BullWest Posted September 6, 2009 Posted September 6, 2009 A my w końcu wstawiamy foty naszych szmaciaków, zdjęcia na psie bez psa, nbo tak na szybko:d Yarro serducha: Yarro łapki: Dingo kostki: Rogz Pink Hearts:
Illusion Posted September 6, 2009 Posted September 6, 2009 Dzięki za odpowiedź ;). Spotkaliście może gdzieś obroże w bladych odcieniach różu (coś jak w RD) i zieleni? Na stronie jakiegoś e-sklepu widziałam, że hamilton takie ma, ale nie ma rozmiaru na mojego psa. Chodzi o gładką taśmę, bez żadnych wzorków, najlepiej na zatrzask. Edit. http://i25.tinypic.com/nqs0uh.jpg Super :loveu:. Gdzie to kupiłaś?
BullWest Posted September 6, 2009 Posted September 6, 2009 Haha u mnie w zoologiku, za całe 6,90!!! Zamówią dla mnie jeszcze dwa wzorki, różową i czarnę, w tej samej magicznej cenie:d EDIT: Zapomniała, jeszcze jedna fottta:
Unbelievable Posted September 6, 2009 Posted September 6, 2009 RCookie napisał(a):Dzięki za odpowiedź ;). Spotkaliście może gdzieś obroże w bladych odcieniach różu (coś jak w RD) i zieleni? Na stronie jakiegoś e-sklepu widziałam, że hamilton takie ma, ale nie ma rozmiaru na mojego psa. Chodzi o gładką taśmę, bez żadnych wzorków, najlepiej na zatrzask. za tydzień warszawie jest wystawa, tam raczej będzie hamilton, rozmiar na pewno znajdziesz dla Tośki, bo w sklepie nie mają wszystkiego;)
Illusion Posted September 6, 2009 Posted September 6, 2009 Unbelievable napisał(a):za tydzień warszawie jest wystawa, tam raczej będzie hamilton, rozmiar na pewno znajdziesz dla Tośki, bo w sklepie nie mają wszystkiego;) Myślisz, że będą na krajowej i klubowej? Ile płaciłaś za obrożę Grama? Mnie interesuje szerokość 16mm, ta gramowa obroża jest chyba szersza, prawda?
Bartiśkowa_ Posted September 6, 2009 Posted September 6, 2009 Obróże te można też kupić w internecie ;) Obroża we wzorki | Akcesoria dla psów | Obroże | nylonowe i z innych materiałów | Sklep zoologiczny - obroże, smycze ,diety weterynaryjne, karmy dla psów,karmy dla kotów , legowiska, prezenty dla właścicieli, super ceny, markowe produkty
Unbelievable Posted September 6, 2009 Posted September 6, 2009 RCookie napisał(a):Myślisz, że będą na krajowej i klubowej? Ile płaciłaś za obrożę Grama? Mnie interesuje szerokość 16mm, ta gramowa obroża jest chyba szersza, prawda? powinny być ;) tylko jest dwóch dystrybutorów, jeden który ma też skórzane i łańcuszki, drugi ma więcej kolorów- ja kupowałam u drugiego. Płaciłam 25zł, i to jest 15mm, regulacja jest chyba od 25cm:razz: Yarro ma rozmiary dziwne, dla szczura musiałabym kupić 1cm a to zdecydowanie za mało..
