Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 12k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Jami napisał(a):
Hilotn to fajna forma ;) Obroże mocne i ładne w dodatku tanie - czegóż chcieć więcej? :evil_lol:

więcej wzorków :evil_lol:

Posted

Mineralna, mam identyczną też z Tesco, tylko na Dropsa trochę za duża, ale za to Najki w niej chodzi jak u mnie jest :-D.
Szkoda, że tylko ze dwa wzory obróż w Tesco z Hiltona do wyboru :shake:.

Posted

Mógłby mi ktos udzielic wyczerpującej wypowiedzi na temat obrozy pół zaciskowych? ;) Interesuje mnie szczególnie ja one działają, po co one są, i czy działaja zupełnie jak obroże zaciskowe.

Posted

Jami napisał(a):
Mógłby mi ktos udzielic wyczerpującej wypowiedzi na temat obrozy pół zaciskowych? ;) Interesuje mnie szczególnie ja one działają, po co one są, i czy działaja zupełnie jak obroże zaciskowe.

działają trochę inaczej niż obroże zaciskowe ponieważ pół zaciskowe zaciskają się tylko do pewnego momentu a zaciskowe nie mają tego ogranicznika i psa duszą. Działają tak, że jak psa pociągniesz to ona się po prostu zaciska do pewnego momentu. są po to by zapewnić psu bezpieczeństwo, bo jak każdy wie z obroży na 'klips' psy często wysuwają głowy, z pół zacisku pies głowy nie wyciągnie, jeśli jest dobrze wyregulowany. Ja właśnie kupiłam na bazarku dwa pół zaciski od taks :-)

Posted

Mi się bardzo spodobały na allegro ręcznie robione - od kogoś z dogo tylko nie wiem kogo ;) Ale zanim się coś nazbiera...

Posted

Jami napisał(a):
Mi się bardzo spodobały na allegro ręcznie robione - od kogoś z dogo tylko nie wiem kogo ;) Ale zanim się coś nazbiera...

a mogłabyś wkleić link? :eviltong: też chcę zobaczyć :-)

Posted

Jak znajde na allegro - takie fajne moro z łapkami np. jest :cool3: Ja bym chciała różowe ale są inne kolory :eviltong:

Posted

vege* napisał(a):
to szukaj :eviltong: wiem, że Marta od aresa ma aukcje i też sprzedaje pół zaciski i normalne obroże i smycze też :)

I ma właśnie w moro-łapki;)

Posted

Śliczny ma ten wzorek w kwiatki zielone żółte i pomarańczowe :loveu: i takie w paseczki zielone i czerwone też śliczne :loveu: ale na razie nie zamawiam, bo mi się już kasa skończyła :evil_lol:

Posted

Skąd ja to znam - bardziej podobaja mi się te od Marty, ale mimo wszystko chyba kupię od Taks na bazarku ;) Jak tylko siostra dostanie dowód i ja kase będę miec to zalatwie sobie przelew :razz:

Posted

Marta_Ares napisał(a):
no prosze jak mnie ktoś ładnie obgaduje:evil_lol:

Nie gniewaj się :evil_lol: kupujesz od gops te pomarańczowe selki co na zdjęciach misia w nich była? :) ładne one są :loveu:

Posted

vege* napisał(a):
Nie gniewaj się :evil_lol: kupujesz od gops te pomarańczowe selki co na zdjęciach misia w nich była? :) ładne one są :loveu:

taak te:loveu: tylko zastanawiam sie caly czas czy nie beda za duze na mojego, wogole to maja jakies fajne miekkie podszycie:loveu:

A pozatym na dniach będe miała obroże rogza tą w łapki niebieskie bo sie z koleżanką zamieniam:lol:

Posprzedawałam znajomym obroze i teraz trzeba zaleglosci ponadrabiac:lol:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...