Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 12k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

BullWest napisał(a):
Eeee za duży? Ma ponad 42 w szyi, to niby jaki mam jej rozmiar wziąć? 23-33?

Ten co mamy jest 38-56, myślę, że idealny.

Wygląda tak, jakby mogła jeszcze raz wsadzić głowę w tą zaciskową pętlę - może to kwestia zdjęcia, wyregulowania a może nie dla niej tego typu obroża. Może to kwestia odległości zaciskowej pętli od ziemi - dołożyć tam jeszcze adresówkę, to będzie nią ciągnąć po ziemi ;) Kolorystyka obroży jak najbardziej tak, szerokość też dobrze wygląda, ale myślę że lepiej by wyglądała z klipsem. Takie jest moje zdanie, to nie jest atak na Ciebie - wg. mnie ten półzacisk nie dodaje jej urody.

Posted

ja tylko nie rozumiem dlaczego ten zacisk jest "zacisnięty"... powinna obroża swobodnie "leżeć" na szyji a zacisk ma się "zciskać" kiedy jesteśmy na spacerze i pies zaczyna ciągnąć czy robi osiołka...

ten rodzaj zacisku i wg mnie tak powinien być wyregulowany,luźno wisi a jak trzeba to zaciska się uniemożliwiając wyciągnięcie głowy :razz:

Posted

wiq napisał(a):
z zaproponowanych? 25 niebiesko-sraczkowatą :P

z zaproponowanych i ogolnie z tego co mamy, ale łapek chyba raczej nie bo to ma być na szkolenie PT i ma byc wygodne, a lapki troche za ostre są

Posted

[quote name='sauatka']Marta_Ares, to coś do regulacji obroży robicie teraz metalowe? :cool3:
pytam bo plastikowe nam pękło :< i szukam czegoś mocniejszego.
odp na PW.... :)

Posted

CASIA&ttb napisał(a):
ja tylko nie rozumiem dlaczego ten zacisk jest "zacisnięty"... powinna obroża swobodnie "leżeć" na szyji a zacisk ma się "zciskać" kiedy jesteśmy na spacerze i pies zaczyna ciągnąć czy robi osiołka...

ten rodzaj zacisku i wg mnie tak powinien być wyregulowany,luźno wisi a jak trzeba to zaciska się uniemożliwiając wyciągnięcie głowy :razz:

Ja ten zacisk ścisnęłam tylko do zdjęcia:crazyeye:

Posted

Marta_Ares - przypominam o Regulaminie Forum:

5. POSTY

a) Zabrania się pisania postów o treści:
- obraźliwej
- niecenzuralnej
- niezgodnej z prawem
- stanowiących reklamę, ofertę matrymonialną, oraz ofertę kupna–sprzedaży – nie dotyczy ofert znajdujących się w dziale Bazarek.

Jednocześnie informuję, że wszystkie Twoje posty w tym watku dotyczące reklamy i sprzedaży Twoich smyczy i obroży zostaną w dniu dzisiejszym wykasowane (wykasowane zostaną też posty osób biorących udział w "dyskusji" na temat Twoich "produktów").
Jest to już ostatnie ostrzeżenie i wypadku gdy na wątku pojawi się kolejny post reklamujący Twoją działalność będziemy zmuszeni pożegnać się.

Posted

Ok postaram sie podporządkować, tylko jedno pytanie dlaczego to jest ostatnie ostrzezenie?

zadnego do tej pory nie otrzymałam na ten temat, ani na PW, ani tutaj na watku chyba nie było.

Posted

Witajcie.! :lol:

W najbliższym czasie chciałabym kupic mojej Larze nowy komplecik (smyczkę + obrożę) i zastanawiam się jakiej firmy powinien byc.?
Chodzi mi o naprawdę wytrzymały komplet...
Co moglibyście polecic.?

No i może przy okazji zaproponowalibyscie jakies wzorki, które Waszym zdaniem pasowałyby do mojego złotego potwora.?

Pozdrawiam :loveu:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...