gops Posted August 23, 2009 Posted August 23, 2009 nasz ezy dog troche przeskadza mi to zapiecie, ale jest sliczny ,i naprawde moge polecic a dzisiaj zamowilam red dingo czarne w kostki odblaskowe ;)
moth Posted August 23, 2009 Posted August 23, 2009 [quote name='konikowa']Witam! Ponieważ jutro będę zamawiała obroże dla mojej suni (seterki irlandzkiej), chciałabym się Was polecić, które byście mi polecili z firmy Rogz i Red Dingo;) Z RedDingo to pasuje prawie wszystko. Bo i niebieski i pomarańcz, i żółty i purple (ani to róż, ani to fiolet). :-)
jo_ann Posted August 23, 2009 Posted August 23, 2009 a ja mam nadzieje, ze na swiatowce w Bratyslawie beda jakies nowe cudenka:evil_lol:
konikowa Posted August 23, 2009 Posted August 23, 2009 A czy ma ktoś zdjęcie tej obroży na psie, albo jakieś, które pokazuje jej prawdziwy kolor? http://reddingo.bazarek.pl/opis/192767/odblaskowa-obroza-l---zielona.html
Onomato-Peja Posted August 23, 2009 Posted August 23, 2009 [quote name='konikowa']A czy ma ktoś zdjęcie tej obroży na psie, albo jakieś, które pokazuje jej prawdziwy kolor? http://reddingo.bazarek.pl/opis/192767/odblaskowa-obroza-l---zielona.html jutro będę miała zdjęcie, przy okazji wizyty u weta, tam mają w sklepiku ta obroże i jest śliczna ;) taka soczysta :)
konikowa Posted August 23, 2009 Posted August 23, 2009 To bardzo będę wdzięczna za foteczkę;) A wpada bardziej w ciemną czy jasną zieleń?
Onomato-Peja Posted August 23, 2009 Posted August 23, 2009 konikowa napisał(a):To bardzo będę wdzięczna za foteczkę;) A wpada bardziej w ciemną czy jasną zieleń? ciemna ;);););)
vege* Posted August 23, 2009 Posted August 23, 2009 konikowa jest możliwość zobaczenia twojego pięknego psiaka (bo na razie widzę go tylko w avku :P)
konikowa Posted August 23, 2009 Posted August 23, 2009 To ja czekam na zdjęcie;) A z Rogza coś polecicie? A może jakaś inna firma, byleby nie Lupine:eviltong:
konikowa Posted August 23, 2009 Posted August 23, 2009 [quote name='vege*']konikowa jest możliwość zobaczenia twojego pięknego psiaka (bo na razie widzę go tylko w avku :P) Już daję link, bo na razie podpis jest w budowie:eviltong: Link do mojej suńci;): http://www.dogomania.pl/forum/f643/ginger-czyli-ksiezniczka-gloria-138133/
agnieska Posted August 23, 2009 Posted August 23, 2009 weszka napisał(a):Czy ktoś używa smyczy Ruffwear? Jak się sprawdzają? Tą pierwszą mój malamut zerwał (odbiegł z karabinkiem przy obroży), a miał wtedy jakieś 6-7 miesięcy? Opisywałam w tym wątku :) Wymienili mi na nową, ale pozostawię ją mojej siostrze, nie chcę ryzykować. Na tą drugą mam ochotę, ale jeszcze się nie zdecydowałam. Ta trzecia nie jest wycofywana? Wydaje mi się, że jest to starsza wersja tej z drugiego zdjęcia.
