Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Diora napisał(a):
Dziewczyny, miała może któraś z Was żółte szelki / obrożę/ smycz RD?? Chodzi mi konkretnie o ten kolor, bo firmę znam :)
Jak on wygląda na żywo? Słoneczny czy może taki bardziej zgaszony jest ten kolor? Bardzo mi się podobają szelki i są stosunkowo tanie, dlatego pytam przed ewentualnym zakupem ;)

Ja mam żółte obroże z RD. Kolor jest intensywny, słoneczny, ale nie rażący ;)

mały edit: miałam przed chwilą porównanie z żółtą Wubbą Konga i w porównaniu do niej jest bardziej pomarańczowa ;) taka jak uśmiechnięte emotikony na tym forum, nasycona żółć

• Replies 12k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Diora napisał(a):
Dziewczyny, miała może któraś z Was żółte szelki / obrożę/ smycz RD?? Chodzi mi konkretnie o ten kolor, bo firmę znam :)
Jak on wygląda na żywo? Słoneczny czy może taki bardziej zgaszony jest ten kolor? Bardzo mi się podobają szelki i są stosunkowo tanie, dlatego pytam przed ewentualnym zakupem ;)

mielismy obroze, kolor jest sliczny , nie za mocny , w sam raz :evil_lol:
ale jedyny minus to to ze szybko sie brudzila :roll:

Posted

gops napisał(a):
mielismy obroze, kolor jest sliczny , nie za mocny , w sam raz :evil_lol:

U mnie był taki do pierwszego prania. :placz:

gops napisał(a):

ale jedyny minus to to ze szybko sie brudzila :roll:

no własnie. :shake:

Posted

Hmmmm :roll: No i teraz nie wiem co mam robić. Bardzo mi się te szelki podobają... Ale z drugiej strony non stop prać...
Dzięki :p Jeszcze pomyślę

Posted

To ja sie pochwale nowym właściwie kompletem :) Właściwie, bo smycz kupiłam kiedyś kiedyś w biedronce za 5zł, a hiltona przedwczoraj w M1. Miały być szelki, ale akurat do zoologicznego wpadłam i strasznie mi sie spodobał. Śliczny jest ten wzorek, jaśniutki, świetny! :loveu: Tylko mi to do smyczy przeszkadza, bo luźno chodzi, a tak to ok. Świetnie do Niki pasuje, zachwycona jestem po prostu, a na fotach tak nie wyglądał i nie wygląda.

Posted

Bewarka- Widziałam tego hiltona w zoologicznym wczoraj :D Śliczny, ale dla nas za duży xD
No dobra xD Zachciało mi się:

Szeleczki seledynowe z petsdesigner jak i smyczka :D

Posted

Zuzka i shelciaki napisał(a):
Jeju, jakaś moda na niebieski zapanowała :eviltong:
Wszystkim psiaczkom do pyska, bardzo podoba mi się Niunia w sportdog

Niebieski jest sliczny :D

Dzieki, zdaje sie za cienka jak na niuni grubsze futro wiec jeszcze Sherry przetestuja ja.

Posted

Chantell napisał(a):
Zuzka i shelciaki- czemu źle?
Przecież jest dobrze, tylko, że do zdjęcia się troche przekrzywiła.

No to pokaż zdjęcie gdy się nie przekrzywia, bo moim zdaniem też jest źle ;)

Posted

Bewarka - uwielbiam ten wzorek, dobry wybór! :razz:

Chantell napisał(a):
Zuzka i shelciaki- czemu źle?
Przecież jest dobrze, tylko, że do zdjęcia się troche przekrzywiła.

Chantell, już kiedyś też miałaś źle założone i pokazywałam Ci jak to poprawić.

Posted

Chantell napisał(a):
Bewarka- Widziałam tego hiltona w zoologicznym wczoraj :D Śliczny, ale dla nas za duży xD
No mi też się na żywo podoba :D
Świetny kolor kompletu :) Pasuje bardzo psinie, ale pasek powinien być między łapkami, czego na zdjęciu nie widzę ;)

psiulka napisał(a):
Bewarka - uwielbiam ten wzorek, dobry wybór! :razz:
Dzięki, też tak myślę. :loveu: Musze sobie poszperać jak u Ciebie na fotach to wygląda, bo jakoś wcześniej ten wzorek nie przykuł mojej uwagi, dopiero w zoologicznym. I chyba BBeta też miała taki. Miałam kupić wodę, ale nie podobała mi się, takie ciemne jakieś...

Posted

O co chodzi z szelami Chantell, ze zle zalozyla? ze powinny byc mocniej wyregulowane, czy jak, bo chyba nie zauwazylam tego, o co wam chodzi. Pytam, bo nie wiem, czy ja sama dobrze szelki zakladam : ))

Posted

Oj tak niebieski jest sliczny my mamy juz jakis czas niebieską smyczke i obroze półzaciskową z rogza niebieska i bardzo sobie chwalimy, ale nie moge teraz znalesc zadnego zdjęcia gdzie ją widać, więć póki co mogę pokazać Denisa w czerwonym rogzie:

i pomarańczowym z łańcuszkiem(uwielbiam ten kolorek:)):

Posted

Bewarka napisał(a):
Dzięki, też tak myślę. :loveu: Musze sobie poszperać jak u Ciebie na fotach to wygląda, bo jakoś wcześniej ten wzorek nie przykuł mojej uwagi, dopiero w zoologicznym. I chyba BBeta też miała taki. Miałam kupić wodę, ale nie podobała mi się, takie ciemne jakieś...

No ja właśnie go u BBety wypatrzyłam, a potem po nieowocnych poszukiwaniach udało mi się trafić na ten wzorek w telezoo :multi:

Chantell napisał(a):
paseczek pod brzuszkiem jest jeżeli o to chodzi ^^

Wygląda, jakby go nie było właśnie... Pewnie się szelki przesunęły.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...