agnieska Posted September 10, 2009 Posted September 10, 2009 Diora napisał(a):Dziewczyny, miała może któraś z Was żółte szelki / obrożę/ smycz RD?? Chodzi mi konkretnie o ten kolor, bo firmę znam :) Jak on wygląda na żywo? Słoneczny czy może taki bardziej zgaszony jest ten kolor? Bardzo mi się podobają szelki i są stosunkowo tanie, dlatego pytam przed ewentualnym zakupem ;) Ja mam żółte obroże z RD. Kolor jest intensywny, słoneczny, ale nie rażący ;) mały edit: miałam przed chwilą porównanie z żółtą Wubbą Konga i w porównaniu do niej jest bardziej pomarańczowa ;) taka jak uśmiechnięte emotikony na tym forum, nasycona żółć
madzior_ka Posted September 10, 2009 Posted September 10, 2009 gops napisał(a):RCookie ma ;) pewnei nie dlugo wpadnie to Ci wklei zdjecie :lol: No to super, to czekamy:)
gops Posted September 10, 2009 Posted September 10, 2009 Diora napisał(a):Dziewczyny, miała może któraś z Was żółte szelki / obrożę/ smycz RD?? Chodzi mi konkretnie o ten kolor, bo firmę znam :) Jak on wygląda na żywo? Słoneczny czy może taki bardziej zgaszony jest ten kolor? Bardzo mi się podobają szelki i są stosunkowo tanie, dlatego pytam przed ewentualnym zakupem ;) mielismy obroze, kolor jest sliczny , nie za mocny , w sam raz :evil_lol: ale jedyny minus to to ze szybko sie brudzila :roll:
moth Posted September 10, 2009 Posted September 10, 2009 gops napisał(a):mielismy obroze, kolor jest sliczny , nie za mocny , w sam raz :evil_lol: U mnie był taki do pierwszego prania. :placz: gops napisał(a): ale jedyny minus to to ze szybko sie brudzila :roll: no własnie. :shake:
Diora Posted September 10, 2009 Posted September 10, 2009 Hmmmm :roll: No i teraz nie wiem co mam robić. Bardzo mi się te szelki podobają... Ale z drugiej strony non stop prać... Dzięki :p Jeszcze pomyślę
taxelina Posted September 10, 2009 Posted September 10, 2009 Niunia ma na probe sportdog ale moze bedzie dla sherry?
Illusion Posted September 10, 2009 Posted September 10, 2009 madzior_ka napisał(a):No to super, to czekamy:) Pisałam, że już nie mam tego kompletu, poszedł do Kisses ;).
Bewarka Posted September 10, 2009 Posted September 10, 2009 To ja sie pochwale nowym właściwie kompletem :) Właściwie, bo smycz kupiłam kiedyś kiedyś w biedronce za 5zł, a hiltona przedwczoraj w M1. Miały być szelki, ale akurat do zoologicznego wpadłam i strasznie mi sie spodobał. Śliczny jest ten wzorek, jaśniutki, świetny! :loveu: Tylko mi to do smyczy przeszkadza, bo luźno chodzi, a tak to ok. Świetnie do Niki pasuje, zachwycona jestem po prostu, a na fotach tak nie wyglądał i nie wygląda.
Chantell Posted September 10, 2009 Posted September 10, 2009 Bewarka- Widziałam tego hiltona w zoologicznym wczoraj :D Śliczny, ale dla nas za duży xD No dobra xD Zachciało mi się: Szeleczki seledynowe z petsdesigner jak i smyczka :D
Chantell Posted September 10, 2009 Posted September 10, 2009 ehh coś się schrzaniło xD Teraz już fotki widać
Dogha Posted September 10, 2009 Posted September 10, 2009 Jeju, jakaś moda na niebieski zapanowała :eviltong: Wszystkim psiaczkom do pyska, bardzo podoba mi się Niunia w sportdog http://www.fotohost.pl/pfiles/28504/DSC06366.JPG ma źle założone te szelki... Powinno być tak: I z 2 strony powinno to wyglądać tak samo tylko na plecach powinno być to kółeczko do smyczy ;)
taxelina Posted September 10, 2009 Posted September 10, 2009 Zuzka i shelciaki napisał(a):Jeju, jakaś moda na niebieski zapanowała :eviltong: Wszystkim psiaczkom do pyska, bardzo podoba mi się Niunia w sportdog Niebieski jest sliczny :D Dzieki, zdaje sie za cienka jak na niuni grubsze futro wiec jeszcze Sherry przetestuja ja.
Chantell Posted September 10, 2009 Posted September 10, 2009 Zuzka i shelciaki- czemu źle? Przecież jest dobrze, tylko, że do zdjęcia się troche przekrzywiła.
