Dogha Posted September 10, 2009 Posted September 10, 2009 Chantell Chodzi o pasek między łapkami (na klatce piersiowej) jego na zdjęciu nie ma ;)
Marta_Ares Posted September 10, 2009 Posted September 10, 2009 Izuuus napisał(a):a te smycz,e obroże z biedronki to wytrzymałe chociaż? u mnie sie nic nie stalo z obroża, ale wiem ze znajomej popękały zatrzaski, i widzialam raczej sporo negatywnych opini na ich temat
Izuuus Posted September 10, 2009 Posted September 10, 2009 Marta_Ares napisał(a):u mnie sie nic nie stalo z obroża, ale wiem ze znajomej popękały zatrzaski, i widzialam raczej sporo negatywnych opini na ich temat właśnie zastanawiam się czy dla mojego psa byłyby odpowiednie bo ciągnie, a jak zobaczy innego psa pociągnie mocniej to by za ciekawie nie było. Chociaż tak o obok domu (na ogrodzie) móglby se ją nosić :diabloti:
Diora Posted September 11, 2009 Posted September 11, 2009 Myślę,że za taką cenę nie ma co się kokosów spodziewać :cool3: Ale do biedronki wybiorę się obejrzeć posłania :)
Marta_Ares Posted September 11, 2009 Posted September 11, 2009 Diora napisał(a):Myślę,że za taką cenę nie ma co się kokosów spodziewać :cool3: Ale do biedronki wybiorę się obejrzeć posłania :) mam ten sam zamiar:evil_lol: pozatym może jakieś przysmaki i zabawki
gops Posted September 11, 2009 Posted September 11, 2009 duzo fajnych zabawek bedzie, mam niektore juz po 2 lata :cool3: sa wytrzymale, tylko nie kupujcie pilek tenisowych :roll:
Diora Posted September 11, 2009 Posted September 11, 2009 Nie mogę się już doczekać :multi: :oops: Mam zamiar kupić psu mojej siostry szelki, koniecznie ciemne, żeby nie prać ich co spacer. Myślałam o dog bowl RD. Może macie jeszcze jakieś pomysły??
sauatka Posted September 11, 2009 Posted September 11, 2009 ma ktoś może zdjęcie jak powinny 'leżeć' na psie dobrze wyregulowane szelki do samochodu? ona maja być luźno, czy w miarę przylegać jak normalne szelki? :oops:
BellaLab Posted September 11, 2009 Posted September 11, 2009 Izuuus napisał(a):a te smycz,e obroże z biedronki to wytrzymałe chociaż? Zatrzask pękł po 7 odpięciu/zapięciu, a karabińczyk od smyczy rozwalił się nie długo po obroży, moja psica nie ciągnie na smyczy
jo_ann Posted September 11, 2009 Posted September 11, 2009 Nie podoba mi sie ani obroza, ani dopasowanie psa do obrozy ;) Ja sie aktualnie kocham w rogzowych zatrzaskach z nitka odblaskowa, sa super, proste, ladne i fajny gadzet taka nitka ;)
Chantell Posted September 11, 2009 Posted September 11, 2009 przesunęły się, bo jeszcze ich mocno nie regulowałam, zeby było widać szelki spod futra xD
Chantell Posted September 12, 2009 Posted September 12, 2009 Podoba mi się bardzo to: Obroża S - PAWPRINTS PURPLE RED DINGO Obroża S - POMARAŃCZOWA RED DINGO Obroża S - ZÓŁTA RED DINGO Czy ktoś może je ma?
jo_ann Posted September 12, 2009 Posted September 12, 2009 ja mam/mialam dokladnie takie 3-tylko M ;) zolta bardzo sie brudzi, ale jest fajna poza tym ;)
Chantell Posted September 12, 2009 Posted September 12, 2009 aha :) No to może w przyszłości się na nie skuszę, ale to jeszcze nie teraz. a te ktoś ma? Chyba ją kupię
Illusion Posted September 12, 2009 Posted September 12, 2009 Nowość Lupine dla małych psów Lupine Peace pup zdjęcia z lupinepet.com
Dariette. Posted September 12, 2009 Posted September 12, 2009 RCookie napisał(a):Nowość Lupine dla małych psów Lupine Peace pup zdjęcia z lupinepet.com SUPER! w sam raz na Dropsa :p. Gdzie można zakupić?
Illusion Posted September 12, 2009 Posted September 12, 2009 Niedawno pojawiły się na stronie lupinepet.com, więc u nas pewnie będą za ja jakieś dwa miesiące.
gops Posted September 12, 2009 Posted September 12, 2009 RCookie napisał(a):Niedawno pojawiły się na stronie lupinepet.com, więc na u nas pewnie będą za ja jakieś dwa miesiące. a tego wzorku juz nie bylo ? :roll: wydawalo mi sie ze go widzialam
Illusion Posted September 12, 2009 Posted September 12, 2009 gops napisał(a):a tego wzorku juz nie bylo ? :roll: wydawalo mi sie ze go widzialam Był, ale dla średniaków, a to jest dla małych :eviltong:.
Onomato-Peja Posted September 12, 2009 Posted September 12, 2009 Dariette. napisał(a):SUPER! w sam raz na Dropsa :p. Gdzie można zakupić? Na dropsa ja bym wzięła to dla średniaków w rozmiarze 22-33, bo jakoś dla jamnikowatego nie pasuje mi 1 cm ;)
Infortune. Posted September 12, 2009 Posted September 12, 2009 Świetne jest to że w USA (?) mają już kolejne wzorek/rozmiar a w PL nie ma jeszcze starego. :roll: I będzie dopiero za półtora miesiąca... (no dobrze, był, po jednej sztuce z rozmiaru...) Ale przyszłam z troszkę innym pytaniem, mianowicie, czy skracał ktoś kiedyś łańcuszek w rogzie, Lce? Bo czytałam tutaj kiedyś, że to takie łatwe, ale te ogniwa są zespawane czy połączone jakoś inaczej i chyba się nie da...? :niewiem:
Recommended Posts