adam77 Posted September 6, 2009 Posted September 6, 2009 Chantell napisał(a):http://www.petstyle.pl/photo/product_big/9/f/1/1_9f1d20c1fff4.jpg jednak zdecyduję się na tę seledynową, ale sklep www.petdesing.pl się zmienił i nie wysyła do zwykłych klientów, tylko firm itd.... gdzie ogę kupić? w sklepie internetowym www.petstyle.pl napisz potem jak to wygląda w realu pozdrawiam
Chantell Posted September 6, 2009 Posted September 6, 2009 dziękuję:* Oczywiście, że napiszę i focisze dam ^^
adam77 Posted September 6, 2009 Posted September 6, 2009 Chantell napisał(a):dziękuję:* Oczywiście, że napiszę i focisze dam ^^ super dzięki
Chantell Posted September 6, 2009 Posted September 6, 2009 nmzc :)) Zakupiłam smycz i szelki turkusowe z petdesign :D taką smyczkę (bez obroży) i Takie szeleczki dla mojej Nicole xD
Marta_Ares Posted September 6, 2009 Posted September 6, 2009 Ktos tu chyba znowu reklamuje swój sklep:eviltong: zerknijcie na posty adam77
WeronikaM Posted September 6, 2009 Posted September 6, 2009 dziękuję:* Oczywiście, że napiszę i focisze dam ^^ już czekamy :lol:
Chantell Posted September 6, 2009 Posted September 6, 2009 ale, ze ja coś reklamuję? Oo' xDD No to czekajcie xD Ciekawe kiedy dojdzie...
*Monia* Posted September 6, 2009 Posted September 6, 2009 Chantell napisał(a):ale, ze ja coś reklamuję? Oo' xDD Nie, adam77 w każdym poście napisanym na forum reklamuje jeden sklep (z wyjątkiem postu "super dzięki"). Marta czujna jest ;). A ja nic nie kupuję (z wyjątkiem przymusowej obróżki dla szczeniaka) i nic nie planuję kupować :multi:.
Diora Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 Marta_Ares napisał(a):Ktos tu chyba znowu reklamuje swój sklep:eviltong: zerknijcie na posty adam77 Haha, na pierwszy rzut oka to widać ;) Coś jest chyba z tym sklepem nie tak, skoro muszą "zdobywać" klienta w taki sposób :cool1:
Marta_Ares Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 obecna kolekcja na 2 psy:lol: Czekam jeszcze na 2 flexi summertime niebieską i różową :loveu:
anetta Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 Nasz pierwsza Taksowa obróżka Muuuuuuuuuu :diabloti:
WeronikaM Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 obecna kolekcja na 2 psy:lol: ale kolekcja :crazyeye: Nasz pierwsza Taksowa obróżka piękna :loveu::loveu:
Illusion Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 Unbelievable napisał(a):oo nie, zielonego nie ma :diabloti: gdyby był, już dawno bym kupiła ;) są tylko 1cm i takie na duże psy :placz: Pff... :eviltong: Niby z jednej strony to dobrze, ale taki zielony chodzi już za mną od dłuższego czasu :shake:
madziulik_13 Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 Pomóżcie mi gdzie jeszcze kupię obrożę rogza Floral XL ? :shake:
Unbelievable Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 RCookie napisał(a):Pff... :eviltong: Niby z jednej strony to dobrze, ale taki zielony chodzi już za mną od dłuższego czasu :shake: za mną też, byłam załamana że nie ma :placz: musiałam coś wzamian za to kupić :evil_lol:
Marta_Ares Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 madziulik_13 napisał(a):Pomóżcie mi gdzie jeszcze kupię obrożę rogza Floral XL ? :shake: ale florala nie ma szerszego niz 20mm
Illusion Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 Unbelievable napisał(a):za mną też, byłam załamana że nie ma :placz: musiałam coś wzamian za to kupić :evil_lol: Ładny ten Wasz turkusik, ale Toś ma już podobne delfinki, to na razie nie chcę takiej obroży (jakiś czas temu chciałam turkusową wozę :lol:). Właśnie woza ma taki fajny zielony kolorek, widziałam wczoraj taką smycz, tylko nie pamiętam czy była z taśmy czy ze skóry, bo taśmówki chyba też robią.
psiulka Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 madziulik_13 napisał(a):Pomóżcie mi gdzie jeszcze kupię obrożę rogza Floral XL ? :shake: Floral jest tylko w rozmiarze L. anetta - super wygląda! :loveu:
agnieska Posted September 8, 2009 Posted September 8, 2009 anetta napisał(a):Nasz pierwsza Taksowa obróżka Muuuuuuuuuu :diabloti: Jest cudowna! Miałam na nią ochotę, ale rozmiar nie ten :placz:
PrinceZZ Posted September 8, 2009 Posted September 8, 2009 A mi się podobają obroże i smycze firmy Hamilton. Znalazłam je tylko w jednym sklepie internetowym ale on nie działa. Nie ma tam informacji czy ten sklep dopiero wystartuje czy został zamknięty a została tylko strona internetowa. Może ktoś z was wie coś o tym sklepie ? Sklep nazywa się Canifel. Albo może ktoś wie gdzie mogę kupić produkty firmy Hamilton.
Agnes Posted September 8, 2009 Posted September 8, 2009 PrinceZZ napisał(a): Albo może ktoś wie gdzie mogę kupić produkty firmy Hamilton. najlepiej na wystawach;) najczesciej jest duzy wybor - przynajmniej w Warszawie byl (w sierpniu/lipcu)
Recommended Posts