Tepes Posted August 6, 2009 Posted August 6, 2009 Obroża Hypno Mid Blue a szelki odblaskowe zielone:diabloti:
Illusion Posted August 6, 2009 Posted August 6, 2009 Ja bym wzięła to ODBLASKOWA Obroża M - FIOLETOWA RED DINGO lub to Obroża M - PAWPRINT PURPLE RED DINGO i do tego te zielone szele :cool3: ODBLASKOWE Szelki M - ZIELONE RED DINGO
Kisses Posted August 6, 2009 Posted August 6, 2009 BullWest napisał(a):Ale kiedy ja nie mam fotek:cool3: Aparacik do ręki :diabloti:
Illusion Posted August 6, 2009 Posted August 6, 2009 Dokładnie, co za problem? :eviltong: W pełnej misce jest nowy wzorek Lupine PEACE PUP! :loveu: Jak tylko będę mieć pieniążki, to zamawiam :loveu:. Lupine obroża 3/4" 23-33cm - Peace Pup Tu niżej jest fotka obroży na ONku i moim zdaniem wygląda super, więc na Tosi pewnie też :evil_lol:. Zastanawiam się jeszcze nad tymi "łapkami", bo strasznie mi się spodobały :cool3:. Lupine obroża 3/4\" 23-33cm - Muddy Paws Lupine obroża 3/4\" 23-33cm - Tickled Pink Które lepiej wyglądałyby na tej babie?
Tepes Posted August 6, 2009 Posted August 6, 2009 Ooo ja super ta obróżka jest:loveu::loveu: A łapki do Tosisławy mi sie wydaje że te z niebieskim:)
olekg89 Posted August 6, 2009 Posted August 6, 2009 Lupine zacisk luzuje się beznadziejnie.I tylko jeśli jest ciasno założona.W przeciwnym wypadku wisi na psie takie drugie kółko.:shake:Beznadzieja jak dla mnie
sonia&me Posted August 6, 2009 Posted August 6, 2009 Przepraszam bardzo za offa ale tu bywa dużo użytkowników a trzeba baaardzo dużo ludzi do pomocy.. A sprawa warta uwagi. Jest możliwość zdobycia 10tys lub 50tys na pomoc zwierzętom szczegóły na wątku: http://www.dogomania.pl/forum/f402/pomocy-moge-wygrac-50-tys-na-pomoc-psom-143067/
jo_ann Posted August 6, 2009 Posted August 6, 2009 Zaciski Lupine sprawdzaja sie, jesli uzywa sie ich w ten sposob, ze zakladasz psu na szyje, dopasowujesz rozmiar na dobry obwod /jak zwykla obroze/ i juz. Oczywiscie-jest to ok, jesli pies chodzi nonstop w obrozy ;) masz ochote-to zapinasz bez zacisku, nie masz, pies szarpie, wyciaga glowe-zapinasz na zacisk i tyle. Jesli ktos chce uzywac zaciskow Lupine z duzym luzem-to nie bedzie dobrze. Najwazniejsza zaleta Lupine dla mnie-ta dosc sztywna tasma bez naszywek malo chlonie brud i bardzo latwo sie czysci, nawet sama:evil_lol:
taxelina Posted August 6, 2009 Posted August 6, 2009 RCookie napisał(a): Które lepiej wyglądałyby na tej babie? Niebieskie :D
Marta_Ares Posted August 6, 2009 Posted August 6, 2009 diabelkowa napisał(a):Maarta Taasmy! ;]] będa chyba jutro dopiero:evil_lol: najpierw musze je pozwijac:lol: i sa juz pierwsze rzeczy dla Aresa i Mayki:roll: w koncu trzeba wyprobować czy dobra taśma:lol: :lol: :lol:
sonia&me Posted August 6, 2009 Posted August 6, 2009 Marta_Ares napisał(a):będa chyba jutro dopiero:evil_lol: najpierw musze je pozwijac:lol: i sa juz pierwsze rzeczy dla Aresa i Mayki:roll: w koncu trzeba wyprobować czy dobra taśma:lol: :lol: :lol: :mad::mad::mad: to rozwijać i dawać:diabloti: tu ściema ze taśmy nawet nie rozwinięte a psiaki już mykają w nowych rzeczach:mad: :evil_lol:
Marta_Ares Posted August 6, 2009 Posted August 6, 2009 sonia&me napisał(a)::mad::mad::mad: to rozwijać i dawać:diabloti: tu ściema ze taśmy nawet nie rozwinięte a psiaki już mykają w nowych rzeczach:mad: :evil_lol: pozwijac pozwijac napisałam:eviltong: bo przyszlo wszystko w jednym kartonie porozwalane:evil_lol:
sonia&me Posted August 6, 2009 Posted August 6, 2009 Ojej przepraszam:oops: Ja tu pod kołderką w łożu siedzę i już nie myśle:D co nie zmienia faktu ze chcemy foty:eviltong:
diabelkowa Posted August 6, 2009 Posted August 6, 2009 pewno sa te moro zielono pomaranczowe lapki :P a tej zielonej tasmy nie ma tez 2.5 cm ?
