Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 12k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

jesli chodzi o tą co ja wstawiłam, to ten sposób zapięcia ma za zadanie odciążenie zatrzasku, zatrzask przekłada się przez kółko i zapina.
a do kółeczka przepina sie smycz;)

Posted

& Gloria & napisał(a):
Wiecie czy w jakimś sklepie internetowym są dostępne szelki lub obroże Trixie?

Co jakiś czas ktoś o to pyta... Jakoś nigdy nie zauważyłam żadnej konkretnej odp :p A też jestem ciekawa ;)
Czasami na allegro jest w czym wybrać (ale to tylko czasami)

Posted

[quote name='& Gloria &']Wiecie czy w jakimś sklepie internetowym są dostępne szelki lub obroże Trixie?

telezoo napewno ;)
no i na allegro czesto sa

nasza nowa obroza

Posted

Ale wielka ta obroża:loveu:. Zawsze chciałam taka mieć tylko moja sucz wygląda w takich szerokich jak szczur:eviltong:
Wy tak kusicie Ezydogami, które są prześliczne:loveu::loveu::loveu: Myśle, ze przynajmniej w szelki ED zainwestuje kiedyś:lol:

Posted

Na moim szerokie też brzydko wyglądają :-(

A ma ktoś jakiś komplet( smycz + obroża), którego łączna cena wynosi 10 euro/ ok. 40 zł , a dostępne jest tylko w Niemczech ?

Posted

olekg89 napisał(a):
Gops-kicz i dziadostwo w dodatku za duuuża.

po pierwsze zalezy kto co lubi
po drugie nie jest za duza, ma jeszcze jedno oczko moge zmiejszyc ale wtedy jest za mala

nie lubie na moim psie nitek , to ma chyba 3 cm i jest idealna :eviltong::loveu:

Posted

olekg89 napisał(a):
Gops-kicz i dziadostwo w dodatku za duuuża.

o gustach sie nie dyskutuje:eviltong:

A tak jak teraz jest to jej nie spadnie?? bo widac jakby miala sporo luzu

Posted

Marta_Ares napisał(a):
o gustach sie nie dyskutuje:eviltong:

A tak jak teraz jest to jej nie spadnie?? bo widac jakby miala sporo luzu

nieeee
nie spada, na wielkosc tzn dlugosc jest idealna teraz. moge wlozyc palce jak w kazdej ;)

Posted

A ma ktoś do polecenia jakiś komplet( smycz + obroża), którego łączna cena wynosi 10 euro/ ok. 40 zł , a dostępne jest tylko w Niemczech ?

Bo mój tata pracuje w Niemczech, i powiedział ze może mi kupić :loveu: I za dwa- trzy tygodnie komplet będzie u Nas

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...