olekg89 Posted September 6, 2009 Posted September 6, 2009 Gops dzięki za info o biedronce;)Wybiore się po automatyczną smycz:multi:Kaja nie ciągnie i nie szarpie więc smycz powinna pożyć:cool3: P.S.Nie polecam tych piłek tenisowych ,pękają na pół:angryy:
paulina2904 Posted September 6, 2009 Posted September 6, 2009 Nie przeglądnełam całego wątku ,ale czy ktoś z was ma takie szelki dla swojego psa http://www.perro.com.pl/photo/product_big/8/6/c/1_86c3b7f6d6f2.jpg ? Bo mój ma parciane i go obtarły:angryy: Może mu zamówię takie ,ale jak wczoraj w Legnicy w centrum zoologicznym je widziałam w rozmiarze dla Bingsa(M) to mało nie padłam takie malutkie i boję się czy będą dla niego wygodne(może się nie znam:lol:):roll:
Unbelievable Posted September 6, 2009 Posted September 6, 2009 olekg89 napisał(a):Gops dzięki za info o biedronce;)Wybiore się po automatyczną smycz:multi:Kaja nie ciągnie i nie szarpie więc smycz powinna pożyć:cool3: P.S.Nie polecam tych piłek tenisowych ,pękają na pół:angryy: my mamy taką już dwa lata i dalej żyje:diabloti: my mieliśmy te ''frisbee'' do przeciągania, rozwaliło się po paru pociągnięciach:cool1:
vege* Posted September 6, 2009 Posted September 6, 2009 gops, ile automatyczne smycze kosztują w biedrze? :razz:
dog_master Posted September 6, 2009 Posted September 6, 2009 [quote name='WeronikaM']jak już wybierzesz kolor, sklep i przyjdzie Ci do domu, to oczywiście nam pokażesz :cool3: Postaram się ;) [quote name='Zuzka i shelciaki']dog_master Trixie też ma obroże półzaciskowe z łańcuszkiem ;) TRIXIE - Caring for your pet DOG->Colar & Leads -> str. 21 O, racja, dzięki :) Ale w Polsce raczej ich nie widziałam. Trudno, Rogz będzie, bo jest w wielu sklepach :)
gops Posted September 6, 2009 Posted September 6, 2009 olekg89 napisał(a):Gops dzięki za info o biedronce;)Wybiore się po automatyczną smycz:multi:Kaja nie ciągnie i nie szarpie więc smycz powinna pożyć:cool3: P.S.Nie polecam tych piłek tenisowych ,pękają na pół:angryy: no tenisowe nie sa dobre moj pudels rozwalil po dwoch dniach vege* napisał(a):gops, ile automatyczne smycze kosztują w biedrze? :razz: 13zl :lol:
Marta_Ares Posted September 6, 2009 Posted September 6, 2009 tez juz mam reklame z biedronki:evil_lol: wybiorę sie po smakołyki, zabawki i może miski:cool3:
psiulka Posted September 6, 2009 Posted September 6, 2009 RCookie napisał(a):A używa ktoś obroży lupine non stop od kilku miesięcy? Moja koleżanka kilka miesięcy temu kupiła swojej suce komplet lupine (pokazywałam kilka stron wstecz) i obroża zaczęła się troszkę mechacić (jak się przyjrzy, to widać, że nitki powychodziły) i kolor jakby zbladł, bo od kurzu raczej nie zmieniłby tak barwy. Suczka cały czas chodzi w tej obroży, poza tymi usterkami, które wcześniej wymieniłam jest z nią wszystko ok. Mój pies też nosi lupiny, ale nie cały czas, wyglądają jak nowe, więc na razie nie narzekam. Koleżanka dogomanka ma komplet Jelly Roll i też jej psica nosi non stop i na obroży, w porównaniu do np. szelek czy smyczy kolor strasznie zbladł! Nawet po wypraniu już nie wrócił do poprzedniego stanu. :shake:
konikowa Posted September 6, 2009 Posted September 6, 2009 [quote name='BullWest']A my w końcu wstawiamy foty naszych szmaciaków, zdjęcia na psie bez psa, nbo tak na szybko:d Yarro serducha: Yarro łapki: One są przepiękne!!:loveu: A jak z jakością? Silny jest zatrzask? Dobrze uszyte? Obroża we wzorki | Akcesoria dla psów | Obroże | nylonowe i z innych materiałów | Sklep zoologiczny - obroże, smycze ,diety weterynaryjne, karmy dla psów,karmy dla kotów , legowiska, prezenty dla właścicieli, super ceny, markowe produkty Ja bym chciała kupić w tym sklepie, bo w Krk niestety nigdzie ich nie widziałam:diabloti:
