Kasia&Rika Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 http://www.dogomania.pl/forum/f99/pluszaki-obroze-szelki-trixie-muscat-inne-dla-kociakow-do-5-08-a-142879/#post12687562 zapraszam na bazarek
zoosia21 Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 Zuzka i shelciaki napisał(a):Ta obróżka jest na Pełnej misce tylko w rozmiarze 45-78 cm: www.pelna-miska.pl - sklep internetowy Rogz, EzyDog, ManMat, Hurta, Kong, Bamboo, RuffWear, NiteIze reszta jest nie dostępna. no więc właśnie. mnie interesuje mniejszy rozmiar :roll:
marta_gp Posted July 28, 2009 Posted July 28, 2009 ten wzór jest wycofany z sprzedaży, tylko jakieś "resztki" zostały
Czasowa Posted July 28, 2009 Posted July 28, 2009 http://i198.photobucket.com/albums/aa84/jo_annn/obroze2-1.jpg Jeśli chodzi o skórę, to Woza jest niezastąpiona. :cool3:
BBeta Posted July 28, 2009 Posted July 28, 2009 Zuzka i shelciaki napisał(a):Mi się wydaje, że ona ma inny system blokady zacisku... Tak przy okazji, Rogzowa adresówka... :loveu:
zoosia21 Posted July 28, 2009 Posted July 28, 2009 Sorata napisał(a):ten wzór jest wycofany z sprzedaży, tylko jakieś "resztki" zostały wiem, wiem i szukam właśnie tych resztek :eviltong: w rozmiarze 30-50 ;)
moon_light Posted July 28, 2009 Posted July 28, 2009 Nie wiem co wasze psy robią z tymi adresówkami rogza, moja wygląda jak nówka- a to już ponad rok używania :lol:
Czasowa Posted July 28, 2009 Posted July 28, 2009 A ja jak w Sopocie będzie, to Lordowy komplet kupuję, a jak nie, to na jesień do zoologika się wybiorę, bo wtedy u Nas najwięcej nowości :cool3: Może jakiś ładny skórzany będzie. :p A ma ktoś sportową Rogza niebieską? Bo bym chciała zobaczyć, jak się ogólnie prezentuje. I ile się kolory różnią z tymi pokazywanymi na zdjeciach w sklepach.
BullWest Posted July 28, 2009 Posted July 28, 2009 Czasowa napisał(a):A ja jak w Sopocie będzie, to Lordowy komplet kupuję, a jak nie, to na jesień do zoologika się wybiorę, bo wtedy u Nas najwięcej nowości :cool3: Może jakiś ładny skórzany będzie. :p A ma ktoś sportową Rogza niebieską? Bo bym chciała zobaczyć, jak się ogólnie prezentuje. I ile się kolory różnią z tymi pokazywanymi na zdjeciach w sklepach. A chyba Katie pokazywała niedawno na yorku, z tego co pamiętam;) http://www.dogomania.pl/forum/f1002/obroze-szelki-smycze-vol-1-a-120451/index925.html
_ogonek_ Posted July 28, 2009 Posted July 28, 2009 Mam pytanko, dla młodego psiaka(poniżej roku - szczeniak) co będzie lepsze (jest krótkowłosy) szelki czy też obroża?
Dogha Posted July 28, 2009 Posted July 28, 2009 BBeta napisał(a): http://i302.photobucket.com/albums/nn85/sabotazystka/001/DSC_331.jpg Na tym zdjęciu na Mutu wyglądało to tak jak by to 2 kółeczko nie było łącznikiem między kawałkiem taśmy po którym chodzi zacisk a obrożą tylko jak by to była całość na ono było wszyte tak żeby odstawało. tz. wyglądało to jak typ 1 tutaj: kliknij Mam nadzieje, że zrozumiale ;) Dobra, już nie męczę :evil_lol: Unbelievable - fajnie to pasuje do siebie.
