Onomato-Peja Posted August 31, 2009 Posted August 31, 2009 asiunia napisał(a):Dokładnia tak;) są jeszcze smycze i szeleczki z takowymi napisami(również posiadam:evil_lol:) Chciałam kupić na wystawie komplet szelki + smycz, ale nie miałam funduszy przy sobie ;<
asiunia Posted August 31, 2009 Posted August 31, 2009 [quote name='Onomato-Peja']Chciałam kupić na wystawie komplet szelki + smycz, ale nie miałam funduszy przy sobie ;< Świetnie się sprawdzają na spacerkach:pTaśma jest miękka,ale wytrzymala,szelki mają duży zakres regulacji(obroża z reszta też),porządne wykończenie itp Moja śp. sunia w tym komplecie do kupienia jest również przez sklep netowy rottki
Chantell Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 Psiulka- Z tego co widzę, u nas w szelkach nie ma czegoś takiego :/
MakeBelieve Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 Musi byc ^^ Po prostu tą obręcz bliżej szyi, ten pasek przekładasz przez to sterczące :)
gops Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 [quote name='Chantell']Psiulka- Z tego co widzę, u nas w szelkach nie ma czegoś takiego :/ musi byc :) ten pasek co masz na klacie na srodku tam jest taka dziurka , musi byc i przez to musisz przelozyc ten pasek co zwisa ;) szelki zalozone powinny wygladac tak
Migori Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 Chantell napisał(a):Psiulka- Z tego co widzę, u nas w szelkach nie ma czegoś takiego :/ Cyknij fotę Twoich szelek, bo aż wierzyć sie nie chce ;)
BullWest Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 Chantell napisał(a):Psiulka- Z tego co widzę, u nas w szelkach nie ma czegoś takiego :/ Nie no weź nie żartuj, cyknij fotkę szelek samych, bo nie mogę normalnie, może musisz je zareklamować? No bo jak chodzić z takim czymś sterczącym? Takie szele w ogóle nie spełniają swojej funkcji:o
Kashdog Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 A nam 10 minut temu ID dla Fifi doszło :multi:
Chantell Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 aa ^^ Już wiem. Wszystko w porządku. dzięki:*
Onomato-Peja Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 BullWest napisał(a):No to co nie pokazujesz!!! bo to obrożowy wątek, do ID, adresówek jest oddzielny temat
GameBoy Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 czy ktos reklamował przegryzione rzeczy z lupina? niby jest ta gwarancja ale czy obejmuje przegryzienie i czy ktos reklamowal?
Illusion Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 Lupine Muddy Paws Lupine Dolphin Bay Lupine Peace Pup
vege* Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 Jak ja patrzyłam w necie na Lupine to tam pisało, że jeśli smycz/ obroża sie zerwie albo pies przegryzie nie robią problemu z wymienieniem na nowy produkt. :)
Kasia&Rika Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 Lupine Muddy Paws zdecydowanie najlepsze!!
Kashdog Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 [quote name='BullWest']No to co nie pokazujesz!!! Już pokazuje :eviltong: [quote name='Onomato-Peja']bo to obrożowy wątek, do ID, adresówek jest oddzielny temat Pokaże jak wygląda wraz z obroża :cool3:
Feigned Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 Kashdog, mam taki sam tylko gwiazdkę :eviltong: RCookie, a mi się 1 i 3 bardzo podobają :loveu:
gops Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 Lupine Muddy Paws moje ulubione :loveu: zaszalalas :evil_lol:
Kashdog Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 Feigned napisał(a):Kashdog, mam taki sam tylko gwiazdkę :eviltong: RCookie, a mi się 1 i 3 bardzo podobają :loveu: I trzyma się ? Bo mi jakoś tak nie za bardzo przekonująco wygląda xD
zoosia21 Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 Ktoś tu się nieźle w lupinki odkupił ;) pasują jej wszystkie, ale pierwsza najbardziej :loveu: a to nasz nowy komplet (zdjęcia niestety najlepsze nie są:roll:: i krowy na krowie: ja jestem mega zadowolona z zacisku. sprawuje się świetnie, bo inny który mam strasznie się zacina. no i postanowiłam kupić mniejszy rozmiar, ale jak dla mnie jest super ;) kashdog mamy takie już jakiś czas i trzymają się ;)
Illusion Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 Dziękujemy :). Ja wyznaję zasadę, że jak robić zakupy, to raz, a porządnie :diabloti:. Peace pup w rzeczywistości wygląda trochę inaczej, na tej fotce wzorek jest bardziej realistyczny Tutaj jeszcze psica mojej koleżanki w staruszce Puppy Love A krowy wyglądają super, jeden z moich ulubionych wzorków z rogza :loveu:.
gops Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 ja wlasnie chce kupic z lupina puppy love i muddy paws ale nei moge znalezc rozmairowki na 2,5cm :roll: w najgorszym wypadku wezme 1,8 ale troszke za malo dla nas gdzie kupowalas RC ?
Illusion Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 [quote name='gops']ja wlasnie chce kupic z lupina puppy love i muddy paws ale nei moge znalezc rozmairowki na 2,5cm :roll: w najgorszym wypadku wezme 1,8 ale troszke za malo dla nas gdzie kupowalas RC ? W pełnej misce ;). Puppy love jest chyba tylko w Skach i Mkach, a Muddy Paws w Lkach ma kolor zielony.
gops Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 RCookie napisał(a):W pełnej misce ;). Puppy love jest chyba tylko w Skach i Mkach, a Muddy Paws w Lkach ma kolor zielony. dobra weic ejstem skazana na 1,8 :lol: nei pomyslalm o tym nawet ze moga takich nie robic
Recommended Posts