Melka Posted August 1, 2009 Posted August 1, 2009 & Gloria & napisał(a):Wiecie czy w jakimś sklepie internetowym są dostępne szelki lub obroże Trixie? W Amberhouse też mają. Chociaż nie powiem, żebym bardzo ich polecała - my na zamówioną obrożę czekamy już prawie 3 tygodnie, towar miał status podczas zamawiania "dostępny w przeciągu 1-3 dni" no i tak sobie cały czas czekamy... Z drugiej strony dodają czasem gratisy, więc...
olekg89 Posted August 1, 2009 Posted August 1, 2009 Zleci jej przez łeb nawet jak przyhamuje.Ja preferuje użyteczne akcesoria.:cool3:
gops Posted August 1, 2009 Posted August 1, 2009 olekg89 napisał(a):Zleci jej przez łeb nawet jak przyhamuje.Ja preferuje użyteczne akcesoria.:cool3: sluchasz co sie do Ciebie pisze? nie jest za duza , nawet nie musi byc na maxa zmiejszona pozneij zrobie inne zdjecia to moze inaczej bedzie widac
Karilka Posted August 1, 2009 Posted August 1, 2009 Panie użyteczne akcesoria wisisz mi dyche:mad::eviltong:. My sie przymierzamy do kupienia skórzanej obroży ćwiekowanej w kwadraciki no i oczywiścia takiej w długie kolce. Tym razem wąskiej. Gops, co sie przejmujesz...?
Diora Posted August 1, 2009 Posted August 1, 2009 Karilka napisał(a): My sie przymierzamy do kupienia skórzanej obroży ćwiekowanej w kwadraciki no i oczywiścia takiej w długie kolce. Tym razem wąskiej. A są jej fotki w necie?? Pokaż, pokaż :cool3:
vege* Posted August 1, 2009 Posted August 1, 2009 Ja by takiej obroży szczerze nie kupiła bo nie lubię ani różu ani diamencików i jest za szeroka, ale każdy ma swój gust i każdemu podoba się co innego. Ja dla mojej suczy kupuję 2cm albo 2.5cm nie grubsze i nie cieńsze, te są akurat :)
stratoos Posted August 1, 2009 Posted August 1, 2009 & Gloria & napisał(a):Wiecie czy w jakimś sklepie internetowym są dostępne szelki lub obroże Trixie? oprócz telezoo jeszcze w krakvecie i na animalii, ale tam czsem trzeba poczekać 5-7 dni na przesyłkę ;)
Karilka Posted August 1, 2009 Posted August 1, 2009 Diora napisał(a):A są jej fotki w necie?? Pokaż, pokaż :cool3: Nie szukałam w necie ale coś w tym stylu powinna mieć woza:lol:
Bartiśkowa_ Posted August 1, 2009 Posted August 1, 2009 [quote name='gops'] Śliczna obróżka :loveu: Szukam czegoś podobnego ino czeronego dla mojego maleństwa Gdzieją kupiłaś ?? i ile dałaś ?
gops Posted August 1, 2009 Posted August 1, 2009 Bartiśkowa_ napisał(a):Śliczna obróżka :loveu: Szukam czegoś podobnego ino czeronego dla mojego maleństwa Gdzieją kupiłaś ?? i ile dałaś ? obrozka z bazarku na dogo ;) widzialam bardzo podobne na allegro za 40zl ;)
Pestka Posted August 1, 2009 Posted August 1, 2009 [quote name='olekg89']Gops-kicz i dziadostwo w dodatku za duuuża. pff :roll: http://images46.fotosik.pl/172/eb6e7899f729b08amed.jpg świetnie na niej wygląda :loveu:
Vectra Posted August 1, 2009 Posted August 1, 2009 Fajna ta różowa :) ino trochę za cienka jak dla moich :evil_lol: Gops , i co od razu się psa przyjemniej prowadzi ? ;)
gops Posted August 1, 2009 Posted August 1, 2009 [quote name='Pestka']pff :roll: http://images46.fotosik.pl/172/eb6e7899f729b08amed.jpg świetnie na niej wygląda :loveu: dzieki [quote name='Vectra']Fajna ta różowa :) ino trochę za cienka jak dla moich :evil_lol: Gops , i co od razu się psa przyjemniej prowadzi ? ;) :evil_lol: ja nie lubie nitek na niej , raczej wszystko mamy 2,5cm teraz zaszalalam i wzielam 3 cm (chyba) :cool3: na szerokich obrozach pies sie mi nie dusi przynajmniej teraz chcialabym 3 cm z cwiekami czerwona albo rozowa :loveu: napisze chyba do pitmana :evil_lol:
Vectra Posted August 1, 2009 Posted August 1, 2009 ja czekam na te 45mm golfy dla staffików , oby szybko doszły kupiła bym coś różowego , tylko takie 40 - 50 mm , mam dwie 30 mm , ale za cienkie
