Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 12k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name='BellaLab']Do Nas przyszły wczoraj nowe szelki rogzowe :), foty ktoś chce?
Ja chce!!

[quote name='Agata_Roki']http://sherry-niunia.home.pl/P8052770.jpg
śliczna obróżka :loveu: a Niunia z miną jak jakaś sierotka biedna :placz::cool3:
Ona potrafi taka mine zrobic :P

[quote name='RCookie']Super na niej ta lupine wygląda :loveu:.
[quote name='Pestka']Boski ten lupine :loveu:
[quote name='Zuzka i shelciaki']Ślicznie Niuńka wygląda :loveu:

Dziekuje! Moze jeszcze cos kiedys dokupie lupine na razie maja po 2 obrozki kazda + 2 x szelki dla sherry (do samochodu i zwykle)

Posted

Czy może ktoś zna jakąś wartą polecenia, dobrej jakości obrożę świecącą ?
Robi się już wcześniej ciemno, więc na wieczornych spacerach przydałoby sie coś takiego.
Mamy obrożę z odblaskowymi kostkami z Red Dingo, ale one wcale nie świecą:shake:

Posted

Ewa&Duffel napisał(a):
Czy może ktoś zna jakąś wartą polecenia, dobrej jakości obrożę świecącą ?
Robi się już wcześniej ciemno, więc na wieczornych spacerach przydałoby sie coś takiego.
Mamy obrożę z odblaskowymi kostkami z Red Dingo, ale one wcale nie świecą:shake:

Bo Red Dingo jest odblaskowe, a nie świecące :lol: ja polecam NiteIze :)

Posted

Ewa&Duffel napisał(a):
Wiem, ze Red Dingo jest odblaskowe ;)
Ale jak dla mnie wcale się nie błyszczy, jedynie w słońcu czasami ;)

Zaraz sobie zerknę na te obroże Nite Ize ;)

No bo nie ma się błyszczeć, tylko ma odbijać światło - przede wszystkim po zmroku, żeby zwiększyć widoczność psa (np. kiedy oświetli go światło samochodowe)

Posted

Rybka_39 napisała- ale nie może wkleić posta:eviltong::

muahaha ]:cool3: a ja właśnie zamówiłam z "Kącika Pupila"5 cm obrożę dla brzydala, mam nadzieję, ze bokserka będzie mogła w niej podnieść patyk z ziemi ;)

Posted

[quote name='Zuzka i shelciaki']Ślicznie Belli, bardzo jej pasują :loveu:

[quote name='Pestka']http://i32.tinypic.com/2gtz32b.jpg
Ale super wygląda!
Kurcze ale korcicie tymi szelkami z Rogza, ja mam taka chęć na sport red/blue.
Ale przecież miałam się opanować :placz:

Dziękuje:)

[quote name='Magda25']Pytanie dla posiadaczy LUPINE półzacisków.... sprawdza sie to to? Luzuje sie sprawnie? Warto kupować ? :razz::razz::razz:

Też chętnie się dowiem...

Posted

Marta_Ares napisał(a):
przyszły nowe taśmy:multi: :multi:

Pokaż:diabloti: ja czekam na obroże którą na bazarku kupiłam od wiq jak dojdzie wstawie foty jeśli chcecie. :cool3:

Posted

HAAAH a do mnie przyszła paczencja z P-m, mamy piłkę z Rogza Molecule czy jakoś tak fioletową (jakość straszna, już nie ma połowy:evil_lol:) i obrożę z Lupina Mud Puppu zaciąganą. Szczerze powiedziawszy na początku bardzo żałowałam, że tak pochopnie zdecydowałam się na Lupina, nigdy mi się nie podobał, w przeciwieństwie do Rogza (miłość od pierwszego wejrzenia:loveu:), ale kurde no, przyszedł i jest PIĘKNIASTY!!!! Biorę się za Lupina!!!!!!!

Posted

BullWest napisał(a):
HAAAH a do mnie przyszła paczencja z P-m, mamy piłkę z Rogza Molecule czy jakoś tak fioletową (jakość straszna, już nie ma połowy:evil_lol:) i obrożę z Lupina Mud Puppu zaciąganą. Szczerze powiedziawszy na początku bardzo żałowałam, że tak pochopnie zdecydowałam się na Lupina, nigdy mi się nie podobał, w przeciwieństwie do Rogza (miłość od pierwszego wejrzenia:loveu:), ale kurde no, przyszedł i jest PIĘKNIASTY!!!! Biorę się za Lupina!!!!!!!

To czekamy na fotki :multi:.
Mi się lupine bardziej spodobały, jak kupiłam sobie drugi egzemplarz :loveu: i mam już w planach nowe nabytki :roll:.

Za to podjęłam decyzję co do tego, czego będę się w najbliższym czasie pozbywać, czyli jednych szelek, jednej smyczy, dwóch kompletów, dwóch obroży - to z rogza i jednej obroży z bandamką :razz:. Jutro zrobię sobie podpis :).

Posted

Pokazuj ;)

A ja sobie rozmyślam nad obrożą dla Simby...
Obroża M - HYPNO MID BLUE RED DINGO
ODBLASKOWA Obroża M - FIOLETOWA RED DINGO
Obroża M - HIBISCUS BLUE RED DINGO
Obroża M - PAWPRINT PURPLE RED DINGO

Oraz nad szelkami :evil_lol:
ODBLASKOWE Szelki M - ZIELONE RED DINGO
Szelki M - HIBISCUS RED RED DINGO
Szelki M - PAWPRINTS RED RED DINGO
Szelki M - BONARAMA ORANGE RED DINGO

I zupełnie nie wiem które :roll:

Z początku miałam brać obrożę HYPNO MID BLUE i szele HIBISCUS RED, ale szukałam jeszcze i te jeszcze mi wpadły w oko :roll::lol:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...