Dogha Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 Ślicznie Niuńka wygląda :loveu: Lucky. nie dałaś na psie... to się nie liczy! http://i27.tinypic.com/153xpj9.jpg i co to jest za obróżka ta pół zaciskowa? No i ta kolczatka tam nie pasuje...
BellaLab Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 Do Nas przyszły wczoraj nowe szelki rogzowe :), foty ktoś chce?
olekg89 Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 Możliwe ,ze są źle wyregulowane.Ale psu wygodnie więc nic więcej mnie nie interesuje:cool3:
Dogha Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 BellaLab napisał(a):Do Nas przyszły wczoraj nowe szelki rogzowe :), foty ktoś chce? Ja chcę, ja chcę!
MakeBelieve Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 A ja wczoraj kupiłam komplet Planet Rogz dla Daisy ^^
taxelina Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 [quote name='BellaLab']Do Nas przyszły wczoraj nowe szelki rogzowe :), foty ktoś chce? Ja chce!! [quote name='Agata_Roki']http://sherry-niunia.home.pl/P8052770.jpg śliczna obróżka :loveu: a Niunia z miną jak jakaś sierotka biedna :placz::cool3: Ona potrafi taka mine zrobic :P [quote name='RCookie']Super na niej ta lupine wygląda :loveu:. [quote name='Pestka']Boski ten lupine :loveu: [quote name='Zuzka i shelciaki']Ślicznie Niuńka wygląda :loveu: Dziekuje! Moze jeszcze cos kiedys dokupie lupine na razie maja po 2 obrozki kazda + 2 x szelki dla sherry (do samochodu i zwykle)
zoosia21 Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 lupine i trixie super :loveu: a reszta co ma nowości też dawać!
BellaLab Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 Proszę:) Ledwo dostałam szelki, a myślę już nad obrożą:roll:
Pestka Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 http://i32.tinypic.com/2gtz32b.jpg Ale super wygląda! Kurcze ale korcicie tymi szelkami z Rogza, ja mam taka chęć na sport red/blue. Ale przecież miałam się opanować :placz:
Ewa&Duffel Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 Czy może ktoś zna jakąś wartą polecenia, dobrej jakości obrożę świecącą ? Robi się już wcześniej ciemno, więc na wieczornych spacerach przydałoby sie coś takiego. Mamy obrożę z odblaskowymi kostkami z Red Dingo, ale one wcale nie świecą:shake:
agnieska Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 Ewa&Duffel napisał(a):Czy może ktoś zna jakąś wartą polecenia, dobrej jakości obrożę świecącą ? Robi się już wcześniej ciemno, więc na wieczornych spacerach przydałoby sie coś takiego. Mamy obrożę z odblaskowymi kostkami z Red Dingo, ale one wcale nie świecą:shake: Bo Red Dingo jest odblaskowe, a nie świecące :lol: ja polecam NiteIze :)
Ewa&Duffel Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 Wiem, ze Red Dingo jest odblaskowe ;) Ale jak dla mnie wcale się nie błyszczy, jedynie w słońcu czasami ;) Zaraz sobie zerknę na te obroże Nite Ize ;)
agnieska Posted August 6, 2009 Posted August 6, 2009 Ewa&Duffel napisał(a):Wiem, ze Red Dingo jest odblaskowe ;) Ale jak dla mnie wcale się nie błyszczy, jedynie w słońcu czasami ;) Zaraz sobie zerknę na te obroże Nite Ize ;) No bo nie ma się błyszczeć, tylko ma odbijać światło - przede wszystkim po zmroku, żeby zwiększyć widoczność psa (np. kiedy oświetli go światło samochodowe)
golf Posted August 6, 2009 Posted August 6, 2009 Rybka_39 napisała- ale nie może wkleić posta:eviltong:: muahaha ]:cool3: a ja właśnie zamówiłam z "Kącika Pupila"5 cm obrożę dla brzydala, mam nadzieję, ze bokserka będzie mogła w niej podnieść patyk z ziemi ;)
gops Posted August 6, 2009 Posted August 6, 2009 [quote name='golf']Rybka_39 napisała- ale nie może wkleić posta:eviltong:: http://www.kacikpupila.pl/sklep/images/fotosy/Dino/dino_cwiek_125.jpg piekne :loveu: skad to ? :lol:
BellaLab Posted August 6, 2009 Posted August 6, 2009 [quote name='Zuzka i shelciaki']Ślicznie Belli, bardzo jej pasują :loveu: [quote name='Pestka']http://i32.tinypic.com/2gtz32b.jpg Ale super wygląda! Kurcze ale korcicie tymi szelkami z Rogza, ja mam taka chęć na sport red/blue. Ale przecież miałam się opanować :placz: Dziękuje:) [quote name='Magda25']Pytanie dla posiadaczy LUPINE półzacisków.... sprawdza sie to to? Luzuje sie sprawnie? Warto kupować ? :razz::razz::razz: Też chętnie się dowiem...
