vege* Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 Jami napisał(a):Hilotn to fajna forma ;) Obroże mocne i ładne w dodatku tanie - czegóż chcieć więcej? :evil_lol: więcej wzorków :evil_lol:
Dariette. Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 Mineralna, mam identyczną też z Tesco, tylko na Dropsa trochę za duża, ale za to Najki w niej chodzi jak u mnie jest :-D. Szkoda, że tylko ze dwa wzory obróż w Tesco z Hiltona do wyboru :shake:.
Jami Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 vege* napisał(a):więcej wzorków :evil_lol: No w sumie tak ;)
vege* Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 Agniecha93 napisał(a):Doszedł komplet od Marty i Aresa :lol: właśnie pokaż :eviltong:
Jami Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 Mógłby mi ktos udzielic wyczerpującej wypowiedzi na temat obrozy pół zaciskowych? ;) Interesuje mnie szczególnie ja one działają, po co one są, i czy działaja zupełnie jak obroże zaciskowe.
vege* Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 Jami napisał(a):Mógłby mi ktos udzielic wyczerpującej wypowiedzi na temat obrozy pół zaciskowych? ;) Interesuje mnie szczególnie ja one działają, po co one są, i czy działaja zupełnie jak obroże zaciskowe. działają trochę inaczej niż obroże zaciskowe ponieważ pół zaciskowe zaciskają się tylko do pewnego momentu a zaciskowe nie mają tego ogranicznika i psa duszą. Działają tak, że jak psa pociągniesz to ona się po prostu zaciska do pewnego momentu. są po to by zapewnić psu bezpieczeństwo, bo jak każdy wie z obroży na 'klips' psy często wysuwają głowy, z pół zacisku pies głowy nie wyciągnie, jeśli jest dobrze wyregulowany. Ja właśnie kupiłam na bazarku dwa pół zaciski od taks :-)
Jami Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 Mi się bardzo spodobały na allegro ręcznie robione - od kogoś z dogo tylko nie wiem kogo ;) Ale zanim się coś nazbiera...
vege* Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 Jami napisał(a):Mi się bardzo spodobały na allegro ręcznie robione - od kogoś z dogo tylko nie wiem kogo ;) Ale zanim się coś nazbiera... a mogłabyś wkleić link? :eviltong: też chcę zobaczyć :-)
Jami Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 Jak znajde na allegro - takie fajne moro z łapkami np. jest :cool3: Ja bym chciała różowe ale są inne kolory :eviltong:
vege* Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 to szukaj :eviltong: wiem, że Marta od aresa ma aukcje i też sprzedaje pół zaciski i normalne obroże i smycze też :)
sonia&me Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 vege* napisał(a):to szukaj :eviltong: wiem, że Marta od aresa ma aukcje i też sprzedaje pół zaciski i normalne obroże i smycze też :) I ma właśnie w moro-łapki;)
Jami Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 Oo taka - zdjęcie z bazarku (od Taks) - nie weim czy to jej ogłoszenia na allegro ;p
vege* Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 Śliczny ma ten wzorek w kwiatki zielone żółte i pomarańczowe :loveu: i takie w paseczki zielone i czerwone też śliczne :loveu: ale na razie nie zamawiam, bo mi się już kasa skończyła :evil_lol:
Marta_Ares Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 no prosze jak mnie ktoś ładnie obgaduje:evil_lol: czekam na pomaranczowe szelki od Gops, ale nasza kochana poczta coś sie opóźnia....:angryy:
Jami Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 Skąd ja to znam - bardziej podobaja mi się te od Marty, ale mimo wszystko chyba kupię od Taks na bazarku ;) Jak tylko siostra dostanie dowód i ja kase będę miec to zalatwie sobie przelew :razz:
Jami Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 Zresztą zobaczymy co się bardziej opłaci :evil_lol:
vege* Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 Marta_Ares napisał(a):no prosze jak mnie ktoś ładnie obgaduje:evil_lol: Nie gniewaj się :evil_lol: kupujesz od gops te pomarańczowe selki co na zdjęciach misia w nich była? :) ładne one są :loveu:
Marta_Ares Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 vege* napisał(a):Nie gniewaj się :evil_lol: kupujesz od gops te pomarańczowe selki co na zdjęciach misia w nich była? :) ładne one są :loveu: taak te:loveu: tylko zastanawiam sie caly czas czy nie beda za duze na mojego, wogole to maja jakies fajne miekkie podszycie:loveu: A pozatym na dniach będe miała obroże rogza tą w łapki niebieskie bo sie z koleżanką zamieniam:lol: Posprzedawałam znajomym obroze i teraz trzeba zaleglosci ponadrabiac:lol:
psiulka Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 Zapraszam na bazarek z obróżkami łańcuszkowymi! :) Klik A tak w ogóle, doszły nam dziś szeleczki Rogz niebieskie w łapki :loveu:
gops Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 Kupię obrożę skórzaną min. 2 cm najlepiej z kolcami na 35-6cm w szyi ;)
Marta_Ares Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 psiulka napisał(a): A tak w ogóle, doszły nam dziś szeleczki Rogz niebieskie w łapki :loveu: a gdzie fotki??:mad: jutro bede miala taka obroze:loveu:
Recommended Posts