Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 12k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Ehhh... Z trudem, ale chyba podjełam decyzje.. :loveu:
Choć turtle, krówki, jelly roll są extra od samego początku zakochałam sie w woofstock... Jeszcze Wing it mnie tak urzekła, ale ta waska taśma...:shake:

A woofstock bedzie pasował do mnie i do Lary :p
Ona ma ciemny pyszczek i ciemne oczka.
Ja często zakłądam czarne bluzki z kolorowymi nadrukami.

Czuję, ze podjęłam dobrą decyzję...

No to teraz.. tylko czekac. :p

Pzdr.

PS: 1000 post, 1000 strona.... Fiufiu... ;D

Posted

Weźcie poróbcie zdjęcia waszym całym zbiorom obróżkowym, chętnie popodziwiam, zanim sama zacznę dokupywać, bo jak tak tu siedzę to mnie zarażacie. :diabloti:

Posted

A ja mam teraz całe g***no :placz::placz:
Sprzedałam dwie i cholernie żałuję :shake:

Zostały mi tylko 3 - Rogz,Frog i jakaś bezfirmowa zwykła parciana :placz:
No i szelki :placz:

Posted

[quote name='Dariette.']Weźcie poróbcie zdjęcia waszym całym zbiorom obróżkowym, chętnie popodziwiam, zanim sama zacznę dokupywać, bo jak tak tu siedzę to mnie zarażacie. :diabloti:

jest taki wątek -' w czym wasze psy ida na spacer' czy jakoś tak tam sa zdjęcia :))

EDIT:

http://www.dogomania.pl/forum/f1002/smycz-obroza-ubranka-w-czym-psy-ida-na-spacer-15043/

[quote name='Agata_Roki']A ja mam teraz całe g***no :placz::placz:
Sprzedałam dwie i cholernie żałuję :shake:

Zostały mi tylko 3 - Rogz,Frog i jakaś bezfirmowa zwykła parciana :placz:
No i szelki :placz:

no to mi na odwrót 2 pary szelek i obroża :lol:
Tez żałuję, ze sprzedałam... bo teraz będę je od nowa kupywać :roll:

Posted

Onomato-Peja napisał(a):
sztuk jeden :diabloti:

Ja w Październiku mojemu coś kupuję.

Matko, nasz zoolog ma coraz więcej fajnych rzeczy. Ostatnio nawet lupine tam było. :crazyeye:

Posted

[quote name='Agata_Roki']Ja nie wiem jak Wam się może podobać ten Woofstock :eviltong::cool3:
Jakby mi go wciskali za darmo to bym nie chciała :evil_lol:
Wiesz, że mi też się jakoś strasznie nie podoba.
Ale nie no jakby dawali darmo to bym moze sie skusila :diabloti:
ale tak serio to nie widzę, tego na moim psie. Peace pup mi się strasznie podoba, ale na razie skończyłam z kupowaniem :multi:

Matko, nasz zoolog ma coraz więcej fajnych rzeczy. Ostatnio nawet lupine tam było.

U mnie wlasnie nie ma ani Lupine ani Rogzów i nad tym ubolewam :roll:

Dariette. ja kiedyś na jednego psa miałam najwięcej 13 obroży, szelki i chyba 6 smyczy. Teraz wyprzedałam trochę a te co nie są używane mam zamiar oddać do schroniska.

Posted

[quote name='Pestka']Wiesz, że mi też się jakoś strasznie nie podoba.
Ale nie no jakby dawali darmo to bym moze sie skusila :diabloti:
ale tak serio to nie widzę, tego na moim psie. Peace pup mi się strasznie podoba, ale na razie skończyłam z kupowaniem :multi:

U mnie wlasnie nie ma ani Lupine ani Rogzów i nad tym ubolewam :roll:

Dariette. ja kiedyś na jednego psa miałam najwięcej 13 obroży, szelki i chyba 6 smyczy. Teraz wyprzedałam trochę a te co nie są używane mam zamiar oddać do schroniska.

U Nas najwięcej CHABY.

