Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Infortune. napisał(a):
Świetne jest to że w USA (?) mają już kolejne wzorek/rozmiar a w PL nie ma jeszcze starego. :roll: I będzie dopiero za półtora miesiąca... (no dobrze, był, po jednej sztuce z rozmiaru...)

Dowiadywałaś się u dystrybutora? A wiesz może, czy tym razem będą też szelki? :)

• Replies 12k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

WeronikaM napisał(a):
http://www.lupinepet.com/img/slideshow/halfPeace.jpg

a ten nowy wzór jest dla dużych psów (moja ma obwód ok.40 cm ):cool3:????

Taki wzorek jest dla małych i średnich ;).
Dla średnich ma szerokość 18mm...
Proszę bardzo
Lupine obroża 3/4" 39-63cm - Peace Pup

są jeszcze takie
Lupine obroża 3/4" 31-50cm - Peace Pup
ale teraz są niedostępne

A ja właśnie dzisiaj zamówiłam lupine puppy love :loveu:.

Posted

RCookie napisał(a):

A ja właśnie dzisiaj zamówiłam lupine puppy love :loveu:.

nieeeeeeee
jak mozesz no
my go kupujemy za jakis miesiac:evil_lol:

Posted

gops napisał(a):
nieeeeeeee
jak mozesz no
my go kupujemy za jakis miesiac:evil_lol:

Od kilku miesięcy poluję na tę obrożę, w końcu sobie odpuściłam, akurat na pełnej misce nie było tośkowego rozmiaru, to sobie pomyślałam, że najwyżej kupię coś innego jak wpadnie mi w oko. Dzisiaj wchodzę na lupine.pl patrzę, a tu puppy love 23-33cm dostępna i aż się prosi, żeby włożyć ją do koszyka :evil_lol:.

Posted

RCookie napisał(a):
Od kilku miesięcy poluję na tę obrożę, w końcu sobie odpuściłam, akurat na pełnej misce nie było tośkowego rozmiaru, to sobie pomyślałam, że najwyżej kupię coś innego jak wpadnie mi w oko. Dzisiaj wchodzę na lupine.pl patrzę, a tu puppy love 23-33cm dostępna i aż się prosi, żeby włożyć ją do koszyka :evil_lol:.

moj rozmiar na szczescie jest ciagle an pelnej misce , ale odstrasza mnie wizja za pobraniem i jej koszt na szczescie :evil_lol:
a ile Tos ma w sZyi ?
ja dla mojej wezme zacisk do 35cm bo ma akurat 35 a wiem ze sa ciut wieksze

Posted

gops napisał(a):
moj rozmiar na szczescie jest ciagle an pelnej misce , ale odstrasza mnie wizja za pobraniem i jej koszt na szczescie :evil_lol:
a ile Tos ma w sZyi ?
ja dla mojej wezme zacisk do 35cm bo ma akurat 35 a wiem ze sa ciut wieksze

Ok. 23cm (pewna nie jestem, bo już trzy razy mierzyłam i trzy razy wychodziło coś innego, ale te 23cm są chyba takie najbardziej prawdopodobne :lol:), jej obroże są wyregulowane do ok. 23cm, ale sucz ma dużo luzu, czasem mam wrażenie, że aż za dużo.

Posted

RCookie napisał(a):
Ok. 23cm (pewna nie jestem, bo już trzy razy mierzyłam i trzy razy wychodziło coś innego, ale te 23cm są chyba takie najbardziej prawdopodobne :lol:), jej obroże są wyregulowane do ok. 23cm, ale sucz ma dużo luzu, czasem mam wrażenie, że aż za dużo.

o kurcze :crazyeye:
to ona naprawde taka malutka :loveu:
te 1,8 to nie za szeroko ?

Posted

gops napisał(a):
o kurcze :crazyeye:
to ona naprawde taka malutka :loveu:
te 1,8 to nie za szeroko ?

Wydaje mi się, że nie, jak dla mnie to jest w sam raz, ale na szele lupiny byłyby raczej za szerokie, 16mm rogzy są akurat.
Kiedyś miałam dla Tośki skórzaną obrożę o szer. 1cm, ale teraz nie wyobrażam sobie, żeby prowadzać ją na takim sznureczku...

Posted

Vini. napisał(a):
Boże, Toś ma tyle samo w szyi co Daisy! oO A ja jestem zła, bo już nie ma na pełnej-misce szelek krowiaaastych :(

Tośka ma tylko 28cm w kłębie, więc czego się po niej można było spodziewać jeśli chodzi o obwód szyi? :eviltong: O ile w ogóle wysokość dobrze mierzę :lol:.

Zapytaj w telezoo czy mają w magazynie, czasem mają w magazynie, a na stronie nie...

Posted

RCookie napisał(a):
Tośka ma tylko 28cm w kłębie, więc czego się po niej można było spodziewać jeśli chodzi o obwód szyi? :eviltong: O ile w ogóle wysokość dobrze mierzę :lol:.

