Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 12k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

ja też chcę jeszcze takie szelki , tylko mniejsze .... Lalka jest krowa wielka , reszta w tych szelkach sie topi ;)
obroża też tylko na Lalkę pasuje ...

dziękuję jednej dogomaniaczce , za tą obrożę i smycz :buzi: jak widać pasuje idealnie :D

Posted

jo_ann napisał(a):
a ja sie wlasnie dowiedzialam, ze nie bedzie w nowej dostawie RD gladkich smyczy :-( nie wiem, jaki odpowiednik znalezc :p

A kiedy będzie nowa dostawa?

Posted

jo_ann napisał(a):
a ja sie wlasnie dowiedzialam, ze nie bedzie w nowej dostawie RD gladkich smyczy :-( nie wiem, jaki odpowiednik znalezc :p

Kurczaki, to chyba muszę wreszcie kupić czarną głądką RD bo bede żałować.

Posted

asiunia napisał(a):
DINGO;)(10 znaków)

a ie przypadkiem DINO ?
nigdy nie widziałam takiej z DINGO

miałam dac foty zielonej RD, ale nie wzięłam komórki i nie miałam czym zrobić :oops:

Posted

Onomato-Peja napisał(a):
a ie przypadkiem DINO ?

miałam dac foty zielonej RD, ale nie wzięłam komórki i nie miałam czym zrobić :oops:

a jednak DINGO:eviltong: sama mam smycz z DINGO:cool1:

Posted

Ja dziś rozważałam co kupić obrożę czy szelki ? Rodzice na kolejną obrożę nie będą zadowoleni -.- Więc myślałam o szelkach ( te z ochrony):evil_lol: ale kurde chciała bym mieć coś z lupine:loveu: Dlatego postanowiłam kupić szelki lupine :cool3:
Ale mówiąc szczerze podobają mi się tylko żółwie a żółwi niestety nie chcę . Bo mam już nie niebieską obrożę :/ A chcę żeby miała wszystko w innym kolorze :evil_lol:

Posted

Onomato-Peja napisał(a):
a ie przypadkiem DINO ?

DINGO;)logo firmy jest (jeszcze:eviltong:)wyraźne

Posted

Chantell napisał(a):
Unbelievable- A mogłabyś podać linki do takich kolorków? :)

obroże z hamiltona są na wystawach ;) pies w moim bannerze ma taką chociażby...
ktoś ostatnio podawał link do sklepu z tymi obrozami, ale musiałabyś sobie poszukać

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...