Marta_Ares Posted August 6, 2009 Posted August 6, 2009 diabelkowa napisał(a):pewno sa te moro zielono pomaranczowe lapki :P a tej zielonej tasmy nie ma tez 2.5 cm ? a są są i nawet Ares dostanie taka obroze:eviltong:
BullWest Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 No dobra mamy fotki Lupine'a:d Szczerze powiedziawszy zakochałam się w nim (tj. w Lupinie), już zrobiłam sobie listę wzorków, które mi się podobają i z których muszę mieć zaciski, na pewno Turtle Reef i Meadow:eviltong: A ten mój jest po prostu świetny, jakby z szerokości 2,5 były jeszcze Tinckled Pink i ten niebieski to brałabym od razu, wczoraj przeszedł chrzest bojowy, wytarzał się w błoteczku, został wykąpany i świetnie się sprtawdził;) A to nasze zakupy:loveu:
Illusion Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 W takim razie chyba wezmę niebieski, dzięki za pomoc :evil_lol:. http://i30.tinypic.com/wag1z5.jpg Super w niej wygląda :loveu:.
agnieska Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 RCookie napisał(a):Dokładnie, co za problem? :eviltong: W pełnej misce jest nowy wzorek Lupine PEACE PUP! :loveu: Dostawa Lupine (w tym nowyc, pacyfistycznych wzorów ;) ) będzie w Polsce po 15 sierpnia - pytałam dystrybutora :) BullWest napisał(a):No dobra mamy fotki Lupine'a:d Szczerze powiedziawszy zakochałam się w nim (tj. w Lupinie), już zrobiłam sobie listę wzorków, które mi się podobają i z których muszę mieć zaciski, na pewno Turtle Reef i Meadow:eviltong: A ten mój jest po prostu świetny, jakby z szerokości 2,5 były jeszcze Tinckled Pink i ten niebieski to brałabym od razu, wczoraj przeszedł chrzest bojowy, wytarzał się w błoteczku, został wykąpany i świetnie się sprtawdził;) Nie za duży rozmiar dla takiego kurdupelka? I nie mówię o szerokości taśmy :)
Mada:) Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 Witam. :) Potrzebuję dwie obroże o szerokości 1 cm. oraz 1,5 cm. jednak ich barwy muszą być bardzo rażące, najlepiej bardzo rażący róż oraz super rzucająca się w oczy zieleń. Wiecie o co chodzi? ;d Macie może jakieś propozycje, gdyż w necie nic nie znalazłam do tej pory ciekawego? :(
Illusion Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 agnieska napisał(a):Dostawa Lupine (w tym nowyc, pacyfistycznych wzorów ;) ) będzie w Polsce po 15 sierpnia - pytałam dystrybutora :) Możliwe, nie zauważyłam, że nie ma znaczka "do koszyka" :lol:. Ja tak cichutko informuję, że mam nowy obrazek w podpisie, coś dla obrożoholików :evil_lol:.
BullWest Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 agnieska napisał(a):Dostawa Lupine (w tym nowyc, pacyfistycznych wzorów ;) ) będzie w Polsce po 15 sierpnia - pytałam dystrybutora :) Nie za duży rozmiar dla takiego kurdupelka? I nie mówię o szerokości taśmy :) Eeee za duży? Ma ponad 42 w szyi, to niby jaki mam jej rozmiar wziąć? 23-33? Ten co mamy jest 38-56, myślę, że idealny.
BullWest Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 RCookie napisał(a):Możliwe, nie zauważyłam, że nie ma znaczka "do koszyka" :lol:. Ja tak cichutko informuję, że mam nowy obrazek w podpisie, coś dla obrożoholików :evil_lol:. Eeee no czemu taki mały? Jakby Rogzette było L już bym brała, łeeeeeeeeee
Recommended Posts