Zapytaj w telezoo czy mają w magazynie, czasem mają w magazynie, a na stronie nie...

nie no , bylam pewna ze jest wieksza
wyglada na wieksza na zdjeciach :lol:

moja ma 16kg i 35cm w szyi a tez jej kupuje 2cm lub 1,8 jesli chodzi o lupina dlatego sie zdzwilam ze Ci szeroksoc nie przeszkadza ;) ale ja tez lubilam zawsze na moim pudlowym 1,8cm a w szyi tylko 28cm ,w klebie podobnie

Posted

Vini. napisał(a):
Wiesz, myślałam,że ma więcej, skoro ja dla swojej Ski kupuję a Ty Mki ^^

Taką obroże ze skóry, na klamerkę może jeszcze raz bym jej włożyła, ale z takim malutkim zatrzaskiem to bym się bała ;).

gops napisał(a):
nie no , bylam pewna ze jest wieksza
wyglada na wieksza na zdjeciach :lol:

moja ma 16kg i 35cm w szyi a tez jej kupuje 2cm lub 1,8 jesli chodzi o lupina dlatego sie zdzwilam ze Ci szeroksoc nie przeszkadza ;) ale ja tez lubilam zawsze na moim pudlowym 1,8cm a w szyi tylko 28cm ,w klebie podobnie

Wszyscy twierdzą, że na zdjęciach wychodzi większa, ale ona z pyska nie wygląda na dużego psa :cool3:.

Tutaj są jej foty we wszystkich lupinach
http://www.lupinepet.com/img/gallery/DSCF8290.jpg
http://www.lupinepet.com/img/gallery/lup.jpg
http://www.lupinepet.com/img/gallery/DSCF8387.jpg
http://www.lupinepet.com/img/gallery/DSCF7746.jpg
http://www.lupinepet.com/img/gallery/4y4y4y.jpg

Nie wydaje mi się, żeby wyglądała w nich jak w golfie ;).

Dariette., to jest peace pup.

Posted

jej, ja tam już się gubię w tych obrożach :oops:.
na razie planuję smycz kupić, bo w niebieskiej dingowej oderwało się ucho, ale na razie brak funduszy :roll:. A jeszcze musieli w Biedronce akurat teraz dawać psie rzeczy, no! :mad:

Posted

agnieska napisał(a):
Dowiadywałaś się u dystrybutora? A wiesz może, czy tym razem będą też szelki? :)

Tak, pytałam u dystrybutora, poinformowali mnie, że Lupine ma teraz rzadkie dostawy w zamian za stałą cenę akcesorii, nie podwyższyli ich tak jak np rogz. ;)
A o szelki niestety nie pytałam.

Posted

Mam kilka pytań :
- Czy wie ktoś kiedy będzie dostawa nowych rogzów, bo nowy, szary wzorek przypadł do gustu koleżance?
- Jakich szerokości będą obroże w biedronce, bo nie wiem czy iść?
- Czy lupine 18 mm i duży pies ( taki onkowaty) to dobra szerokość ?

Posted

Właśnie wróciłam z Warszawskiej wystawy... :evil_lol: Co do Lupine właśnie. Mamy pół zacisk Jerry Roll i smycz do tego :eviltong: Bardzo podoba mi się właśnie to dodatkowe kółeczko do smyczy.

Posted

Chantell napisał(a):

ehh coś się schrzaniło xD Teraz już fotki widać

ubrane jest dobrze tyle że faktycznie przekrzywiły się bo sa zbyt mało wyregulowane ale tak psinka wygląda super

Posted

Dobrze? Ze powinna być jedna obręcz dotykająca szyi? Po drugie... Proszę się przyjrzeć. Na 3 i 4 zdjęciu widać, że obok karabińczyka od smyczy coś czarnego sterczy. Zatrzask albo coś. Z tego co się orientuję, w szelkach tak być nie powinno

Posted

Chantell a on tam przypadkiem nie ma tych szelek tak, że te paski co mają być na górze i na dole to są po bokach ?
bo u niego "na klacie" nie widać szelek, a przecież sama mowiłaś, że są luźne, żeby było je widać. ;)

Posted

Vini. napisał(a):
Dobrze? Ze powinna być jedna obręcz dotykająca szyi? Po drugie... Proszę się przyjrzeć. Na 3 i 4 zdjęciu widać, że obok karabińczyka od smyczy coś czarnego sterczy. Zatrzask albo coś. Z tego co się orientuję, w szelkach tak być nie powinno

Sterczy kawałek, bo resztę przykrywa sierść i to akurat widać i ma dobrze zapięte, ale :
Feigned napisał(a):
Chantell a on tam przypadkiem nie ma tych szelek tak, że te paski co mają być na górze i na dole to są po bokach ?
bo u niego "na klacie" nie widać szelek, a przecież sama mowiłaś, że są luźne, żeby było je widać. ;)

tu może być nie tak, chociaż chantell pisała, ze się przekrzywiły

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...