gops Posted August 1, 2009 Posted August 1, 2009 Vectra napisał(a):ja czekam na te 45mm golfy dla staffików , oby szybko doszły kupiła bym coś różowego , tylko takie 40 - 50 mm , mam dwie 30 mm , ale za cienkie a gdzie kupujesz takie kennelowki ? robia na zamowienie? wogole ile staffik ma w szyi ? (tak z ciekawosci pytam) :lol:
Vectra Posted August 1, 2009 Posted August 1, 2009 moje mają na ścisło na środku szyi , Fraek 45 , Mania 40 ... przeważnie na allegro coś wyhaczę , w sklepach ... mało jest szkoda że collar się zwinął , bo bym zamówiła te materiałowe z imionami .... a tak Mania nie ma :(
gops Posted August 1, 2009 Posted August 1, 2009 Vectra napisał(a):moje mają na ścisło na środku szyi , Fraek 45 , Mania 40 ... przeważnie na allegro coś wyhaczę , w sklepach ... mało jest szkoda że collar się zwinął , bo bym zamówiła te materiałowe z imionami .... a tak Mania nie ma :( ale Mania jeszcze urosnie ? na allegro nic nie ma juz szukalam :roll: z imieniem rtez bym chciala :loveu:
kaskaSz Posted August 1, 2009 Posted August 1, 2009 Widzieliście nowy wzorek lupine na większe psy? http://www.lupinepet.com/webbing/1inch_patterns/woofstock.jpg
Vectra Posted August 1, 2009 Posted August 1, 2009 Mania ? no może troszkę "zmężnieje" , bo urosnąć już nie urośnie ;) zostanie 36 cm kurdupel :evil_lol:
gops Posted August 1, 2009 Posted August 1, 2009 [quote name='Vectra']Mania ? no może troszkę "zmężnieje" , bo urosnąć już nie urośnie ;) zostanie 36 cm kurdupel :evil_lol: myslalam ze staffiki sa wieksze :crazyeye: swietna rasa, moje marzenie :loveu: a na zywo nigdy nie widzialam :roll: chyba na jakas wystawe pojade juz nie offuje :lol:
Karilka Posted August 1, 2009 Posted August 1, 2009 [quote name='gops']dzieki :evil_lol: ja nie lubie nitek na niej , raczej wszystko mamy 2,5cm teraz zaszalalam i wzielam 3 cm (chyba) :cool3: na szerokich obrozach pies sie mi nie dusi przynajmniej teraz chcialabym 3 cm z cwiekami czerwona albo rozowa :loveu: napisze chyba do pitmana :evil_lol: Ja moge poszukać u siebie na giełdzie zoologicznej. Mają takie rzeczy:cool3: [quote name='Vectra']ja czekam na te 45mm golfy dla staffików , oby szybko doszły kupiła bym coś różowego , tylko takie 40 - 50 mm , mam dwie 30 mm , ale za cienkie Ja mam czerwoną obroże z ćwiekami, nówke nie śmiganą, bez podszycia z filcu (co by sierści nie wycierała) na sprzedaż. Dla mojego jest za duża. Dla psa o minimum 55cm w szyi. Mój ma jakoś 50:roll:. [quote name='gops']myslalam ze staffiki sa wieksze :crazyeye: swietna rasa, moje marzenie :loveu: a na zywo nigdy nie widzialam :roll: chyba na jakas wystawe pojade juz nie offuje :lol: Staffik to przecie przytulanka jak yorczek hahaha. Wybij sobie staffika z głowy jak na razie gops. Uporaj się z Misią na początek:lol:
gops Posted August 1, 2009 Posted August 1, 2009 Karilka napisał(a):Ja moge poszukać u siebie na giełdzie zoologicznej. Mają takie rzeczy:cool3: Staffik to przecie przytulanka jak yorczek hahaha. Wybij sobie staffika z głowy jak na razie gops. Uporaj się z Misią na początek:lol: ad1) spojz przy okazji na 34-6cm w szyi aby byly cwieki i max 3,5cm ad2) wiem , narazie nie planuje trzeciego . poczekam co wyjdzie z Miskowa , to sa odlegle plany conajmniej za 5 lat
BullWest Posted August 1, 2009 Posted August 1, 2009 Gops świetna ta obroża!!! Po prostu boska! A Staffiki są na żywo jeszcze śliczniejsze, to moja miłość zaraz po bf i ba:loveu: P.S Ja mam na P-M status "wysłane". hihi:evil_lol:
Vectra Posted August 1, 2009 Posted August 1, 2009 Karilka napisał(a): Staffik to przecie przytulanka jak yorczek hahaha. :lol: a żebyś wiedziała , że to przytulanki są straszliwe :lol: gdzie nie siądę , to mam któregoś karła na kolanach ;) czerwieni nie fcemy , fcemy róź :loveu:
Recommended Posts