Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 12k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name='Justy$ka']Witajcie.! :lol:

W najbliższym czasie chciałabym kupic mojej Larze nowy komplecik (smyczkę + obrożę) i zastanawiam się jakiej firmy powinien byc.?
Chodzi mi o naprawdę wytrzymały komplet...
Co moglibyście polecic.?

No i może przy okazji zaproponowalibyscie jakies wzorki, które Waszym zdaniem pasowałyby do mojego złotego potwora.?

Pozdrawiam :loveu:

Dobra, to może ja coś zaproponuje, dla takiej brązowej dziewczynki, np z Huntera:

Obroża Obroża dla psów tanio w zooplus: Hunter Halsband Krazy Tropical Garden Vario Basic + smycz Obroże i smycze tanio w zooplus: Hunter regulowana smycz Krazy Tropical Garden

Albo Lupine

taki Sklep Lupine.pl - Dla dużych psów : Obroża "Surf Pup" 45 - 78 cm
albo taki Sklep Lupine.pl - Dla dużych psów : Obroża "Turtle Reef" 30 - 50 cm

Albo Rogzik
np. taki
Rogz obroża HB 03 - BA Choc Feminine
Rogz obroża HB 03 BE - Viva Rogz
Rogz obroża HB 03 D - Floral

Posted

bylam w zoologu po halterek i przy okazji zwrocilam uwage na te trixie nowe bo chcialam sport doga, tylko ze obroża 20mm kosztowała 26zł:crazyeye: :crazyeye:

a szelki 56zł

to taniej mnie wyniesie zeby zamowic z allegro nawet z przesyłką, ale pozatym kolorek, jest sliczny:loveu: :loveu: :loveu:

Posted

[quote name='Justy$ka']Dziękuję BullWest..
Śliczne są te obróżki :loveu:
Najbardziej chyba ta mi się spodobała: Rogz obroża HB 03 - BA Choc Feminine
Ale ta nowa Lupine w pacyfki też jest śliczna :loveu:
Hmm.. Będe musiała się zastanowic, a tymczasem jesli ktos miałby jeszcze jakies propozycje to czekam..;)

Pozdrawiam

Oj, tak Choc Feminine jest piękna, to moja miłość. Ale mam psa- tygrysa i raczej by mu ona nie pasowała. A na zywo jest jeszcze ładniejsza, widziałam na beżowym bulwiaku - cudo!!!

Tu ją kawałek widać:
http://images49.fotosik.pl/165/a0a00fec9f28f77e.jpg
i jeszcze parę fotek jest na naszej stronie www (SHILLA Buldożek francuski) w dziale Spotkania i Zloty;);)

Posted

zoosia21 napisał(a):
choc feminine jest świetna, polecam. ładnie wyglądałaby na twoim psiaku, moim zdaniem lepiej niż ten lupine...

A mnie się bardzo podoba ten wzorek lupine i szkoda, ze go wycofują:shake:
Choc tez ładny, ale mnie się bardziej podoba funky retro:evil_lol:

Posted

Dołączam się do pytania :) mi też się podoba ta zielona, śliczna jest :loveu: na czarnym psie wyglądałaby super :)

Posted

Ana04 napisał(a):
Wie ktoś dlaczego zamknęli reddingo.bazarek.pl ? :shake:

Aż nie wierzyłam jak to napisałaś... dziwne... powiedziałabym wysoce podejrzane :-o

Posted

Śliczna kolia! :loveu: A nie za duża?

Czy ktoś z Was wie, gdzie mogłabym nabyć pasek czarny, skóropodobny, z którego robi się smycze, ale na metry? Albo zamówić taką smycz na zamówienie z takiego właśnie materiału? Pytam, bo kupiłam dwie obróżki firmy UHMA i potrzebuję do kompletu dłuuugą smycz (minimum 4 metry) z dwoma karabińczykami na końcach...
Ktoś wie, czy raczej nie? :-(

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...