Ale znalazło się Peace Pup i Black Chery od Lupine :crazyeye:

Posted

Natchnęłyście mnie i znalazłam chyba już ostatnią obrożę "Turtle Reef" 30-50 cm
Zamówiłam, bo nie lubię lupinowych pół zacisków. A na wystawie w Sopocie nabyłam żółtą smycz Red Dingo i do tego obrożę Hypno Brown.
Chyba wracam do nałogu. :cool3:
Zdjęć nie będzie, bo zgubiłam aparat. :placz:

Posted

[quote name='Justy$ka']
PS: 1000 post, 1000 strona.... Fiufiu... ;D

Post 10 000 ;)

[quote name='Agata_Roki']Ja nie wiem jak Wam się może podobać ten Woofstock :eviltong::cool3:
Jakby mi go wciskali za darmo to bym nie chciała :evil_lol:

Ja bym wolała prowadzić psa na sznurze do bielizny niż na różowym Rogzie :evil_lol:

[quote name='mineralna_']Lupine obroża 1\" 30-50cm - Flower Power super! :loveu::loveu::loveu:

Boże, czemu ja mam zawsze pusty portfel? :diabloti:

Kupiłam takie szelki dla suki mojej siostry i uważam, że na żywo lepiej wypada zbliżony wzór Ruffweara Ruffwear Chain Reaction Collar S - Daisy

[quote name='Czasowa']Ja w Październiku mojemu coś kupuję.

Matko, nasz zoolog ma coraz więcej fajnych rzeczy. Ostatnio nawet lupine tam było. :crazyeye:

A nie w grudniu? :lol:

[quote name='Czasowa']My na Wigilię kupujemy jakiś komplet ładny- obroża + smycz, byleby w kolorze niebieskim,. Ktoś ma coś do polecenia?

Wybacz, ale regularnie co kilka dni piszesz za ile miesięcy co kupisz... łapię głupawkę :lol:

[quote name='Czasowa']U Nas najwięcej CHABY.

Ale znalazło się Peace Pup i Black Chery od Lupine :crazyeye:

Już mają Peace Pup? Mimo że na stronie dystrybutora pojawiły się dopiero wczoraj (do kupienia, nie samo przedstawienie modelu)?

Posted

moth napisał(a):
Natchnęłyście mnie i znalazłam chyba już ostatnią obrożę "Turtle Reef" 30-50 cm
Zamówiłam, bo nie lubię lupinowych pół zacisków. A na wystawie w Sopocie nabyłam żółtą smycz Red Dingo i do tego obrożę Hypno Brown.
Chyba wracam do nałogu. :cool3:
Zdjęć nie będzie, bo zgubiłam aparat. :placz:

A w jakim sklepie? Bo ja jakiś miesiąc temu szukałam i nigdzie nie było, więc musiałam wziąć półzacisk, ale na szczęście jestem zadowolona :lol:
Nawet znalazłam wtedy sklep gdzie niby mieli 100szt, a jak zadzwoniłam to pani powiedziała, że nie ma nic :mdleje:

A tak btw ktoś chyba kiedyś pisał, że lupine nie ma w żadnym sklepie stacjonarnym? :cool3: (chyba że ja coś pokręciłam...)

Posted

nie mogę znaleźć peace pup ani woofstock na chudą jamnikowtą szyjkę szczyla, buu.

muszę się w końcu wybrać do większego zoologicznego w mieście, bo w tym w galerii to widziałam z ciekawszych tylko obrożę z rogza w kostki ( dla wielkich psów ) i smycz z tej serii. Pustki, pustki. :shake:

a przez Was przeklęte obrożomaniaczki mam ochotę na kilkaaa. :mad: :loveu:

Posted

Infortune. napisał(a):

A tak btw ktoś chyba kiedyś pisał, że lupine nie ma w żadnym sklepie stacjonarnym? :cool3: (chyba że ja coś pokręciłam...)

to chyba ci się coś walnęło, bo nawet u mnie na zadoopiu jest:roll: co prawda nikt tego nie kupuje, no ale:evil_lol:

Posted

Dariette. napisał(a):
no i jeszcze narobiłyście mi ochoty na żółwiowe, delfinowe i gekonowe, ale ja nic nie umiem znaleźć, albo wcale nie ma na małe kundliszonki. :niewiem:

sa tylko delfinowe ;)
w rozmiarze 22- do coś tam coś tam :eviltong:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...