BellaLab Posted September 10, 2009 Posted September 10, 2009 Zuzka i shelciaki napisał(a):Jeju, jakaś moda na niebieski zapanowała :eviltong: haha! Do nas dotarła obroża z rogza:diabloti: niebieska:evil_lol:
Onomato-Peja Posted September 10, 2009 Posted September 10, 2009 Chantell napisał(a):Zuzka i shelciaki- czemu źle? Przecież jest dobrze, tylko, że do zdjęcia się troche przekrzywiła. No to pokaż zdjęcie gdy się nie przekrzywia, bo moim zdaniem też jest źle ;)
WeronikaM Posted September 10, 2009 Posted September 10, 2009 Kupiłam dla Diany wczoraj komplecik obroża zaciskowa zielona + smycz zielona 180cm :cool3:
psiulka Posted September 10, 2009 Posted September 10, 2009 Bewarka - uwielbiam ten wzorek, dobry wybór! :razz: Chantell napisał(a):Zuzka i shelciaki- czemu źle? Przecież jest dobrze, tylko, że do zdjęcia się troche przekrzywiła. Chantell, już kiedyś też miałaś źle założone i pokazywałam Ci jak to poprawić.
Bewarka Posted September 10, 2009 Posted September 10, 2009 Chantell napisał(a):Bewarka- Widziałam tego hiltona w zoologicznym wczoraj :D Śliczny, ale dla nas za duży xD No mi też się na żywo podoba :D Świetny kolor kompletu :) Pasuje bardzo psinie, ale pasek powinien być między łapkami, czego na zdjęciu nie widzę ;) psiulka napisał(a):Bewarka - uwielbiam ten wzorek, dobry wybór! :razz:Dzięki, też tak myślę. :loveu: Musze sobie poszperać jak u Ciebie na fotach to wygląda, bo jakoś wcześniej ten wzorek nie przykuł mojej uwagi, dopiero w zoologicznym. I chyba BBeta też miała taki. Miałam kupić wodę, ale nie podobała mi się, takie ciemne jakieś...
Katie Posted September 10, 2009 Posted September 10, 2009 O co chodzi z szelami Chantell, ze zle zalozyla? ze powinny byc mocniej wyregulowane, czy jak, bo chyba nie zauwazylam tego, o co wam chodzi. Pytam, bo nie wiem, czy ja sama dobrze szelki zakladam : ))
Chantell Posted September 10, 2009 Posted September 10, 2009 paseczek pod brzuszkiem jest jeżeli o to chodzi ^^
madzior_ka Posted September 10, 2009 Posted September 10, 2009 Oj tak niebieski jest sliczny my mamy juz jakis czas niebieską smyczke i obroze półzaciskową z rogza niebieska i bardzo sobie chwalimy, ale nie moge teraz znalesc zadnego zdjęcia gdzie ją widać, więć póki co mogę pokazać Denisa w czerwonym rogzie: i pomarańczowym z łańcuszkiem(uwielbiam ten kolorek:)):
psiulka Posted September 10, 2009 Posted September 10, 2009 Bewarka napisał(a): Dzięki, też tak myślę. :loveu: Musze sobie poszperać jak u Ciebie na fotach to wygląda, bo jakoś wcześniej ten wzorek nie przykuł mojej uwagi, dopiero w zoologicznym. I chyba BBeta też miała taki. Miałam kupić wodę, ale nie podobała mi się, takie ciemne jakieś... No ja właśnie go u BBety wypatrzyłam, a potem po nieowocnych poszukiwaniach udało mi się trafić na ten wzorek w telezoo :multi: Chantell napisał(a):paseczek pod brzuszkiem jest jeżeli o to chodzi ^^ Wygląda, jakby go nie było właśnie... Pewnie się szelki przesunęły.
Agnes Posted September 10, 2009 Posted September 10, 2009 Chantell napisał(a):paseczek pod brzuszkiem jest jeżeli o to chodzi ^^ ktory pasek? tu mniej wiecej widac jak byc powinno http://www.zooplus.pl/bilder/hunter/szelki/dla/psa/vario/ypsilon/1/400/48552_hunter_geschirr_vario_1.jpg jesli szelki az tak zjechaly na bok to sa zle wyregulowane - nie maja prawa sie tak przesuwac
ewka i haker Posted September 10, 2009 Posted September 10, 2009 od poniedziałku smycze i obrożę w biedronce za 4zl
Izuuus Posted September 10, 2009 Posted September 10, 2009 a te smycz,e obroże z biedronki to wytrzymałe chociaż?
Recommended Posts