Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 12k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Justy$ka napisał(a):
Bardzo Dziekuje.! :loveu:

Dziś już na pewno zamówię, bo obroża sie Larze zepsuła :cool1:

A ten "Kącik pupila" to jakis sprawdzony sklep.?

Pzdr.

A ta obroża nie będzie za wąska? Ma tylko 1cm szerokości, ja swojemu kurduplowi 18mm z lupine zawsze kupuję ;).

Właśnie lupine zamówiłam :evil_lol:.

Posted

Justy$ka napisał(a):
Bardzo Dziekuje.! :loveu:

Dziś już na pewno zamówię, bo obroża sie Larze zepsuła :cool1:

A ten "Kącik pupila" to jakis sprawdzony sklep.?

Pzdr.

za cienkaaa ta obroża :-o:-o:-o:-o
i klips zepsuje od razu :cool3:

Kącik Pupila bardzo polecam :lol:

Posted

Onomato-Peja napisał(a):

Polecam również :eviltong:

Posted

Onomato-Peja napisał(a):

Co do klipsu to akurat mogłabym sie kłócic, bo bardziej wytrzymałych niż te od Lupine nie widziałam :p
Nasze 2 Lupinki mają juz ponad rok, noszone codziennie i 0 oznak zużycia. Szorowane są twardą szczotką, a nawet nie wychodzą nitki.
Polecam gorąco

Posted

Madzik93 napisał(a):
Co do klipsu to akurat mogłabym sie kłócic, bo bardziej wytrzymałych niż te od Lupine nie widziałam :p
Nasze 2 Lupinki mają juz ponad rok, noszone codziennie i 0 oznak zużycia. Szorowane są twardą szczotką, a nawet nie wychodzą nitki.
Polecam gorąco

pies dla którego Justyśka chce kupić ta obroże jest duży, i ona chce dla dużego psa obroże lupine 1 cm... myślisz, ze ten malutki klips by wytrzymał ?

Posted

Onomato-Peja napisał(a):
pies dla którego Justyśka chce kupić ta obroże jest duży, i ona chce dla dużego psa obroże lupine 1 cm... myślisz, ze ten malutki klips by wytrzymał ?

Zależy jak bardzo duży jest ten pies :cool1:

Posted

Infortune. napisał(a):
To pewnie było tak 'na próbę'. Pisałam jakiś czas temu do kogoś z lupine.pl i odpowiedziano mi że nowe wzorki będą w Polsce dopiero po wakacjach bo wtedy będzie najbliższa dostawa. W innych sklepach niż lupine.pl na pewno nie było jeszcze tych akcesorii.

Z resztą, jesteś pewna że obróżki były? Może tylko dodali wzór na stronę, podobnie jak na pełnej-misce, wzorek jest już w ofercie, ale jeszcze nie do kupienia. ;)

Mi na pytanie o nowe wzory i uzupełnienie braków w starych odpisano, że pojawią się właśnie 15 sierpnia. Jestem pewna, że były, bo sama zamówiłam dwa półzaciski Woofstock, do kompletu smycz, i jeszcze komplet Peace Pup ;)

Posted

[quote name='agnieska']Mi na pytanie o nowe wzory i uzupełnienie braków w starych odpisano, że pojawią się właśnie 15 sierpnia. Jestem pewna, że były, bo sama zamówiłam dwa półzaciski Woofstock, do kompletu smycz, i jeszcze komplet Peace Pup ;)

Faktycznie, na przykład tutaj jest możliwość zakupu
Sklep Lupine.pl - Dla dużych psów : Smycz "Woofstock" 120 cm

i tutaj też
Sklep Lupine.pl - Dla średnich psów : Smycz "Peace Pup" 120 cm

Woofstock obroża jest
Sklep Lupine.pl - Dla dużych psów : Obroża "Woofstock" 30 - 50 cm

a peace pup jak na złość brakuje.

Posted

agnieska napisał(a):
Mi na pytanie o nowe wzory i uzupełnienie braków w starych odpisano, że pojawią się właśnie 15 sierpnia. Jestem pewna, że były, bo sama zamówiłam dwa półzaciski Woofstock, do kompletu smycz, i jeszcze komplet Peace Pup ;)

Acha, to w takim razie mi podali jakieś błędne informacje. Albo wtedy jeszcze nie wiedzieli dokładnie kiedy będzie dostawa. :niewiem:
W każdym bądź razie teraz czekam aż Peace Pup będzie w PM.:loveu:

Posted

Justy$ka napisał(a):
Yeeeey... A juz się cieszyłam...
Rano tak w pośpiechu rzuciłam tylko okiem teraz się poważniej zastanowię... Faktycznie - 1 cm to dla mojego Cielaka za mało :cool1:

Pzdr.

jak już to te 18 mm,a le najlepiej 2,5 i więcej ;)

Posted

No właśnie nie wiem...:cool1:
Ta obroza z Rogza jest cudna, ale do tego smycz dochodzi - i tworzy sie pokaźna sumka... Z Lupine jednak wychodzi dużo taniej... :roll:
I chyba własnie cos z tej firmy wybiorę... ;)

Woofstock jest śliczny :loveu:
A tak w ogóle podoba mi sie ta zielona z krowami, ale do Lary raczej nie pasuje....

Posted

[quote name='Onomato-Peja']No dobra, nie będę się kłócić, bo nie miałam jeszcze lupine a zwłaszcza 1 cm
a co do wielkości psa :

http://www.dogomania.pl/forum/12790927-post708.html

;)

EDIT:
Chociaż z tą szerokością obroży... niektórzy prowadzają duże psy w łańcuszkach o szerokości 1 cm wiec w sumie czym to się różni od obroży 1 cm ...?

Ja mam obroże 1cm skórzaną dla 40kg dobka i sprawuje się świetnie, tyle, że mój pies nie ciągnie na smyczy (przynajmniej kiedy ja jestem po drugiej stronie:cool1:). Dobrego łańcuszka 1cm koń sie zerwie także nie porównuj gówna do twarożku.:evil_lol:

1000 nstrona. Szok.;)

Posted

Dzięki za podpowiedzi...;)
Przez Was mam jeszcze wiekszy dylemat..xD

Myślicie, ze tourtle by pasował do Larkowatej.?
Hmm... Bo też uwielbiam ten wzorek..

Ale ogólnie myślałam o Woofstock i Jelly roll...:roll:

Pzdr.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...