Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 12k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Zuzka i shelciaki napisał(a):
Mi się wydaje, że ona ma inny system blokady zacisku...

Tak przy okazji, Rogzowa adresówka... :loveu:

Posted

Sorata napisał(a):
ten wzór jest wycofany z sprzedaży, tylko jakieś "resztki" zostały

wiem, wiem i szukam właśnie tych resztek :eviltong: w rozmiarze 30-50 ;)

Posted

A ja jak w Sopocie będzie, to Lordowy komplet kupuję, a jak nie, to na jesień do zoologika się wybiorę, bo wtedy u Nas najwięcej nowości :cool3: Może jakiś ładny skórzany będzie. :p

A ma ktoś sportową Rogza niebieską? Bo bym chciała zobaczyć, jak się ogólnie prezentuje. I ile się kolory różnią z tymi pokazywanymi na zdjeciach w sklepach.

Posted

Czasowa napisał(a):
A ja jak w Sopocie będzie, to Lordowy komplet kupuję, a jak nie, to na jesień do zoologika się wybiorę, bo wtedy u Nas najwięcej nowości :cool3: Może jakiś ładny skórzany będzie. :p

A ma ktoś sportową Rogza niebieską? Bo bym chciała zobaczyć, jak się ogólnie prezentuje. I ile się kolory różnią z tymi pokazywanymi na zdjeciach w sklepach.

A chyba Katie pokazywała niedawno na yorku, z tego co pamiętam;)

http://www.dogomania.pl/forum/f1002/obroze-szelki-smycze-vol-1-a-120451/index925.html

Posted

BBeta napisał(a):

Na tym zdjęciu na Mutu wyglądało to tak jak by to 2 kółeczko nie było łącznikiem między kawałkiem taśmy po którym chodzi zacisk a obrożą tylko jak by to była całość na ono było wszyte tak żeby odstawało. tz. wyglądało to jak typ 1 tutaj: kliknij Mam nadzieje, że zrozumiale ;) Dobra, już nie męczę :evil_lol:

Unbelievable - fajnie to pasuje do siebie.

Posted

Unbelievable - fajnie to pasuje do siebie.

bardziej nie pasuje niż pasuje :evil_lol: ale w planach mam jeszcze coś hunterowego co będzie pasowało, a smyczy odpuścić nie mogłam bo została jedna jedyna taka(180cm) w jednym sklepie:roll::evil_lol:

Posted

Na zdjęciu pasuje :eviltong: Ja za 2 tygodnie zamówię Lupine szelki Moo Cow i Dolphin Bay i smycze do tego (120cm) :evil_lol: (do taksowych obróżek będzie mi pasować)
Lupine po kontakcie z wodą (codziennym) nic się nie stanie?

Posted

Na tym zdjęciu na Mutu wyglądało to tak jak by to 2 kółeczko nie było łącznikiem między kawałkiem taśmy po którym chodzi zacisk a obrożą tylko jak by to była całość na ono było wszyte tak żeby odstawało. tz. wyglądało to jak typ 1 tutaj: kliknij Mam nadzieje, że zrozumiale ;) Dobra, już nie męczę :evil_lol:

no właśnie też tak wydawało mi sie ze jest to połączone, widocznie tak z psem sie zlało;)

Posted

O Marta Ares dobrze ze jesteś:evil_lol: gdyż mam pytanie czy macie coś ładnego?:cool3: Bo mam chrapkę straszną na coś ciekawego:p strasznie bym chciała Rogz Gekko ale nie ma już chyba:-( bo na pełnej misce nie da się zamówić. I tak się rozglądam za czyms na pocieszenie:lol:

Posted

ja sama nie wiem co mnie interesuje:evil_lol: chwilowo nie mam kasy więc się rozglądam:cool3: Ogólnie obroża prawdopodobnie komplet ze smyczą:p jakieś ładne wzorki,kolorowa albo coś ładnego po prostu:evil_lol: dla tej panienki mojej i tak myśle żeby temu obywatelowi też coś sprawić SDC10362.JPG | lacuna | Fotki, Zdjęcia, Obrazki Fotosik.pl :evil_lol: moro niespecjalnie akurat bo nie pasuje ani Soni ani Orkanowi :eviltong:
A jakby cudem jakieś kwiatki np się znalazły albo coś szalonego :D

Posted

No właśnie tak myśle ale w łapki już cały komplet ma Sonia. Może moro faktycznie? Teraz ma czerwoną całą i nieźle wygląda więc myśle że pomarańcz tym bardziej może być:cool3: Albo coś zielonego?:cool3:

Posted

po co pokazywałyście te nowe obroże trixie :placz:

ja robię wyprz, skórzane szelki, ćwiekowane obroże, szmaciaki, kagańce... :P

Posted

Ojj, zaniedbałam naszą kolekcję :shake::shake: Teraz zaczynam się rozglądać za jakąś fajną obrozą, ale nie wiem która by mi dla suczy pasowała, myślałam o jakimś rogzie albo coś :evil_lol: No, i chciałabym półzacisk.

Posted

wiq napisał(a):
po co pokazywałyście te nowe obroże trixie :placz:

ja robię wyprz, skórzane szelki, ćwiekowane obroże, szmaciaki, kagańce... :P

A ćwiekowane można foty?:cool3:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...