Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 12k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Dariette. napisał(a):
mój tata się bulwersował jak kupiłam Dropsiarzowi obróżkę zieloną w motylki, że gejowato będzie wyglądał.:lol:

U mnie też takie teksty lecą, ze co, różowa obroża to dla suczki a nie dla psa.

Ja jednak tak nie uważam :razz:

Posted

To mnie kusi na jakaś różowa obróżkę, a jak powiedziałam o tym rodzicom to jeszcze gorzej zareagowali :lol: :evil_lol:

Posted

Kolor czy wzorek obroży to tylko widzi mi się właściciela - dla psa to wszystko jedno czy nosi niebieską czy różową,bo nie ma poczucia swojej męskości,nie rozumie tego głupiego stwierdzenia że różowy dla suczek,niebieski dla chłopców :p

Mam różową obrożę i nie uważam że Roki ma teraz jakiś problem wyjść w niej na spacer,nie uraziłam jego męskości.Nie wzięłam też koloru dla tego że to uwielbiam - lubię i podoba mi się prawie brązowy pies w różowej obroży :P

Posted

Agata_Roki napisał(a):
Kolor czy wzorek obroży to tylko widzi mi się właściciela - dla psa to wszystko jedno czy nosi niebieską czy różową,bo nie ma poczucia swojej męskości,nie rozumie tego głupiego stwierdzenia że różowy dla suczek,niebieski dla chłopców :p

Mam różową obrożę i nie uważam że Roki ma teraz jakiś problem wyjść w niej na spacer,nie uraziłam jego męskości.Nie wzięłam też koloru dla tego że to uwielbiam - lubię i podoba mi się prawie brązowy pies w różowej obroży :P

wiem, ale ja po prostu uwielbiam wiele innych kolorów i widzi mi się Drops w zieleniach itp... Są gusta i guściki. ;)

Posted

Cavy napisał(a):
Mi się strasznie podoba róż na czarnych psach :loveu: :evil_lol:

a przez Ciebie łobuzie mam ochotę na hiltonową groszkową. :mad:
a jak ładnie poproszę to nafociłabyś w niej Tofisława? :-D

Posted

Na moim kundlu róż tez by świetnie wyglądał, ale nie kupuję, bo jestem na odwyku :lol: mój plan to 2 obroż i 2 pary szelek :lol:
ale jak teraźniejsza rogzowość padnie, lub totalnie się zmechaci to kupuję różowy łańcuszek ( nie na widzę różu, ale miałam okazję przymierzyć psu i bardzo mi się spodobało )

Posted

Dariette. napisał(a):
a przez Ciebie łobuzie mam ochotę na hiltonową groszkową. :mad:
a jak ładnie poproszę to nafociłabyś w niej Tofisława? :-D

:evil_lol:
Jasne, jutro wstawię tutaj zdjęcia, bo teraz psisko już śpi i nie chce go przeciągać ze zmienianiem obróżek, a przy świetle dziennym lepiej zdjęcia wyjdą. :eviltong:

Posted

Cavy napisał(a):
:evil_lol:
Jasne, jutro wstawię tutaj zdjęcia, bo teraz psisko już śpi i nie chce go przeciągać ze zmienianiem obróżek, a przy świetle dziennym lepiej zdjęcia wyjdą. :eviltong:

no jasne, że nie chce teraz tylko w najbliższym czasie :-D
jak miłoo :cool3:

Vege, zrobię, tylko jeszcze na niego jest troszki za duża. :-D więc jeszcze poczekać trzeba aż mały podrośnie :-D

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...