Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 12k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Pasuje wam konstrukcja szelek Rogza? Strasznie długo miałam ochotę na wzór Sport Blue, skusiłam się wreszcie na szelki i po 3 użyciach najchętniej puściłabym je dalej w świat. Wykręcają się dziwacznie na psie w czasie biegania, szczególnie kiedy ma podczepioną linkę... To pewnie zasługa ruchomego dolnego paska i nieruchomego górnego - w Manmacie jest na odwrót i nie mam do nich żadnych zastrzeżeń :roll:

Posted

Mi ten typ szelek pasuje, bo dobrze mi się w nich prowadzi psa, no i Tośka z nich nie wyłazi, ale też się przekręcają, jak mała w nich biega bez smyczy, co jest trochę denerwujące...

Posted

Może mi ktoś powiedzieć, ile dokładnie mają szelki M rogza w karku i klacie? Szukałam, ale nie znalazłam, a wolałabym wiedzieć od kogoś, kto takie ma a nie ze sklepu.

Posted

Bewarka napisał(a):
Może mi ktoś powiedzieć, ile dokładnie mają szelki M rogza w karku i klacie? Szukałam, ale nie znalazłam, a wolałabym wiedzieć od kogoś, kto takie ma a nie ze sklepu.

Maksymalny obwód w klatce to 52cm, a w szyi 45cm.

Posted

DG32 napisał(a):
Maksymalny obwód w klatce to 52cm, a w szyi 45cm.

Serio :-o No to by sie zmieściła. :D Sprzedaje ktoś? :siara:

Posted

Bewarka napisał(a):
Serio :-o No to by sie zmieściła. :D Sprzedaje ktoś? :siara:

Z tego co wiem RCookie ma Mki do sprzedania. :razz:

Posted

Dzisiaj wróciłam z wakacji i od razu będąc na zakupach poszłam do zoologa (w końcu ceny przystępne zobaczyłam :cool3:). Wizyta skończyła się nową smyczą, którą TZ kupił żebym nie przeżywała zachowania Hexoliny :roll:. Jest z fioletowym i mimo że inny odcień to będziemy ją używać z Lupine fioletową. Chciałam jakiś łańcuszek jej ładny na szyjkę wziąć , ale ostatecznie stwierdziłam, że będzie za ciężki i tata mnie zaskarży za znęcanie się nad psem :evil_lol:. TZ wie jak mnie pocieszyć :loveu:

Posted

Młody w Rogzie Pink Hearts :cool3: Komplet miał być dla suni, 3 razy większej :) Nie muszę chyba pisać jak w nim wyglądła :)

No i suczka w motylkach Lupine :)

Razem :)

Posted

agnieska napisał(a):

A nie w grudniu? :lol:

Wybacz, ale regularnie co kilka dni piszesz za ile miesięcy co kupisz... łapię głupawkę :lol:

Już mają Peace Pup? Mimo że na stronie dystrybutora pojawiły się dopiero wczoraj (do kupienia, nie samo przedstawienie modelu)?

Eee... Peapce pup mieli w rzeczach które będą. Ale mieli pokazane zdjęcia, i super jest.

Posted

Czasowa napisał(a):
Eee... Peapce pup mieli w rzeczach które będą. Ale mieli pokazane zdjęcia, i super jest.

Nie rozumiem... wcześniej napisałaś że mieli w sklepie?

Do mnie przyszła dziś paczka z Lupine, a tam Woofstock, Peace Pup i Plum Blossom :loveu:

Posted

Diora, ładnie im w tych obróżkach :loveu:.

agnieska napisał(a):
Nie rozumiem... wcześniej napisałaś że mieli w sklepie?

Do mnie przyszła dziś paczka z Lupine, a tam Woofstock, Peace Pup i Plum Blossom :loveu:

Czekamy na foty na modelach :cool3:.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...