Vectra Posted September 8, 2009 Posted September 8, 2009 Chantell napisał(a):Vectra- Idealnie pasuje mu :D Im , to dwa różne psy :lol: Franio i Marysia :diabloti:
asiunia Posted September 8, 2009 Posted September 8, 2009 Vectra a gdzie nabyłaś te cuda?:crazyeye:wyglądaja zajeb...
gops Posted September 8, 2009 Posted September 8, 2009 no swietne sa te obroze :loveu: a ja wiem gdzie kupila :eviltong: spojz na allegro chcialam kupic ale za szerokie :placz:
madzior_ka Posted September 8, 2009 Posted September 8, 2009 Witajcie, ale się naoglądałam waszych psiaków w róznych pieknych róznosciach a teraz sama mam dylemat bo chce Denisowi kupić szelki z rogza w rozmiarze M i nie moge sie zdecydować, jakbyscie mieli jakieś sugestie dla tego pana: to będę wdzięczna;) Mamy juz niebieski, czerwony, pomaranczowy więc te kolorki odpadają zastanawiam się nad Daisy, ROgzette (niee.. chyba nie moge mu tego zrobić:) podoba mi się Floral ale chyba nie ma M...;/ sama juz nie wiem a chce coś żeby się odróżniało od niego, nie zlewało.
gops Posted September 8, 2009 Posted September 8, 2009 moze czarny w takim razie w ciapki ? albo choc femine tez bedzie pasowac :lol:
Izuuus Posted September 8, 2009 Posted September 8, 2009 Mam takie pytanie, nie wiecie gdzie mogę kupić szelki bądź obroże z rogza wzór tzw. 'krowy'? :diabloti:
MakeBelieve Posted September 8, 2009 Posted September 8, 2009 Zależy jaki rozmiar potrzebujesz :) Ale wiem, że na p-m są jeszcze, przynajmniej szelki Ski. Jeśli potrzebujesz Mke to na pm jest obroże Rogz obroża HB 12 U - Cow Patch i szelki zresztą też Rogz szelki SJ 12 U - Cowpatch. eLek krówkowych ja nie widzę.
Izuuus Posted September 8, 2009 Posted September 8, 2009 Właśnie potrzebuję Lke.. inne będą małe. :roll:
Feigned Posted September 8, 2009 Posted September 8, 2009 krowiasta m-ka?! :crazyeye: a ja myslałam, że już ich nigdzie nie ma :shake:
psiulka Posted September 8, 2009 Posted September 8, 2009 Izuuus napisał(a):Właśnie potrzebuję Lke.. inne będą małe. :roll: A może krowi półzacisk? Poproś kogoś, kto taki posiada, żeby zmierzył. ;)
Izuuus Posted September 8, 2009 Posted September 8, 2009 Eh, szkoda. Strasznie podoba mi się ta obróżka..
MakeBelieve Posted September 8, 2009 Posted September 8, 2009 Madzia, a co, chcesz kupić? Ja może bym szelaaasy kupiła ^^
madzior_ka Posted September 8, 2009 Posted September 8, 2009 Mam pytanie a ma może ktoś zdjęcie na psie (najlepiej) szelek Yellow Paws on Black? bybym wdzięczna bo wydaje mi się, że powinny fanjnie na moim pieprzaku wyglądać - jak myslicie? Bo musze przewidzieć dwie opcje gdy jest ciemny zarośnięty (żółte sie odznacza) i gdy jasny po trymowaniu (czarne:) bede wdzieczna z zdjecia na zywo:)
gops Posted September 8, 2009 Posted September 8, 2009 madzior_ka napisał(a):Mam pytanie a ma może ktoś zdjęcie na psie (najlepiej) szelek Yellow Paws on Black? bybym wdzięczna bo wydaje mi się, że powinny fanjnie na moim pieprzaku wyglądać - jak myslicie? Bo musze przewidzieć dwie opcje gdy jest ciemny zarośnięty (żółte sie odznacza) i gdy jasny po trymowaniu (czarne:) bede wdzieczna z zdjecia na zywo:) RCookie ma ;) pewnei nie dlugo wpadnie to Ci wklei zdjecie :lol:
taxelina Posted September 8, 2009 Posted September 8, 2009 Tyle czekalam i juz stracilam nadzieje i kupilam to lupine dla niuni jak sie okazalo ze sprowadzili mi trixie sportdog. no nic teraz bedzie druga obroza na zapas :P przyszedl tez nam drugi pasek do szelek do samochodu. jeszcze czekamy na specjalna mate do bagaznika i mozemy jechac na wycieczke :D pewnie dopiero wtedy beda zdjecia niuni w sportdog.
Illusion Posted September 8, 2009 Posted September 8, 2009 gops napisał(a):RCookie ma ;) pewnei nie dlugo wpadnie to Ci wklei zdjecie :lol: A właśnie, że nie mam :eviltong:. Komplet poszedł już jakiś czas temu do Kisses, w galerii Simby na wcześniejszych stronach są jego zdjęcia w tym komplecie ;). Gdzieś mam fotki Tośki w tych rogzach, ale zanim je znajdę, to trochę się zejdzie.
Avaloth Posted September 8, 2009 Posted September 8, 2009 Kupiłam w końcu tego Rogza Funky Retro, Lke, zaciskową :) i ładna jest, nawet w krowiej sierści widać cześć, no i to że jest zaciskowa miejscami ułatwia mi życie ^^ zdjęcie dam jak zrobię i przegram na kompa xD
anetta Posted September 8, 2009 Posted September 8, 2009 agnieska napisał(a):Jest cudowna! Miałam na nią ochotę, ale rozmiar nie ten :placz: To może napisz do Taks czy by Ci zrobiła odpowiedni rozmiar? :crazyeye: Łaadna galanteryjka Vectra :razz:
Izuuus Posted September 8, 2009 Posted September 8, 2009 psiulka napisał(a):A może krowi półzacisk? Poproś kogoś, kto taki posiada, żeby zmierzył. ;) Półzacisk? W sumie chciałam zatrzask, a mianowicie kupić taki krowiasty komplet tzn. szelki, obróżke i smycz.. ale skoro nie ma, to poszukam czegoś innego ładnego i ciekawego. ;)
WeronikaM Posted September 8, 2009 Posted September 8, 2009 [SIZE="1"]Iś & Chester napisał(a):Kupiłam w końcu tego Rogza Funky Retro, Lke, zaciskową :) i ładna jest, nawet w krowiej sierści widać cześć, no i to że jest zaciskowa miejscami ułatwia mi życie ^^ zdjęcie dam jak zrobię i przegram na kompa xD no to czekamy na foty psiaka :loveu:
Marta i Maksymilian Posted September 10, 2009 Posted September 10, 2009 Dodaje Zdjęcie Maksia w Szeleczkach i Smyczce :loveu: Moje Skarby w Ślicznych Szeleczkach :loveu:
Diora Posted September 10, 2009 Posted September 10, 2009 Dziewczyny, miała może któraś z Was żółte szelki / obrożę/ smycz RD?? Chodzi mi konkretnie o ten kolor, bo firmę znam :) Jak on wygląda na żywo? Słoneczny czy może taki bardziej zgaszony jest ten kolor? Bardzo mi się podobają szelki i są stosunkowo tanie, dlatego pytam przed ewentualnym zakupem ;)
Recommended Posts