gops Posted September 5, 2009 Posted September 5, 2009 Dariette. napisał(a):Super, a jest może gdzieś jakaś gazetka do obejrzenia w necie? Bo na stronie Biedry nie mogę znaleźć :shake:. Ch. ~ Charciki są cudowne <3. nie ma w necie jeszcze ja mam gazetke z biedrony bardzo ladny rogzik szczeniacki :loveu:
Marta_Ares Posted September 5, 2009 Posted September 5, 2009 śliczny ten rogzik:loveu: :loveu: Przerobiona krówka:
vege* Posted September 5, 2009 Posted September 5, 2009 Tak na serio te rzeczy z biedronki nie są takie złe, moja szuka ma szarpak ósemkę i trzyma już rok, tylko kilka nitek z niego wyszło :lol:
Iza. Posted September 5, 2009 Posted September 5, 2009 gops napisał(a):nie ma w necie jeszcze ja mam gazetke z biedrony a bedzie cos ciekawego ? :razz:
gops Posted September 5, 2009 Posted September 5, 2009 Iza. napisał(a):a bedzie cos ciekawego ? :razz: no ja np sie wybioore po legowisko bo sa dosyc fajne tzn nie dla takiego wielkoluda jak twoj :eviltong: ale dla takiego psa sredniego sa fajne i po zabawki ide obrozy i smczy tez bedzie sporo , duzo misek metalowych i tanie przysmaki. pedigree :lol:
Kasia&Rika Posted September 5, 2009 Posted September 5, 2009 fajna ta przerobiona krówka:loveu: ślicznie mu
gops Posted September 5, 2009 Posted September 5, 2009 zdjecia gazetki :evil_lol: i pelno zarcia na erszcie stron
Pestka Posted September 5, 2009 Posted September 5, 2009 W Lidlu też widziałam ulotkę są jakieś rzeczy dla zwierzat niedługo też ;) A do Biedronki się wybiorę po zabawki moze :D
Lorien:) Posted September 5, 2009 Posted September 5, 2009 Całkiem fajne to biedronkowe legowisko w paski;) Moze jak je wrzucą do bydgoskich biedronek sprawie je moim ogonom.:eviltong:
gops Posted September 5, 2009 Posted September 5, 2009 Lorien:) napisał(a):Całkiem fajne to biedronkowe legowisko w paski;) Moze jak je wrzucą do bydgoskich biedronek sprawie je moim ogonom.:eviltong: no ono jest bardziej na sredniego psa , nie jest za wielkie ale tez chce je kupic wlasnie 40zl kosztuje , uwazam ze jak na taka wielkosc to jest malo kasy tylko trzeba isc tego 14 bo pozneij to juz beda brudne te rzezcy wymacane i wogole
Lucky. Posted September 5, 2009 Posted September 5, 2009 Może wybiorę siędo biedronki po jakąś zabawkę :P A tymczasem proszę zoaczyć jaki mam piękny podpis z pięknymi rzeczami . :cool1:
pepsicola Posted September 5, 2009 Posted September 5, 2009 a jakie są wymiary tego legowiska z Biedronki? niewyraźnie jest na zdjęciu
Iza. Posted September 5, 2009 Posted September 5, 2009 Legowisko fajne :cool3: szkoda, ze takie małe :eviltong: ale zabawki podobne jak co roku, więc pewnie cos zakupie :razz: a przynajmniej to zielone do wody :eviltong:
gops Posted September 5, 2009 Posted September 5, 2009 pepsicola napisał(a):a jakie są wymiary tego legowiska z Biedronki? niewyraźnie jest na zdjęciu one sa rozne , sa 4 wymiary ale te dwa najladniejsze to najmniejsze akurat 66 na 50cm ;)
vege* Posted September 5, 2009 Posted September 5, 2009 ja też, i chyba kupie legowisko, jakieś zabawki i może coś jeszcze :lol:
Jami Posted September 5, 2009 Posted September 5, 2009 Ale to można tak zwyczjanie w biedronce kupić czy musi być w niej zoologiczny? :cool3: Bo mam trochę do jednej małej biedronki a jeszcze dlaej do drugiej jeszcze mniejszej :lol: No i może bym się wybrała tylko nie wiem czy będzie a ja tak za bardzo po tej biedronce nie chodzę (nie byłam chyba z rok) :roll:
Onomato-Peja Posted September 5, 2009 Posted September 5, 2009 Jami napisał(a):Ale to można tak zwyczjanie w biedronce kupić czy musi być w niej zoologiczny? :cool3: Bo mam trochę do jednej małej biedronki a jeszcze dlaej do drugiej jeszcze mniejszej :lol: No i może bym się wybrała tylko nie wiem czy będzie a ja tak za bardzo po tej biedronce nie chodzę (nie byłam chyba z rok) :roll: normalnie dostępne, jak żarcie itp. ;)
Jami Posted September 5, 2009 Posted September 5, 2009 Oo to się wybiorę w poniedziałek bo czegoś potrzebuję :cool3: A smaki dla psów są? :eviltong:
gops Posted September 5, 2009 Posted September 5, 2009 Jami napisał(a):Oo to się wybiorę w poniedziałek bo czegoś potrzebuję :cool3: A smaki dla psów są? :eviltong: sa z pedigree i czegos tam jeszcze, nieznane ;)
Jami Posted September 5, 2009 Posted September 5, 2009 A ma ktos tą gazetke żeby mi ceny podać jakiś ciekawych i dość tanich rzeczy? :cool3:
gops Posted September 5, 2009 Posted September 5, 2009 Jami napisał(a):A ma ktos tą gazetke żeby mi ceny podać jakiś ciekawych i dość tanich rzeczy? :cool3: tylko ja mam obroze, smycze i komplety, i szczotki po 4 zl zabawki 3-4zl smaki kolo 4 , roznie ale taniej niz normalnie tanie sa saszetki pedigree :lol: sporo fajnych rzeczy w kazdym razie
Jami Posted September 5, 2009 Posted September 5, 2009 :crazyeye: Ale tanio ;p Kiedy się ta promocja skończy? :cool3: Przepraszam za moją upierdliwość xd
Recommended Posts