Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 12k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name='vege*']zuzka jakie śliczne kompleciki :loveu::loveu: Jazz'owi bardzo pasuje ten różowy :p
To jest fiolet!
Obroże i szelki są M a smycze S

Posted

[quote name='Zuzka i shelciaki']To jest fiolet!

właśnie się zastanawiam jaki rozmiar lepszy dla mojego cavalierka, chcę kupić red dingo hibiscus blue

Posted

[quote name='Zuzka i shelciaki']To jest fiolet!
sorki :oops: ale na zdjęciu jak różowy wygląda :eviltong:

Posted

Chantell napisał(a):
Vege- Póki co to nie wiem jak, bo na Nicole jest za duży, a we wrześniu jedziemy po nowego psiurka:D

A jaki pies będzie :cool3:?

Posted

hehe dziękuję:*
......
Nasze szelki ( do tego też smycz) z rogza z serii 'rogz for dogz'kupione jakieś 2 miesiące temu okazały się jednak dobra, tyle, że ja nieudolnie przy nich majstrowałam. Dzisiaj mnie natchnęło i znowu je wytłamsiłam i są idealnie dopasowane na Nicole xD

Posted

[quote name='Chantell']hehe dziękuję:*
......
Nasze szelki ( do tego też smycz) z rogza z serii 'rogz for dogz'kupione jakieś 2 miesiące temu okazały się jednak dobra, tyle, że ja nieudolnie przy nich majstrowałam. Dzisiaj mnie natchnęło i znowu je wytłamsiłam i są idealnie dopasowane na Nicole xD

wszystko byłoby ok, ale przez ten sterczący pasek :

powinna przechodzić ta druga obręcz, co jest za łapkami ;)

Posted

[quote name='Chantell']ee Oo' jak? bo to nie ma do czego przymocować

przymocować do tej obręczy po lewej

czyli przez dolną pętlę tego odstającego przełożyć klips drugiej obręczy ;)

Posted

[quote name='Chantell']ee Oo' jak? bo to nie ma do czego przymocować

Onomato-Peji chodzi o to:

Żeby ten pasek, który ma byc na klatce przełożyć przez ten pasek sterczący. ;)

PS. Onomato-Peja, spostrzegawacza jesteś, ja oglądałam te zdjęcia i nie zauważyłam tego.

Posted

Ja dzisiaj robiłam porządki w psich akcesoriach i wygrzebałam takąoto obrożę:

wystarczył jeden spacer a Paco został okrzyknięty psem terapuetą,psim asystentem no i przewdonikiem niewidomego(jednak okulary przeciwsłoneczne robią swoje:eviltong:):diabloti:

Posted

Jaka fajna obróżka, gdzie taką kupiłaś? :razz: mogłabym taką kupić Nuce, żeby jej nikt nie zaczepiał tylko np. z innym napisem (np. ochrona, albo policja xD)

Posted

vege* napisał(a):
Jaka fajna obróżka, gdzie taką kupiłaś? :razz: mogłabym taką kupić Nuce, żeby jej nikt nie zaczepiał tylko np. z innym napisem (np. ochrona, albo policja xD)

Nie ma z takimi napisami, to jest obroża z fundacji rottka jeśli się nie mylę, często można dostać na wystawach.

Posted

Onomato-Peja napisał(a):
:multi:

Nie ma z takimi napisami, to jest obroża z fundacji rottka jeśli się nie mylę, często można dostać na wystawach.

Dokładnia tak;) są jeszcze smycze i szeleczki z takowymi napisami(również posiadam:evil_lol:)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...