Chantell Posted August 24, 2009 Posted August 24, 2009 Najbliższa wystawa na którą się wybieram będzie w lipcu więc lipa. W necie szperałam, ale nic z tej firmy nie znalazłam -.-'
psiulka Posted August 24, 2009 Posted August 24, 2009 Szukam smyczy skórzanej o kolorze czarnym, niebieskim lub brązowym, o dł. ok. 200cm (najlepiej przedłużana), szer. 1cm-1,5cm. Polecicie mi jakieś? ;)
Kasia&Rika Posted August 24, 2009 Posted August 24, 2009 Oryginalna, nigdy nie używana obroża Hunter z kryształkami Swarovskiego. nitowana skóra niklowane części metalowe dobrane kolorystycznie obszycie podwójne podszycie Rozmiar 42 cm: 35 - 39,5 cm, szerokość 1,6 cm . Sama długość obroży to 45cm ze sprzączką. Jej tańsza wersja kosztuje przeszło 70zł!! Dowód: Obroża dla psów tanio w zooplus: Hunter obroża Modern Art Luxus KUP TERAZ 50zł LINK DO BAZARKU W PODPISIE:) wstawiam bo nowe zdjęcia:)
WeronikaM Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 http://i31.tinypic.com/r2tcfp.jpg śliczna :loveu: ale mój portfel ... nie wyrabia :shake: :placz:
Jami Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 Kiedy będzie ten sklep otwarty: Sklep internetowy ? Bo podobno zamknięty a ja bym chciała obroże kupić.. :placz:
Onomato-Peja Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 sonia&me napisał(a):a jednak DINGO:eviltong: sama mam smycz z DINGO:cool1: no ja miałam 4 obroże z Dingo, 2 pary szelek i 2 smycze, ale to dziwne dla mnie, ze Dingo takie obroże produkuje, bo nigdy nigdzie ich nie widziałam...
Chantell Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 a ja w końcu kupiłam na podróż taki zestawik. 23 wrześnie sunia będzie do odbioru x)) :zaciesz: xD Rogz Pupz: Yip Yap Yo Fixed Lead smycz zwykła 16 mm / 180 cm różowa. Rogz Pupz: Yip Yap Yo Collar obroża zwykła 16 mm / 28-46 cm to też na podróż
gops Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 Onomato-Peja napisał(a):no ja miałam 4 obroże z Dingo, 2 pary szelek i 2 smycze, ale to dziwne dla mnie, ze Dingo takie obroże produkuje, bo nigdy nigdzie ich nie widziałam... no ja tez zawsze widzialam czerwone, kremowe , brazowe i czarne skory nigdy takich kolorowych:crazyeye: a mielismy juz kilka dingo . moze sa gdzies w necie do kupienia? chetnie zobacze
Onomato-Peja Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 gops napisał(a):no ja tez zawsze widzialam czerwone, kremowe , brazowe i czarne skory nigdy takich kolorowych:crazyeye: a mielismy juz kilka dingo . moze sa gdzies w necie do kupienia? chetnie zobacze gops, i ciemnozielone były przez chwilę do kupienia, ale ja nie zdążyłam już :angryy: no właśnie... kolorowe to jedynie taśmówki : niebieskie, czerwone, czarne i khaki... Może to jakaś podróba ? :roll:
WeronikaM Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 asiunia napisał(a):DINGO;)(10 znaków) nie wiedziałam, że DINGO ma niebieskie. :-o widziałam zielone, ale niebieskie :shake: trzeba się wybrać do zoologicznego :cool3: :evil_lol:
Marta_Ares Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 Ja taką kupiłam nad morzem rok temu za 5zł, z tego co pamietam to jakaś bezfirmówka była, na allegro tez tego pełno jest i to raczej nie jest dingo taka mialam http://www.allegro.pl/item715980864_obroza_dla_psa_kota_35_cm.html tylko że wieksza i błekitną
Migori Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 WeronikaM napisał(a):nie wiedziałam, że DINGO ma niebieskie. :-o widziałam zielone, ale niebieskie :shake: trzeba się wybrać do zoologicznego :cool3: :evil_lol: A to nie jest czasem Milano ? :cool3: Widziałam taką skórkopodobną obrożę Milano w zoologu.
Unbelievable Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 Onomato-Peja napisał(a):gops, i ciemnozielone były przez chwilę do kupienia, ale ja nie zdążyłam już :angryy: no właśnie... kolorowe to jedynie taśmówki : niebieskie, czerwone, czarne i khaki... Może to jakaś podróba ? :roll: ciemnozielone teraz w zwykłej ofercie są, u mnie w każdym zoologu z dingo mają
weszka Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 jo_ann napisał(a):Ja ostatnio mam mozliwosc obserwowania gladkiej obrozy Ruffwear ;) na razie daje rade. Nie rozciaga sie, a to jest bolaczka wielu innych obrozy. co do smyczy- nieodmiennie zachwalam RD- ale gladkie, bez naszywek. 180cm, solidne, milutkie. niedrogie. same zalety- i jedna wada, nie mozna ich juz prawie dostac :-( To fakt. Gładkie smycze RD są świetne. Z taśmami różnie bywa - mam 3 i 2 są miękkie i przyjemne, a jedna ma jakieś miejsce gdzie wystaje ostra nitka. Nie rozumiem dlaczego je wycofują :shake::roll:
Chantell Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 Marta_Ares- Taką samą kupiłam w realu dla Soni, ale wiocha ukradła :/
sonia&me Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 Jami napisał(a):Jak można ukraść coś z psa?! :angryy: No bywa niestety:mad: mi kiedyś chyba ukradli też obroże (chyba bo po prostu znikneła i nikt nie wie gdzie) a zapałciłam za nią z 7zł:lol:
Jami Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 No to tak samo jak podlecieć do kogoś, zdjąc mu zegarek i iść dobie dalej z nowym zegarkiem ;/
sonia&me Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 No świat jest trudny do zrozumienia:shake: ludzie potrafią nawet skarpetki ukaraść:lol: Marta Ares gdzie masz TZa?:cool3:
Pestka Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 weszka napisał(a):To fakt. Gładkie smycze RD są świetne. Z taśmami różnie bywa - mam 3 i 2 są miękkie i przyjemne, a jedna ma jakieś miejsce gdzie wystaje ostra nitka. Nie rozumiem dlaczego je wycofują :shake::roll: To wycofują gładkie taśmy?
Marta_Ares Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 Chantell napisał(a):ehh ukradli i to z 4 obroże z Soni. :/ :crazyeye: :crazyeye: w jaki sposob???
Jami Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 No jak pies przyjazny do ludzi to co za problem zdjąć obroże? :angryy:
Recommended Posts