Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 12k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Dokładnie, co za problem? :eviltong:

W pełnej misce jest nowy wzorek Lupine PEACE PUP! :loveu:

Jak tylko będę mieć pieniążki, to zamawiam :loveu:.

Lupine obroża 3/4" 23-33cm - Peace Pup

Tu niżej jest fotka obroży na ONku i moim zdaniem wygląda super, więc na Tosi pewnie też :evil_lol:.

Zastanawiam się jeszcze nad tymi "łapkami", bo strasznie mi się spodobały :cool3:.

Lupine obroża 3/4\" 23-33cm - Muddy Paws

Lupine obroża 3/4\" 23-33cm - Tickled Pink

Które lepiej wyglądałyby na tej babie?

Posted

Lupine zacisk luzuje się beznadziejnie.I tylko jeśli jest ciasno założona.W przeciwnym wypadku wisi na psie takie drugie kółko.:shake:Beznadzieja jak dla mnie

Posted

Zaciski Lupine sprawdzaja sie, jesli uzywa sie ich w ten sposob, ze zakladasz psu na szyje, dopasowujesz rozmiar na dobry obwod /jak zwykla obroze/ i juz. Oczywiscie-jest to ok, jesli pies chodzi nonstop w obrozy ;) masz ochote-to zapinasz bez zacisku, nie masz, pies szarpie, wyciaga glowe-zapinasz na zacisk i tyle. Jesli ktos chce uzywac zaciskow Lupine z duzym luzem-to nie bedzie dobrze.

Najwazniejsza zaleta Lupine dla mnie-ta dosc sztywna tasma bez naszywek malo chlonie brud i bardzo latwo sie czysci, nawet sama:evil_lol:

Posted

diabelkowa napisał(a):
Maarta Taasmy! ;]]

będa chyba jutro dopiero:evil_lol:

najpierw musze je pozwijac:lol:

i sa juz pierwsze rzeczy dla Aresa i Mayki:roll:
w koncu trzeba wyprobować czy dobra taśma:lol: :lol: :lol:

Posted

Marta_Ares napisał(a):
będa chyba jutro dopiero:evil_lol:

najpierw musze je pozwijac:lol:

i sa juz pierwsze rzeczy dla Aresa i Mayki:roll:
w koncu trzeba wyprobować czy dobra taśma:lol: :lol: :lol:

:mad::mad::mad: to rozwijać i dawać:diabloti: tu ściema ze taśmy nawet nie rozwinięte a psiaki już mykają w nowych rzeczach:mad: :evil_lol:

Posted

sonia&me napisał(a):
:mad::mad::mad: to rozwijać i dawać:diabloti: tu ściema ze taśmy nawet nie rozwinięte a psiaki już mykają w nowych rzeczach:mad: :evil_lol:

pozwijac pozwijac napisałam:eviltong:

bo przyszlo wszystko w jednym kartonie porozwalane:evil_lol:

Posted

No dobra mamy fotki Lupine'a:d

Szczerze powiedziawszy zakochałam się w nim (tj. w Lupinie), już zrobiłam sobie listę wzorków, które mi się podobają i z których muszę mieć zaciski, na pewno Turtle Reef i Meadow:eviltong: A ten mój jest po prostu świetny, jakby z szerokości 2,5 były jeszcze Tinckled Pink i ten niebieski to brałabym od razu, wczoraj przeszedł chrzest bojowy, wytarzał się w błoteczku, został wykąpany i świetnie się sprtawdził;)

A to nasze zakupy:loveu:

Posted

RCookie napisał(a):
Dokładnie, co za problem? :eviltong:
W pełnej misce jest nowy wzorek Lupine PEACE PUP! :loveu:

Dostawa Lupine (w tym nowyc, pacyfistycznych wzorów ;) ) będzie w Polsce po 15 sierpnia - pytałam dystrybutora :)

BullWest napisał(a):
No dobra mamy fotki Lupine'a:d

Szczerze powiedziawszy zakochałam się w nim (tj. w Lupinie), już zrobiłam sobie listę wzorków, które mi się podobają i z których muszę mieć zaciski, na pewno Turtle Reef i Meadow:eviltong: A ten mój jest po prostu świetny, jakby z szerokości 2,5 były jeszcze Tinckled Pink i ten niebieski to brałabym od razu, wczoraj przeszedł chrzest bojowy, wytarzał się w błoteczku, został wykąpany i świetnie się sprtawdził;)

Nie za duży rozmiar dla takiego kurdupelka? I nie mówię o szerokości taśmy :)

Posted

Witam. :) Potrzebuję dwie obroże o szerokości 1 cm. oraz 1,5 cm. jednak ich barwy muszą być bardzo rażące, najlepiej bardzo rażący róż oraz super rzucająca się w oczy zieleń. Wiecie o co chodzi? ;d
Macie może jakieś propozycje, gdyż w necie nic nie znalazłam do tej pory ciekawego? :(

Posted

agnieska napisał(a):
Dostawa Lupine (w tym nowyc, pacyfistycznych wzorów ;) ) będzie w Polsce po 15 sierpnia - pytałam dystrybutora :)

Możliwe, nie zauważyłam, że nie ma znaczka "do koszyka" :lol:.

Ja tak cichutko informuję, że mam nowy obrazek w podpisie, coś dla obrożoholików :evil_lol:.

Posted

agnieska napisał(a):

Nie za duży rozmiar dla takiego kurdupelka? I nie mówię o szerokości taśmy :)

Eeee za duży? Ma ponad 42 w szyi, to niby jaki mam jej rozmiar wziąć? 23-33?

Ten co mamy jest 38-56, myślę, że idealny.

Posted

RCookie napisał(a):
Możliwe, nie zauważyłam, że nie ma znaczka "do koszyka" :lol:.

Ja tak cichutko informuję, że mam nowy obrazek w podpisie, coś dla obrożoholików :evil_lol:.

Eeee no czemu taki mały?
Jakby Rogzette było L już bym brała, łeeeeeeeeee

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...