Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 12k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Izuuus napisał(a):
a te smycz,e obroże z biedronki to wytrzymałe chociaż?

u mnie sie nic nie stalo z obroża, ale wiem ze znajomej popękały zatrzaski, i widzialam raczej sporo negatywnych opini na ich temat

Posted

Marta_Ares napisał(a):
u mnie sie nic nie stalo z obroża, ale wiem ze znajomej popękały zatrzaski, i widzialam raczej sporo negatywnych opini na ich temat

właśnie zastanawiam się czy dla mojego psa byłyby odpowiednie bo ciągnie, a jak zobaczy innego psa pociągnie mocniej to by za ciekawie nie było. Chociaż tak o obok domu (na ogrodzie) móglby se ją nosić :diabloti:

Posted

Diora napisał(a):
Myślę,że za taką cenę nie ma co się kokosów spodziewać :cool3: Ale do biedronki wybiorę się obejrzeć posłania :)

mam ten sam zamiar:evil_lol:

pozatym może jakieś przysmaki i zabawki

Posted

Nie mogę się już doczekać :multi: :oops:

Mam zamiar kupić psu mojej siostry szelki, koniecznie ciemne, żeby nie prać ich co spacer. Myślałam o dog bowl RD. Może macie jeszcze jakieś pomysły??

Posted

ma ktoś może zdjęcie jak powinny 'leżeć' na psie dobrze wyregulowane szelki do samochodu?
ona maja być luźno, czy w miarę przylegać jak normalne szelki?
:oops:

Posted

Izuuus napisał(a):
a te smycz,e obroże z biedronki to wytrzymałe chociaż?
Zatrzask pękł po 7 odpięciu/zapięciu, a karabińczyk od smyczy rozwalił się nie długo po obroży, moja psica nie ciągnie na smyczy

Posted

Nie podoba mi sie ani obroza, ani dopasowanie psa do obrozy ;)

Ja sie aktualnie kocham w rogzowych zatrzaskach z nitka odblaskowa, sa super, proste, ladne i fajny gadzet taka nitka ;)

Posted

RCookie napisał(a):
Niedawno pojawiły się na stronie lupinepet.com, więc na u nas pewnie będą za ja jakieś dwa miesiące.

a tego wzorku juz nie bylo ? :roll:
wydawalo mi sie ze go widzialam

Posted

Świetne jest to że w USA (?) mają już kolejne wzorek/rozmiar a w PL nie ma jeszcze starego. :roll: I będzie dopiero za półtora miesiąca... (no dobrze, był, po jednej sztuce z rozmiaru...)

Ale przyszłam z troszkę innym pytaniem, mianowicie, czy skracał ktoś kiedyś łańcuszek w rogzie, Lce? Bo czytałam tutaj kiedyś, że to takie łatwe, ale te ogniwa są zespawane czy połączone jakoś inaczej i chyba się nie da...? :niewiem:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...