Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 12k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Witajcie, ale się naoglądałam waszych psiaków w róznych pieknych róznosciach a teraz sama mam dylemat bo chce Denisowi kupić szelki z rogza w rozmiarze M i nie moge sie zdecydować, jakbyscie mieli jakieś sugestie dla tego pana:

to będę wdzięczna;)
Mamy juz niebieski, czerwony, pomaranczowy więc te kolorki odpadają zastanawiam się nad Daisy, ROgzette (niee.. chyba nie moge mu tego zrobić:) podoba mi się Floral ale chyba nie ma M...;/ sama juz nie wiem a chce coś żeby się odróżniało od niego, nie zlewało.

Posted

Mam pytanie a ma może ktoś zdjęcie na psie (najlepiej) szelek Yellow Paws on Black? bybym wdzięczna bo wydaje mi się, że powinny fanjnie na moim pieprzaku wyglądać - jak myslicie? Bo musze przewidzieć dwie opcje gdy jest ciemny zarośnięty (żółte sie odznacza) i gdy jasny po trymowaniu (czarne:) bede wdzieczna z zdjecia na zywo:)

Posted

madzior_ka napisał(a):
Mam pytanie a ma może ktoś zdjęcie na psie (najlepiej) szelek Yellow Paws on Black? bybym wdzięczna bo wydaje mi się, że powinny fanjnie na moim pieprzaku wyglądać - jak myslicie? Bo musze przewidzieć dwie opcje gdy jest ciemny zarośnięty (żółte sie odznacza) i gdy jasny po trymowaniu (czarne:) bede wdzieczna z zdjecia na zywo:)

RCookie ma ;)
pewnei nie dlugo wpadnie to Ci wklei zdjecie :lol:

Posted

Tyle czekalam i juz stracilam nadzieje i kupilam to lupine dla niuni jak sie okazalo ze sprowadzili mi trixie sportdog. no nic teraz bedzie druga obroza na zapas :P przyszedl tez nam drugi pasek do szelek do samochodu. jeszcze czekamy na specjalna mate do bagaznika i mozemy jechac na wycieczke :D pewnie dopiero wtedy beda zdjecia niuni w sportdog.

Posted

gops napisał(a):
RCookie ma ;)
pewnei nie dlugo wpadnie to Ci wklei zdjecie :lol:

A właśnie, że nie mam :eviltong:. Komplet poszedł już jakiś czas temu do Kisses, w galerii Simby na wcześniejszych stronach są jego zdjęcia w tym komplecie ;).

Gdzieś mam fotki Tośki w tych rogzach, ale zanim je znajdę, to trochę się zejdzie.

Posted

Kupiłam w końcu tego Rogza Funky Retro, Lke, zaciskową :)
i ładna jest, nawet w krowiej sierści widać cześć, no i to że jest zaciskowa miejscami ułatwia mi życie ^^ zdjęcie dam jak zrobię i przegram na kompa xD

Posted

agnieska napisał(a):
Jest cudowna! Miałam na nią ochotę, ale rozmiar nie ten :placz:

To może napisz do Taks czy by Ci zrobiła odpowiedni rozmiar?

:crazyeye:
Łaadna galanteryjka Vectra :razz:

Posted

psiulka napisał(a):
A może krowi półzacisk? Poproś kogoś, kto taki posiada, żeby zmierzył. ;)

Półzacisk? W sumie chciałam zatrzask, a mianowicie kupić taki krowiasty komplet tzn. szelki, obróżke i smycz.. ale skoro nie ma, to poszukam czegoś innego ładnego i ciekawego. ;)

Posted

[SIZE="1"]

Iś & Chester napisał(a):
Kupiłam w końcu tego Rogza Funky Retro, Lke, zaciskową :)
i ładna jest, nawet w krowiej sierści widać cześć, no i to że jest zaciskowa miejscami ułatwia mi życie ^^ zdjęcie dam jak zrobię i przegram na kompa xD

no to czekamy na foty psiaka :loveu:

Posted

Dziewczyny, miała może któraś z Was żółte szelki / obrożę/ smycz RD?? Chodzi mi konkretnie o ten kolor, bo firmę znam :)
Jak on wygląda na żywo? Słoneczny czy może taki bardziej zgaszony jest ten kolor? Bardzo mi się podobają szelki i są stosunkowo tanie, dlatego pytam przed ewentualnym zakupem ;)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...