którym supermarkecie będzie najtańsza marketówka - dla szczrnoska bede kupować karmę.

5 kg Puffi kosztuje 10 zł

Posted

Pestka napisał(a):
To ja napisze na wszelki wypadek ze jeśli ktoś byłby chętny to mam na sprzedanie Rogza 16 mm Rogzette ;)

Ok, dochodzi jeszcze 16 mm obroża Karlie, wzorek wiosenny również 16 mm z Hiltona, jeśli ktoś byłby chętny to PW ;)

Posted

vege* napisał(a):
5 kg Puffi kosztuje 10 zł

Dziękuję! Miałam w Tesco kupować ale tam 7 zł za 3 kg. więc wychodzi o wiele drożej. Czyli za 20 zł będzie już 10 kg! ;)

Posted

A ja Nuce kupiłam dziś karmę na wystawie kotów była promocja za 2 sztuki 17 zł (ogólnie jedna paczka tej karmy 350g kosztuje ok 20 zł) a karma nazywa się
1ST CHOICE (jakaś kanadyjska karma to jest) zobaczę czy Nuce posmakuje (dla alergików jej kupiłam) i na serio się opłacała, a tak to Nuka je Royala i Acane bo u mnie w zoologu nie ma innych dla alergików niestety.

Posted

ja też się przypominam :eviltong:

nie ma ktoś przypadkiem na sprzedaż zacisku
lupine 18mm New Wave 20-35cm / Rogza 16mm lekkie i miękkie Navy?
albo Red Dingo jednolite niebieskie M? :lol:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...