Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

RCookie napisał(a):
Super jest ten zielony hilton :loveu:, widziałam na wystawie bordera w takim komplecie i bardzo fajnie wyglądał :cool3:.
ee tam. kwiatki nie kwiatki, serduszka nie serduszka - ważne zeby psiakowi wygodnie było;)

• Replies 12k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

CaneSs napisał(a):
Odpowie mi ktoś ? :oops: :mad: :evil_lol:

W sensie czy mu będzie ładnie? No ja myśle że komplecik super i jak nie zginie w sierści:evil_lol: to będzie pięknie:loveu:

Posted

sonia&me napisał(a):
W sensie czy jej będzie ładnie? No ja myśle że komplecik super i jak nie zginie w sierści:evil_lol: to będzie pięknie:loveu:

wszystko fajnie... ale po raz 10000 powtarzam:
Capri to rasowy Cavalier king charles spaniel , PIES, nie Suka :mad:

Posted

CaneSs napisał(a):
wszystko fajnie... ale po raz 10000 powtarzam:
Capri to rasowy Cavalier king charles spaniel , PIES, nie Suka :mad:

Ojej przepraszam:oops: Ale ja na wszystkie psy mówie ona bo sama cały czas z suczami przebywam:evil_lol: i tak mi jakos zostało:oops: ale edytowałam i już jest ok:cool3:

Posted

sonia&me napisał(a):
Ojej przepraszam:oops: Ale ja na wszystkie psy mówie ona bo sama cały czas z suczami przebywam:evil_lol: i tak mi jakos zostało:oops: ale edytowałam i już jest ok:cool3:

Luzzik :D Nie gniewam się :loveu:

Posted

smallpati napisał(a):

A dlaczego kupują ludzie rogz, Rd czy lupine?

Nie wiem dlaczego ludzie kupują, więc nie będę uogólniać. Ja kupuję dlatego, że są mocne, trwałe i praktyczne, co przy dużym i silnym psie jest niesłychanie ważne.
Ja wyrażam po prostu swoje zdanie- nigdy nie założyłabym swojemu psu szelek z takim napisem- bo nie jest psem policyjnym, z ochrony, czy ratownictwa.

Posted

a ja sie dzis dorobilam przypadkiem rogza Fanbelt fioletowego -bialy kruk normalnie :)

w zwiazku z porzadkami-zapraszam do podpisu-szczegoly na priv!

Posted

Dariette. napisał(a):
może ja kupię sobie swojemu jamnikowatemu szczylu takie szelki z napisem "OCHRONA", żeby w nocy nas nikt nie zaczepiał? :-D

Haha :eviltong: Dobre:evil_lol: Ale podejrzewam, że będą (tylko) ciut za duże :diabloti:

Posted

Uwaga, będzie teraz głupie pytanie więc proszę się nie śmiać :shake:
Dla mojej adoptowanej Froci muszę kupić kaganiec. We wtorek jadę z nią do weta, a korzystam tylko ze środków transportu miejskiego. Moja sznupka nigdy nie miała kagańca, bo jako mini mogłam swobodnie brać ją na kolana i podróżować autobusem, z Frocią będzie problem.
Jak mam wybrać kaganiec? Jak mam wymierzyć, żeby nie uciskał, nie był za luźny, no wiecie sami o co chodzi. Czy mogę go kupić "na oko", a później zwrócić?

Posted

mala_czarna napisał(a):
Uwaga, będzie teraz głupie pytanie więc proszę się nie śmiać :shake:
Dla mojej adoptowanej Froci muszę kupić kaganiec. We wtorek jadę z nią do weta, a korzystam tylko ze środków transportu miejskiego. Moja sznupka nigdy nie miała kagańca, bo jako mini mogłam swobodnie brać ją na kolana i podróżować autobusem, z Frocią będzie problem.
Jak mam wybrać kaganiec? Jak mam wymierzyć, żeby nie uciskał, nie był za luźny, no wiecie sami o co chodzi. Czy mogę go kupić "na oko", a później zwrócić?

zwrócić możesz ;) ale to nie temat o kagańcach

Posted

[quote name='Iś & Chester']Dzień dobry ^^ poprzednio Was pytałam o rodzaj i wzór obroży, teraz o sklep xD
miałam zamówić na pełnej misce, ale znalazłam sklep Pupilandia na którym wychodzi mi prawie 10 zł taniej. Zamawiał ktoś tam kiedyś ? dochodzi wszystko ok ?
Biorę obroże XL, Funky Retro, zaciskową, z Rogza
Legowiska, Royal Canin, Eukanuba - Sklep zoologiczny

dla 10zł nie ma co ryzykować ze sklepem;)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...