sonia&me Posted August 6, 2009 Posted August 6, 2009 Marta_Ares napisał(a):przyszły nowe taśmy:multi: :multi: Pokaż:diabloti: ja czekam na obroże którą na bazarku kupiłam od wiq jak dojdzie wstawie foty jeśli chcecie. :cool3:
Marta_Ares Posted August 6, 2009 Posted August 6, 2009 foty koniecznie:mad: zdjecia wstawie moze:diabloti: wieczorem
BullWest Posted August 6, 2009 Posted August 6, 2009 HAAAH a do mnie przyszła paczencja z P-m, mamy piłkę z Rogza Molecule czy jakoś tak fioletową (jakość straszna, już nie ma połowy:evil_lol:) i obrożę z Lupina Mud Puppu zaciąganą. Szczerze powiedziawszy na początku bardzo żałowałam, że tak pochopnie zdecydowałam się na Lupina, nigdy mi się nie podobał, w przeciwieństwie do Rogza (miłość od pierwszego wejrzenia:loveu:), ale kurde no, przyszedł i jest PIĘKNIASTY!!!! Biorę się za Lupina!!!!!!!
Illusion Posted August 6, 2009 Posted August 6, 2009 BullWest napisał(a):HAAAH a do mnie przyszła paczencja z P-m, mamy piłkę z Rogza Molecule czy jakoś tak fioletową (jakość straszna, już nie ma połowy:evil_lol:) i obrożę z Lupina Mud Puppu zaciąganą. Szczerze powiedziawszy na początku bardzo żałowałam, że tak pochopnie zdecydowałam się na Lupina, nigdy mi się nie podobał, w przeciwieństwie do Rogza (miłość od pierwszego wejrzenia:loveu:), ale kurde no, przyszedł i jest PIĘKNIASTY!!!! Biorę się za Lupina!!!!!!! To czekamy na fotki :multi:. Mi się lupine bardziej spodobały, jak kupiłam sobie drugi egzemplarz :loveu: i mam już w planach nowe nabytki :roll:. Za to podjęłam decyzję co do tego, czego będę się w najbliższym czasie pozbywać, czyli jednych szelek, jednej smyczy, dwóch kompletów, dwóch obroży - to z rogza i jednej obroży z bandamką :razz:. Jutro zrobię sobie podpis :).
Kisses Posted August 6, 2009 Posted August 6, 2009 Pokazuj ;) A ja sobie rozmyślam nad obrożą dla Simby... Obroża M - HYPNO MID BLUE RED DINGO ODBLASKOWA Obroża M - FIOLETOWA RED DINGO Obroża M - HIBISCUS BLUE RED DINGO Obroża M - PAWPRINT PURPLE RED DINGO Oraz nad szelkami :evil_lol: ODBLASKOWE Szelki M - ZIELONE RED DINGO Szelki M - HIBISCUS RED RED DINGO Szelki M - PAWPRINTS RED RED DINGO Szelki M - BONARAMA ORANGE RED DINGO I zupełnie nie wiem które :roll: Z początku miałam brać obrożę HYPNO MID BLUE i szele HIBISCUS RED, ale szukałam jeszcze i te jeszcze mi wpadły w oko :roll::lol:
Recommended Posts