Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 12k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Dariette. napisał(a):
może ja kupię sobie swojemu jamnikowatemu szczylu takie szelki z napisem "OCHRONA", żeby w nocy nas nikt nie zaczepiał? :-D

Hehehe, albo od razu "policja", wtedy przecież nikt nie podskoczy :-D
Co tam się na "ochronę" rozdrabniać ;) :evil_lol:

Posted

jo_ann napisał(a):
czy ktos z Was korzystal z gwarancyjnej wymiany LUPINE ? jak to sie robi?;)

Chyba piszą na stronie:cool3: musisz odesłać im zniszczone,najlepiej z metką jak masz i własnie nie pamiętam bo chyba się pisze rozmiar itp żeby sie nie musieli wysilać:evil_lol: Mozesz też wysłać/oddać do sklepu,maja obowiązek wymienić;)

Posted

znaczy jak mi pies rozgryzie obroze, to mi wymienia. a jak tylko mi sie powyciagaly nitki i zardzewialo koleczko-to nie? ;) a jak smycz jest tylko nadgryziona, ale sie niby trzyma to co? moze trzeba zawsze umiejetnie popsuc przed reklamacja :diabloti:

Posted

Przedwczoraj zakupiłam skórzaną obróżkę w kolorze boskiego błękitu:eviltong: z czymś a la ćwieki za całe 2,5zł:evil_lol:A oto i model w obróżce

Posted

vege* napisał(a):
gdzie ty kupiłaś skórzaną obroże za 2,5? :evil_lol:

Z likwidowanego sklepu zoo:eviltong:jedna jedna ostatnia była,a szkoda bo kupiłabym jeszcze w innych kolorach:evil_lol:

Chantell-o ile DINGO produkuje plastikopodobne to możliwe;)
*Monia*on tak reaguje na aparat:evil_lol:

Posted

Dingo chyba nie produkuje podróbek ;) A tanie obroże mogą być wytrzymałe :p Ja mam z hiltona za 3,90 i cały czas się trzyma - wyjątkowo mocna ;p

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...