Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Onomato-Peja napisał(a):
Ja bym się ucieszyła ze smyczki 20 lub 25 mm w zielono pomaraczowe łapska :loveu:

też też! :loveu:
tylko, że ja bardziej z 25mm ;p

• Replies 12k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Onomato-Peja napisał(a):
Wiesz co, w sumie to nie wiem na 100 % kiedy, bo już 3 miesiące minęły od kiedy się pytałam a tyle miała trwać dostawa... :roll:

zapytam sie ich

Ok dzięki. Tak właściwie to nie spieszy mi się tak bardzo z kupnem tych obroży więc mogę poczekać.

Posted

Marta, mi się podoba czerwono-czarna w łapki :loveu:

Chciałabym kupić suczy obrożę i szelki nowe, ale mój portfel leży i kwiczy :-( Muszę chyba przystopować :eviltong:

Posted

[quote name='Angelika']Ok dzięki. Tak właściwie to nie spieszy mi się tak bardzo z kupnem tych obroży więc mogę poczekać.

Dostałam Odp.

Witam
Dostawa powinna być za ok. mc
Wzory będą powtorzone z tych co sa w magazynie ale zdekompletowane +
szelki
Jeżeli mi jeszcze jakis ciekawy wzor z nowej kolekcji wpadnie w oko to
dojdzie ale na ta chwile trudno mi powiedziec
Pozdrawiam zm

Posted

moja mama też tak sądzi, skoro ma np. jedną dobrą obroże szelki i smycz to na co mu więcej, na to ja mówię, że ja chcę kupić to idzie z moich pieniędzy (które dali mi rodzice xD ale cicho :evil_lol:) i chcę, żeby Nuka ładnie wyglądała, bo np. po co my sobie kupujemy dużo różnych ciuchów skoro można kupić jedne dobre spodnie, jedne porządne buty, jakąś bluzkę i bluzę, na chłodniejsze dni :evil_lol: psu też się coś od życia należy tzn. od mojego portfela xD

Posted

Zawsze można kupić "na wypadek gdyby się zepsuło" jedną obróżkę i smycz :D A potem dla pewności jeszcze jeden komplecik i jeszcze jeden, że niby wyprzedaż była...:diabloti:

Posted

No właśnie, i jeszcze powiedzieć i kit wcisnąć, że się przeciera przy karabińczyku :evil_lol: że to takie śliczne, a poprzedni komplecik już za mały (chociaż to nie prawda) xD :evil_lol:

Posted

Moi rodzice to nawet za to wszystko płacą, nie mają nic przeciwko temu, mówią tylko- to twój pies, rób co chcesz.

Współczuję im, z tymi pieniędzmi :evil_lol:

Posted

To Misiek ma 3 obroze, szele i dwie smycze (flexi i grubą plecioną) i moi rodzice mówią że zamiast sobie coś kupić ide do zoo odrazu :evil_lol:

Posted

Hahha xD moja ma na razie smycz taki dość gruby sznur
coś takiego tylko ja mam czarno-czerwony i nie regulowany
http://www.psy.info.pl/kiwak/sklep/dom_i_spacer/smycze_i_flexi/smycz_sznurek_podwojna_470_300.jpg
do tego mam szelki takie tylko, że czerwone
CHABA Szelki taśmowe regulowane ozdobne 25mm/90cm kolor: czarny
zwykłą czarną regulowaną obroże na teraz i czerwoną regulowaną smycz do tego
i zamówiłam jej dwa ładne kompleciki od taks. :) jak przyjdą to dam zdjęcia :)

Posted

Angelika napisał(a):
Dzięki Onomato-Peja. To teraz mam dylemat czy zamawiać teraz, a później jeszcze raz czy czekać i od razu zamówić wszystko.

najlepiej od razu wszystko :)
bo po co 2 razy za przesyłkę ;)

Posted

Ja widziałam Planet na żywo i dla mnie za ciemny :eviltong:
Mam Rogzette i jest idealny :cool3: Chodź też nie jestem fanką różu to mój kundel wygląda uroczo :loveu::evil_lol:

Posted

Zuzka i shelciaki napisał(a):
Krowa je kwiatki :diabloti: Nie, na moich obroży nie widać kompletnie :shake:

Marta!!! Ja ci coś zrobiłam?

Krowa sama w sobie jest dziwacznym wzorem (zastanawiam się po co ją brałam... ach, już wiem - to przez ten wątek ;) ) i ryzykownym do łączenia z czymś innym niż jednolite, dopasowane kolorystycznie akcesoria ;P mnie by takie niedopasowanie męczyło :lol:

Marta_Ares napisał(a):
Proszę o pomoc w wyborze taśm i szerokości, robimy większe zamówienie i nie mam pojecia jaka w jakich szerokosciach wziąć.

Pierwsze od lewej łapki (niebiesko-szaro-kremowe) w szerokości 25mm ;) :D

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...