Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

RCookie napisał(a):

Czekamy na foty na modelach :cool3:.

Modelka będzie odebrana z hodowli dopiero pod koniec sierpnia, a model nie chciał wieczorem współpracować :)

• Replies 12k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

agnieska napisał(a):
Modelka będzie odebrana z hodowli dopiero pod koniec sierpnia, a model nie chciał wieczorem współpracować :)

A jakiej rasy będziesz miała psiaka?

Posted

Molli napisał(a):
A jakiej rasy będziesz miała psiaka?

To będzie suka siostry - akita amerykańska :)

W Pełnej Misce pojawiła się już możliwość zakupu nowych wzorów Lupine

Posted

agnieska napisał(a):
To będzie suka siostry - akita amerykańska :)

W Pełnej Misce pojawiła się już możliwość zakupu nowych wzorów Lupine

Ja cierpliwie poczekam :evil_lol:.
Niestety, mogli jednak trochę dłużej z tym zaczekać :mdleje:.

Posted

[quote name='konikowa']Witam Was wszystkich!!
Chciałabym się Was poradzić co do wyboru obroży z firmy Rogz dla mojej suni (seter irlandzki).
Jak na razie wybrałam dwie, które mi się podobają;)

Rogz obroża HB 02 - BC Icecream Bone

i

Rogz obroża HB 27 K - Pink

Poradźcie mi, którą wybrać, bo sama chyba się nie zdecyduję:oops:
Chyba, że ktoś miałby jeszcze jakiś pomysł;)
Ja bym chyba pierwszą wybrała- taki kontrast by był ;)

Posted

[quote name='konikowa']Witam Was wszystkich!!
Chciałabym się Was poradzić co do wyboru obroży z firmy Rogz dla mojej suni (seter irlandzki).
Jak na razie wybrałam dwie, które mi się podobają;)

Rogz obroża HB 02 - BC Icecream Bone

i

Rogz obroża HB 27 K - Pink

Poradźcie mi, którą wybrać, bo sama chyba się nie zdecyduję:oops:

Wez pod uwage, ze ta pierwsza, owszem, jest sliczna, ale dlugo nie nie pozostanie taka jasna i czysciutka...;)

Posted

Oczywiście, że biorę pod uwagę;), ale to ma być taka obrożą, której nie będę nosić w pole;)
Do pola mam już jedną, taką za 3 zł i jest poprostu do zniszczenia;)

Posted

[quote name='konikowa'] Poradźcie mi, którą wybrać, bo sama chyba się nie zdecyduję:oops:
To musi być rogz?

Dla rudzielca najlepsze są zielenie. Pięknie też wyglądałaby we fiolecie, jakoś róż i rudy mi sie źle komponuje.

Posted

Zieloną mam już jedną upatrzoną na koledze:eviltong:

A teraz chciałabym coś z Rogza i chyba się jednak zdecyduję na Icecream Bone, a następnym razem zaopatrzę się w Red Dingo:multi: i chyba na tym jak na razie skończę;)

A z RD co byście polecili?
Byle nie zielone, bo jak już mówiłam, zieleń jest już upatrzona;)

Posted

Do setera jakoś nie pasuje mi ta druga obrożka co dałaś, hmm icecream bone wedlug mnie pasuje oczywiscie jeśli ma nie być w pole, bo jasne że taka obroza czysta długo nie będzie :D

Posted

Ostatnio zakupilam szelki na allego dla mojego psa, owczarka niemieckiego, kupilam L... Szelki okazały sie rewelacyjne - bardzo mocne i nie gdyby to że teraz gdzy już pies urósł to by jeszcze długo posłużyly- ostatnio znalazłam znowu tą samą aukcjie szelek i zakupie XL - można różnież z różnymi napisami zamówić.. polecam- napisze jak przyslą nowe

Szelki Owczarek Labrador Amstaff ochrona ratownik (717474006) - Aukcje internetowe Allegro

Posted

[quote name='kinger15']Ostatnio zakupilam szelki na allego dla mojego psa, owczarka niemieckiego, kupilam L... Szelki okazały sie rewelacyjne - bardzo mocne i nie gdyby to że teraz gdzy już pies urósł to by jeszcze długo posłużyly- ostatnio znalazłam znowu tą samą aukcjie szelek i zakupie XL - można różnież z różnymi napisami zamówić.. polecam- napisze jak przyslą nowe

Szelki Owczarek Labrador Amstaff ochrona ratownik (717474006) - Aukcje internetowe Allegro

A z jakim napisem macie ? :cool3:

Posted

owczarek niemiecki wyrósł z szelek do 90 cm w klacie? :crazyeye:

te szelki na pewno są solidne, ale wyglądają jakby były za bardzo "do przodu"- za blisko pod pachami, za wysoko na szyi- na zdjęciu w aukcji, na astce

Posted

Tilia napisał(a):
owczarek niemiecki wyrósł z szelek do 90 cm w klacie? :crazyeye:

te szelki na pewno są solidne, ale wyglądają jakby były za bardzo "do przodu"- za blisko pod pachami, za wysoko na szyi- na zdjęciu w aukcji, na astce

też zauważyłam to ze są do przodu bo nie lubię gdy szelki wrzynają się pod pachy psu:roll: ale myślę że to się da wyregulować,założyć niżej.

Posted

Ktoś chyba zrobił reklamę swojej aukcji :evil_lol:
Szelki gładkie - zwyczajne... Z napisami... - koszmar. Po co kupować coś takiego psu, który nie jest ani ratownikiem, ani psem policyjnym??

Posted

Onomato-Peja napisał(a):
powinna być lada dzień, bo miesiąc temu miała być za miesiąc :diabloti:

Mnie pani na sopockiej wystawie (08.08.2009) mówiła, że dostawa RD w drodze i będzie za miesiąc. :evil_lol:

Posted

Do setera jakoś nie pasuje mi ta druga obrożka co dałaś, hmm icecream bone wedlug mnie pasuje oczywiscie jeśli ma nie być w pole, bo jasne że taka obroza czysta długo nie będzie :-D

w brew pozorom wcale się tak bardzo nie brudzi,wiem z autopsji ;)

Szelki gładkie - zwyczajne... Z napisami... - koszmar. Po co kupować coś takiego psu, który nie jest ani ratownikiem, ani psem policyjnym??

A dlaczego kupują ludzie rogz, Rd czy lupine?

Posted

[quote name='Diora']Ktoś chyba zrobił reklamę swojej aukcji :evil_lol:
Ja kiedyś chciałam kupić takie z napisem mojej suczy w nadziei że ludzie się odczepią,bo tak to ciągle wyciągają łapska do niej:shake: ale potem jakoś mi to wyleciało z głowy a teraz ma obroże z ćwiekami i mówię że gryzie:diabloti:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...