Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 12k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

diabelkowa napisał(a):
zielen i pomarancz zielen taka jak chcialam aaaaaaaaaaaaaaa.............. nie......... dlaczego ??????????????

hehee bo to ylo specjalnie dla Ciebie zamawiane

i ktos jeszcze mnie sie pytał o taki kolor:roll:

Posted

Mam zamiar zamówić dla mojej suczki obrożę Red Dingo i mam problem w wyborze. Jaki wzorek polecacie dla rudzielca (u którego obroży i tak nie widać :evil_lol:)? Zastanawiam się nad: Hypno mid blue, Hypno brown, Pawprint purple i Flying bones, ale mogą też być inne wzory dostępne tu: RED DINGO w rozmiarze M. Jak myślicie, która będzie najlepsza?

Posted

Czemuś Ty - Marto, z tym różem wcześniej nie wyjechała? :mad:
Zieleń piękna :loveu: Już pytałam kiedyś, ale chyba mi nie udzieliłaś odp :roll:
Mara_Ares, macie odblaski do naszycia?

Posted

[

Sorata napisał(a):
Nie podoba mi się niebieski i fioletowy w połączeniu z rudym ;) Więc ja bym wybrała Hypno brown

Też o niej myślalam chyba zamówię właśnie ją i ... No właśnie chcę zamówić od razu dwie obroże i jedną smycz (1,8m M). Jaką byś poleciła drugą? I jaka smycz by do nich pasowała?
Ehh szkoda że na reddingo.bazarek.pl jest strasznie mały wybór smyczy, ktore mnie interesują.:roll:

Posted

Angelika napisał(a):
[
Też o niej myślalam chyba zamówię właśnie ją i ... No właśnie chcę zamówić od razu dwie obroże i jedną smycz (1,8m M). Jaką byś poleciła drugą? I jaka smycz by do nich pasowała?
Ehh szkoda że na reddingo.bazarek.pl jest strasznie mały wybór smyczy, ktore mnie interesują.:roll:

rude mi się podobają w zielonym ;) ale widzę, ze cosmos green jest tylko L i S (a nie wiem czy to dobre rozmiary dla Twojego psa) A może coś czerwonego? ;)

Posted

Marta_Ares napisał(a):
ja widzialam w sklepie to fajnie wyglada, ladnie wykonane, szkoda tylko ze bez regulacji:roll:

faktycznie bez regulacji... ;/

Posted

Sorata napisał(a):
rude mi się podobają w zielonym ;) ale widzę, ze cosmos green jest tylko L i S (a nie wiem czy to dobre rozmiary dla Twojego psa) A może coś czerwonego? ;)

Dzięki za pomoc. S niby jest dobre jeśli chodzi o obwód, ale jakoś nie pasuje mi szerokość. Mam jedną obrożę Red dingo S i bardzo się rożni od M, a ja jednak wolę szersze. Właśnie też pomyślałam o czerwonym, więc chyba jednak wezmę Hypno brown i Pawprints red. A smycz Pawprints red do kompletu, bo niestety nie ma hypno brown:placz:. Szkoda że nie ma też zwykłej czarnej, bo by się przydała.:-(

Posted

Angelika napisał(a):
Dzięki za pomoc. S niby jest dobre jeśli chodzi o obwód, ale jakoś nie pasuje mi szerokość. Mam jedną obrożę Red dingo S i bardzo się rożni od M, a ja jednak wolę szersze. Właśnie też pomyślałam o czerwonym, więc chyba jednak wezmę Hypno brown i Pawprints red. A smycz Pawprints red do kompletu, bo niestety nie ma hypno brown:placz:. Szkoda że nie ma też zwykłej czarnej, bo by się przydała.:-(

niedługo będzie dostawa i uzupełnią wszystko ;)

Posted

Onomato-Peja napisał(a):
niedługo będzie dostawa i uzupełnią wszystko ;)

:multi: super, w takim razie chyba wstrzymam się z zamówieniem.

Posted

Angelika napisał(a):
:multi: super, w takim razie chyba wstrzymam się z zamówieniem.

Wiesz co, w sumie to nie wiem na 100 % kiedy, bo już 3 miesiące minęły od kiedy się pytałam a tyle miała trwać dostawa... :roll:

zapytam sie ich

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...