Illusion Posted September 6, 2009 Posted September 6, 2009 Unbelievable napisał(a):powinny być ;) tylko jest dwóch dystrybutorów, jeden który ma też skórzane i łańcuszki, drugi ma więcej kolorów- ja kupowałam u drugiego. Płaciłam 25zł, i to jest 15mm, regulacja jest chyba od 25cm:razz: Yarro ma rozmiary dziwne, dla szczura musiałabym kupić 1cm a to zdecydowanie za mało.. Dzięki za odpowiedź :). To te 15mm byłyby chyba w sam raz. Jak nie będę w stanie kupić obu, to wezmę jasną zieleń :loveu:. psiulka napisał(a):Koleżanka dogomanka ma komplet Jelly Roll i też jej psica nosi non stop i na obroży, w porównaniu do np. szelek czy smyczy kolor strasznie zbladł! Nawet po wypraniu już nie wrócił do poprzedniego stanu. :shake: Nie pocieszyłaś mnie... :evil_lol:
agnieska Posted September 6, 2009 Posted September 6, 2009 RCookie napisał(a):A używa ktoś obroży lupine non stop od kilku miesięcy? Moja koleżanka kilka miesięcy temu kupiła swojej suce komplet lupine (pokazywałam kilka stron wstecz) i obroża zaczęła się troszkę mechacić (jak się przyjrzy, to widać, że nitki powychodziły) i kolor jakby zbladł, bo od kurzu raczej nie zmieniłby tak barwy. Suczka cały czas chodzi w tej obroży, poza tymi usterkami, które wcześniej wymieniłam jest z nią wszystko ok. Mój pies też nosi lupiny, ale nie cały czas, wyglądają jak nowe, więc na razie nie narzekam. Nam po ok. 1,5miesiąca używania półzacisku dla średniaków zmechaciła się ta zaciągana część. Tego się chyba reklamować nie da, bo podpada pod normalne zużywanie sprzętu? :roll:
Onomato-Peja Posted September 6, 2009 Posted September 6, 2009 agnieska napisał(a):Nam po ok. 1,5miesiąca używania półzacisku dla średniaków zmechaciła się ta zaciągana część. Tego się chyba reklamować nie da, bo podpada pod normalne zużywanie sprzętu? :roll: Da się chyba, tak mi się zdaje... Pewna nie jestem, ale chyba kiedyś ktoś coś wspominał, o wyciągniętych nitkach i reklamacji. Może napisz do jakiegoś sklepu netowego lub do lupine kiedy reklamują ;)
cockermaister Posted September 6, 2009 Posted September 6, 2009 A reklama z biedronki obowiązuje od jutra ?? są już dostępne te akcesoria dla psow ??
adam77 Posted September 6, 2009 Posted September 6, 2009 [quote name='RCookie']Dzięki za odpowiedź ;). Spotkaliście może gdzieś obroże w bladych odcieniach różu (coś jak w RD) i zieleni? Na stronie jakiegoś e-sklepu widziałam, że hamilton takie ma, ale nie ma rozmiaru na mojego psa. Chodzi o gładką taśmę, bez żadnych wzorków, najlepiej na zatrzask. Edit. http://i25.tinypic.com/nqs0uh.jpg Super :loveu:. Gdzie to kupiłaś? może chodzi ci o to:
vege* Posted September 6, 2009 Posted September 6, 2009 te rzeczy dla psów będą od 14 czyli od przyszłego poniedziałku :lol:
Illusion Posted September 6, 2009 Posted September 6, 2009 adam77 napisał(a):może chodzi ci o to: Nie, ale dzięki ;). Wygląda na to, że kupię to, co bym chciała na wystawie :).
Unbelievable Posted September 6, 2009 Posted September 6, 2009 RCookie napisał(a):Dzięki za odpowiedź :). To te 15mm byłyby chyba w sam raz. Jak nie będę w stanie kupić obu, to wezmę jasną zieleń :loveu:. oo nie, zielonego nie ma :diabloti: gdyby był, już dawno bym kupiła ;) są tylko 1cm i takie na duże psy :placz:
Chantell Posted September 6, 2009 Posted September 6, 2009 http://www.petstyle.pl/photo/product_big/9/f/1/1_9f1d20c1fff4.jpg jednak zdecyduję się na tę seledynową, ale sklep www.petdesing.pl się zmienił i nie wysyła do zwykłych klientów, tylko firm itd.... gdzie ogę kupić?
Recommended Posts