Unbelievable Posted July 28, 2009 Posted July 28, 2009 Zuzka i shelciaki napisał(a): Unbelievable - fajnie to pasuje do siebie. bardziej nie pasuje niż pasuje :evil_lol: ale w planach mam jeszcze coś hunterowego co będzie pasowało, a smyczy odpuścić nie mogłam bo została jedna jedyna taka(180cm) w jednym sklepie:roll::evil_lol:
Dogha Posted July 28, 2009 Posted July 28, 2009 Na zdjęciu pasuje :eviltong: Ja za 2 tygodnie zamówię Lupine szelki Moo Cow i Dolphin Bay i smycze do tego (120cm) :evil_lol: (do taksowych obróżek będzie mi pasować) Lupine po kontakcie z wodą (codziennym) nic się nie stanie?
Marta_Ares Posted July 28, 2009 Posted July 28, 2009 Zuzka i shelciaki napisał(a):Na tym zdjęciu na Mutu wyglądało to tak jak by to 2 kółeczko nie było łącznikiem między kawałkiem taśmy po którym chodzi zacisk a obrożą tylko jak by to była całość na ono było wszyte tak żeby odstawało. tz. wyglądało to jak typ 1 tutaj: kliknij Mam nadzieje, że zrozumiale ;) Dobra, już nie męczę :evil_lol: no właśnie też tak wydawało mi sie ze jest to połączone, widocznie tak z psem sie zlało;)
sonia&me Posted July 28, 2009 Posted July 28, 2009 O Marta Ares dobrze ze jesteś:evil_lol: gdyż mam pytanie czy macie coś ładnego?:cool3: Bo mam chrapkę straszną na coś ciekawego:p strasznie bym chciała Rogz Gekko ale nie ma już chyba:-( bo na pełnej misce nie da się zamówić. I tak się rozglądam za czyms na pocieszenie:lol:
Marta_Ares Posted July 28, 2009 Posted July 28, 2009 Mam tylko 2 pary szelek:roll: jeszcze jakies by sie przydały:evil_lol: ale nie mam pomysłu co do koloru.
sonia&me Posted July 28, 2009 Posted July 28, 2009 ja sama nie wiem co mnie interesuje:evil_lol: chwilowo nie mam kasy więc się rozglądam:cool3: Ogólnie obroża prawdopodobnie komplet ze smyczą:p jakieś ładne wzorki,kolorowa albo coś ładnego po prostu:evil_lol: dla tej panienki mojej i tak myśle żeby temu obywatelowi też coś sprawić SDC10362.JPG | lacuna | Fotki, Zdjęcia, Obrazki Fotosik.pl :evil_lol: moro niespecjalnie akurat bo nie pasuje ani Soni ani Orkanowi :eviltong: A jakby cudem jakieś kwiatki np się znalazły albo coś szalonego :D
sonia&me Posted July 28, 2009 Posted July 28, 2009 No właśnie tak myśle ale w łapki już cały komplet ma Sonia. Może moro faktycznie? Teraz ma czerwoną całą i nieźle wygląda więc myśle że pomarańcz tym bardziej może być:cool3: Albo coś zielonego?:cool3:
Onomato-Peja Posted July 28, 2009 Posted July 28, 2009 Marta nie chcę Cię straszyć, ale jakbym dorwała ManMata na wystawie, to będę Cię męczyć o smycz łapkowe moro zielone ( kiedyś pokazywałaś próbki)
wiq Posted July 28, 2009 Posted July 28, 2009 po co pokazywałyście te nowe obroże trixie :placz: ja robię wyprz, skórzane szelki, ćwiekowane obroże, szmaciaki, kagańce... :P
mineralna_ Posted July 28, 2009 Posted July 28, 2009 Ojj, zaniedbałam naszą kolekcję :shake::shake: Teraz zaczynam się rozglądać za jakąś fajną obrozą, ale nie wiem która by mi dla suczy pasowała, myślałam o jakimś rogzie albo coś :evil_lol: No, i chciałabym półzacisk.
sonia&me Posted July 28, 2009 Posted July 28, 2009 wiq napisał(a):po co pokazywałyście te nowe obroże trixie :placz: ja robię wyprz, skórzane szelki, ćwiekowane obroże, szmaciaki, kagańce... :P A ćwiekowane można foty?:cool3:
Recommended Posts