Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 12k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Chantell napisał(a):
ale, ze ja coś reklamuję? Oo' xDD

Nie, adam77 w każdym poście napisanym na forum reklamuje jeden sklep (z wyjątkiem postu "super dzięki"). Marta czujna jest ;).

A ja nic nie kupuję (z wyjątkiem przymusowej obróżki dla szczeniaka) i nic nie planuję kupować :multi:.

Posted

Marta_Ares napisał(a):
Ktos tu chyba znowu reklamuje swój sklep:eviltong:

zerknijcie na posty adam77

Haha, na pierwszy rzut oka to widać ;) Coś jest chyba z tym sklepem nie tak, skoro muszą "zdobywać" klienta w taki sposób :cool1:

Posted

Unbelievable napisał(a):
oo nie, zielonego nie ma :diabloti: gdyby był, już dawno bym kupiła ;) są tylko 1cm i takie na duże psy :placz:

Pff... :eviltong: Niby z jednej strony to dobrze, ale taki zielony chodzi już za mną od dłuższego czasu :shake:

Posted

RCookie napisał(a):
Pff... :eviltong: Niby z jednej strony to dobrze, ale taki zielony chodzi już za mną od dłuższego czasu :shake:

za mną też, byłam załamana że nie ma :placz: musiałam coś wzamian za to kupić :evil_lol:

Posted

Unbelievable napisał(a):
za mną też, byłam załamana że nie ma :placz: musiałam coś wzamian za to kupić :evil_lol:

Ładny ten Wasz turkusik, ale Toś ma już podobne delfinki, to na razie nie chcę takiej obroży (jakiś czas temu chciałam turkusową wozę :lol:). Właśnie woza ma taki fajny zielony kolorek, widziałam wczoraj taką smycz, tylko nie pamiętam czy była z taśmy czy ze skóry, bo taśmówki chyba też robią.

Posted

madziulik_13 napisał(a):
Pomóżcie mi gdzie jeszcze kupię obrożę rogza Floral XL ? :shake:

Floral jest tylko w rozmiarze L.

anetta
- super wygląda! :loveu:

Posted

A mi się podobają obroże i smycze firmy Hamilton. Znalazłam je tylko w jednym sklepie internetowym ale on nie działa. Nie ma tam informacji czy ten sklep dopiero wystartuje czy został zamknięty a została tylko strona internetowa.
Może ktoś z was wie coś o tym sklepie ? Sklep nazywa się Canifel.
Albo może ktoś wie gdzie mogę kupić produkty firmy Hamilton.

Posted

PrinceZZ napisał(a):
Albo może ktoś wie gdzie mogę kupić produkty firmy Hamilton.

najlepiej na wystawach;) najczesciej jest duzy wybor - przynajmniej w Warszawie byl (w sierpniu/lipcu)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...