vege* Posted August 23, 2009 Posted August 23, 2009 [quote name='konikowa']Już daję link, bo na razie podpis jest w budowie:eviltong: Link do mojej suńci;): http://www.dogomania.pl/forum/f643/ginger-czyli-ksiezniczka-gloria-138133/ jaka boska :loveu: a ta mordeczka w twoim avku jeszcze słodsza :loveu:
Jami Posted August 23, 2009 Posted August 23, 2009 Moje ul. Rogzy ;) Rogz obroża HB 01 BE - Viva Rogz Rogz obroża HB 01 L - Pink Hearts Rogz obroża HB 01 M - Raf Camo Rogz obroża HB 01 Q - Sport Blue Strasznie mi się podobają ;p
Bewarka Posted August 23, 2009 Posted August 23, 2009 kaskaSz napisał(a):Czy obroże/szelki/smycze na wystawach są droższe? Zazwyczaj tak. ;)
weszka Posted August 23, 2009 Posted August 23, 2009 vege* napisał(a):Jaka dziwna ta pierwsza :eviltong: ona jest z obrożą razem? To nie jest obroża - uchwyt do ręki jest regulowany na klamrę np. można przypiąc do czegoś psa :razz: jo_ann napisał(a):a ja mam nadzieje, ze na swiatowce w Bratyslawie beda jakies nowe cudenka:evil_lol: Noo ja też :cool1: Trzeba wziąć zapas kasy i zaszaleć albo w ramach opijania sukcesu albo pocieszając się po porażce (żartuję oczywiscie :diabloti:) agnieska napisał(a):Tą pierwszą mój malamut zerwał (odbiegł z karabinkiem przy obroży), a miał wtedy jakieś 6-7 miesięcy? Opisywałam w tym wątku :) Wymienili mi na nową, ale pozostawię ją mojej siostrze, nie chcę ryzykować. Na tą drugą mam ochotę, ale jeszcze się nie zdecydowałam. Ta trzecia nie jest wycofywana? Wydaje mi się, że jest to starsza wersja tej z drugiego zdjęcia. Ja mam sznaucery olbrzymy więc power mają mniejszy niż malamut. Ale mnie też najbardziej kusi model nr 2 tyle że cena jakby mniej kusząca stąd pytanie czy są warte tej ceny i fajnie się sprawdzają :roll: Nie wiem czy nr 3 jest wycofują - nie siedzę aż tak w temacie :cool3:
jo_ann Posted August 23, 2009 Posted August 23, 2009 Ja ostatnio mam mozliwosc obserwowania gladkiej obrozy Ruffwear ;) na razie daje rade. Nie rozciaga sie, a to jest bolaczka wielu innych obrozy. co do smyczy- nieodmiennie zachwalam RD- ale gladkie, bez naszywek. 180cm, solidne, milutkie. niedrogie. same zalety- i jedna wada, nie mozna ich juz prawie dostac :-(
ewelinabuck Posted August 24, 2009 Posted August 24, 2009 a to nasz nowy komplecik nabylismy go na wystawie Sopockiej ale dopiero teraz sie chwalimy;)
gops Posted August 24, 2009 Posted August 24, 2009 bardzo pasuje mu ten kolor :loveu: slicznie wyglada ;)
DorkaWD Posted August 24, 2009 Posted August 24, 2009 ewelinabuck napisał(a):a to nasz nowy komplecik nabylismy go na wystawie Sopockiej ale dopiero teraz sie chwalimy;) Cudny jest ten niebieski i bardzo ładnie komponuję się z tym odcieniem sierści :razz:
diabelkowa Posted August 24, 2009 Posted August 24, 2009 a ja przypominam o podpisie ;) super to rd :)
Marta_Ares Posted August 24, 2009 Posted August 24, 2009 ale slicznie to rd wyglada:loveu: :loveu: :loveu: piekny kolor. Na wczorajszej wystawie w toruniu nic ciekawego za bardzo nie było. Troche rogzów, easy dogi i Hamilton, pozatym jakies bezfirmowki. Trixie oczywiscie nie bylo:roll: ale juz zamowilam z swoim zoologu i pod koniec tygodnia maja byc:multi:
psiulka Posted August 24, 2009 Posted August 24, 2009 ewelinabuck - ale cudne! Ślicznie komplecik pasuje Buckowi :loveu: Chyba by tu się jakiś mod przydał, co by zrobił kolejną część tematu. ;)
Arden Posted August 24, 2009 Posted August 24, 2009 udTo i my się pochwalimy, a co :cool3: Z racji tego, że na moim psie i tak wszystkie obroże wyglądają w najlepszym razie tak: ...to prezentacja samej obroży musi nastąpić na psie kuzyna: 3cm, czerwona skóra i "kolce" :D Wygląda solidnie i zarówno u Ramzesa jak i u Amber na razie się całkiem nieźle sprawuje, chociaż czarna swoją nosi dopiero parę dni ;)
Recommended Posts