Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 12k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Zależy dla jakiego psa. Hexa trochę w hiltonie chodziła i nic mu się nie stało (ona ciągnie straszliwie), ale za cienkie te obroże jak na mój gust.

Posted

vege* napisał(a):
Nuka jest wielkości shar-pei'a ale jest drobniejsza waży ok 20 kg.

To chyba lepiej jakąś szerszą obrożę moim zdaniem. Ja Hexolinie kupuję 2,5 cm i jest ok (w szyi ma około 38)

Posted

Nuka ma ok 41cm w szyi i teraz jej kupiłam na bazarku od taks 2 obroże (półzaciski + smycze) właśnie 2,5cm. ;) Ale hiltona mogę kupić tylko tak jak idziemy na siusiu :eviltong: (tzn. Nuka idzie się załatwić :P) a na dłuższe to jakieś inne będzie miała. Jutro akurat jadę do wawy i wejde do KAKADU i zobacze co mają :loveu:

Posted

vege* napisał(a):
Nuka ma ok 41cm w szyi i teraz jej kupiłam na bazarku od taks 2 obroże (półzaciski + smycze) właśnie 2,5cm. ;) Ale hiltona mogę kupić tylko tak jak idziemy na siusiu :eviltong: (tzn. Nuka idzie się załatwić :P) a na dłuższe to jakieś inne będzie miała. Jutro akurat jadę do wawy i wejde do KAKADU i zobacze co mają :loveu:

tylko rogz, muscat i dingo, ewentualnie bezfirmówki

Posted

wiq a gdzie zdjecia??:cool3:

Orientuje sie moze ktos z Torunia czy uda mi sie kupic gdziec obroze Trixie 20mm SportDog, bo bede jutro na wystawie wiec chcialabym przy okazji kupic wkoncu ta obroze, a watpie zeby na wystawie byly:roll:

Posted

Na wystawie mogą być. A w Toruniu to poszukaj dobrego sklepu zoo w necie :) A później idź pod ten adres, może będzie ;p

Posted

Marta_Ares napisał(a):
wiq a gdzie zdjecia??:cool3:

Orientuje sie moze ktos z Torunia czy uda mi sie kupic gdziec obroze Trixie 20mm SportDog, bo bede jutro na wystawie wiec chcialabym przy okazji kupic wkoncu ta obroze, a watpie zeby na wystawie byly:roll:

Nie widziałam nigdzie w zoologu. Trixie się zdarzają, ale takich z wzorkami nie widziałam nigdzie.

Posted

W Toruniu bieda, jeśli idzie o zoologiki :roll: Za sportdogiem co prawda nie patrzyłam, ale jeszcze żadnej obroży mi się "na miejscu" znaleźć nie udało, jak była potrzeba :roll:

Posted

trzeba szukac, mi sie przypadkiem udalo trafic na fanbelta filetowego, na dodatek w nizszej cenie sprzed kryzysu :evil_lol: teraz jeszcze czarnemu sprawie rozyk i juz jestesmy w domu:loveu::evil_lol:

Posted

Ja pewnie wpadnę na chwilę, bo obiecałam córkę kuzyna zabrać... ale ciężko mi jakkolwiek określić, o której, i na jak długo :roll:

Posted

Witam!
Ponieważ jutro będę zamawiała obroże dla mojej suni (seterki irlandzkiej), chciałabym się Was polecić, które byście mi polecili z firmy Rogz i Red Dingo;)
Lupine, od razu mówię, że żadna dla dużych psów mi nie wpadła w oko;)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...