Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 12k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Agata_Roki napisał(a):
Na laba za duża ? :cool3: Ja tam nie lubię cienkich nitek dlatego i tak na boksia zawsze biore 2,5cm :eviltong:

Ale nie szerokość, tylko długość. Lupine dla dużych psów robi też w rozmiarze 30-50cm, a ja nie lubie na maxa zmniejszonej obroży, bo to brzydko wygląda.

Posted

Czasowa napisał(a):
My na Wigilię kupujemy jakiś komplet ładny- obroża + smycz, byleby w kolorze niebieskim,. Ktoś ma coś do polecenia?

Już o tym myślisz ? :-o Mnie sie spodobały sport dogi z trixie, Lupine ma te ładny niebieski komplet.

Posted

Magda25 napisał(a):
Już o tym myślisz ? :-o Mnie sie spodobały sport dogi z trixie, Lupine ma te ładny niebieski komplet.

Ja myślę o wszystkim 5 miesięcy wcześniej :eviltong:

Posted

W sprzedaży od października :cool3:.
Na szczęście jakoś szczególnie mi się nie podobają :evil_lol:.

Edit.

Wydaje mi się, że to dla wszystkich, bo brązowy wygląda na L, a szary na jakiś większy rozmiar.
Szkoda, że tak mało tych nowych wzorów.

Posted

Marta_Ares napisał(a):
nowe rogzy:evil_lol:

Bardzo lubię połączenie szarego z różowym, ale kurde, coś im te nowe wzory nie wyszły. Nie rzucają na kolana niestety

Dariette. napisał(a):
Dropsikowy Hilton :razz:

Ma ciekawy odcień na tym zdjęciu, taki jest w rzeczywistości?

Posted

Magda25 napisał(a):

Ma ciekawy odcień na tym zdjęciu, taki jest w rzeczywistości?

nie, jest bardziej soczysty i wyrazisty. Było pochmurno i zdjęcie robione na auto, więc jest jakie jest. ;)

Posted

Dariette. napisał(a):
nie, jest bardziej soczysty i wyrazisty. Było pochmurno i zdjęcie robione na auto, więc jest jakie jest. ;)

Szkoda, bo właśnie taki kolor mi sie podoba :roll:

Posted

Magda25 napisał(a):
Bardzo lubię połączenie szarego z różowym, ale kurde, coś im te nowe wzory nie wyszły. Nie rzucają na kolana niestety

oba są super :loveu::loveu: Na mojego niestety szary nie będzie pasował więc jeśli już to brązowy :placz::eviltong:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...