Onomato-Peja Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 Można się złożyćw pare osób na przesyłkę i oddac do schorniska lub wystawić na bazarek :) jakby się złożyło kilka osób wyszłoby to wszystko za grosze SMYCZE # SZELKI # DLA SPRZEDAWCY # ZESTAW # BCM (698888828) - Aukcje internetowe Allegro OBROŻE # KAGAŃCE # DLA SPRZEDAWCY # ZESTAW # BCM (698917531) - Aukcje internetowe Allegro
Dogha Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 W ManMacie wygląda bosko!:loveu: I we floralu też :loveu: Pomarańcz też mu pasuje :loveu: Ślicznie:loveu::loveu::loveu:
moon_light Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 w jakim sklepie online są dostępne wszystkie LUPINE ?? bo chcę kupic PUPPY LOVE 38-64 cm na klips TURTLE REEF 45-78 cm na klips i smycz TURTLE REEF 180 cm . Zawsze brakuje przynajmniej jednego produktu... a nie chcę kupować w 2 miejscach i płacic 2 razy za przesyłkę :roll:
zoosia21 Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 zobacz na Futrzaki.net Z miłości do zwierząt... ;)
BullWest Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 Ehh moon_light Wszystkie, które podałaś są w Pełnej-misce jo_ann Super Wozy, ta brązowa to Flowersik, nie? Mamy takiego, tylk oz tego co widzę szerszego;) Maupa4 Widzę, że bulwy bardzo fajnie wyglądają w ED, sama się kiedyś nad nim zastanawiałam, ale jest szeroki, a już mam parę takich kołnierzy i teraz stawiamy na delikatne i lekkie. Marta_Ares Super Ares wygląda w nowych obrożach, zwłaszcza we Floralu (nie wiedziałam, że jest z łańcuszkiem) A mnie jak zwykle porąbało, znowu nazamawiałam dla psa:diabloti:
moon_light Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 zoosia21 napisał(a):zobacz na Futrzaki.net Z miłości do zwierząt... ;) ten sklep ma dziwnie podaną rozmiarówkę:roll: BullWest napisał(a):Ehh moon_light Wszystkie, które podałaś są w Pełnej-misce Nie ma, przy smyczy turtle reef 180 nie ma opcji "włóż do koszyka"... rozumiem więc że nie mają jej dostępnej
Marta_Ares Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 łancuszek przerobiony przez Olka, była wczesniej obroża półzaciskową;)
DG32 Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 moon_light napisał(a):w jakim sklepie online są dostępne wszystkie LUPINE ?? bo chcę kupic PUPPY LOVE 38-64 cm na klips TURTLE REEF 45-78 cm na klips i smycz TURTLE REEF 180 cm . Zawsze brakuje przynajmniej jednego produktu... a nie chcę kupować w 2 miejscach i płacic 2 razy za przesyłkę :roll: Ja właśnie czekam na odpowiedz sklepu z Katowic czy maja wzory które mnie interesują, ale babeczka już mnie uprzedziła, że teraz to pustki mają bo Lupin nic nie ma na magazynach i żeby poczekać do końca sierpnia bo wtedy będą dostawy.
diabelkowa Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 haha :P no Olkowy rogz :P w zeszlym roku tez go mial na zlocie ;)
zoosia21 Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 moon_light napisał(a):ten sklep ma dziwnie podaną rozmiarówkę:roll: no troszkę :roll: ale zawsze można się podpytać ;) A ja mam pytanko: czy nie wie ktoś gdzie jeszcze można kupić taką obroże: gdzieś ostatnio widziałam, ale nie pamiętam gdzie... :roll:
moon_light Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 DG32 napisał(a):Ja właśnie czekam na odpowiedz sklepu z Katowic czy maja wzory które mnie interesują, ale babeczka już mnie uprzedziła, że teraz to pustki mają bo Lupin nic nie ma na magazynach i żeby poczekać do końca sierpnia bo wtedy będą dostawy. a mogłabyś powiedzieć jaki to sklep ? może sprawdzą też moje wzory . Nie chcę czekać do sierpnia :-(
BullWest Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 zoosia21 napisał(a):no troszkę :roll: ale zawsze można się podpytać ;) A ja mam pytanko: czy nie wie ktoś gdzie jeszcze można kupić taką obroże: gdzieś ostatnio widziałam, ale nie pamiętam gdzie... :roll: W Pełnej-Misce, nawet zdjęcie jest stamtąd, wzór OAK
DG32 Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 moon_light napisał(a):a mogłabyś powiedzieć jaki to sklep ? może sprawdzą też moje wzory . Nie chcę czekać do sierpnia :-( Ten: KLIK ....
Dogha Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 Ta obróżka jest na Pełnej misce tylko w rozmiarze 45-78 cm: www.pelna-miska.pl - sklep internetowy Rogz, EzyDog, ManMat, Hurta, Kong, Bamboo, RuffWear, NiteIze reszta jest nie dostępna. BBeta - do psa pasuje idealnie :loveu::loveu::loveu: Tylko wydaje mi się jakoś dziwnie zrobiona... wszystkie moje wyglądają tak:
stratoos Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 A mam jeszcze jedno pytanie: Czy rozmiary obróżek podawane na zooplus są prawdziwe, zawyżane czy zaniżane?
Dogha Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 To raczej zależy od obroży, napisz jaka cię interesuje ;)
BBeta Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 Zuzka i shelciaki napisał(a):Tylko wydaje mi się jakoś dziwnie zrobiona... wszystkie moje wyglądają tak: http://i30.tinypic.com/r9pfs5.png Moje wszystkie zaciski też tak wyglądają ;)
stratoos Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 Zuzka i shelciaki napisał(a):To raczej zależy od obroży, napisz jaka cię interesuje ;) No np. czy Rogz o zakresie 26-40cm albo trixie 30-45cm jest to dokładne. W przypadku rogza interesowałoby mnie czy zakres naprawdę docodzi do 40, a w przypadku trixie czy 30 to minimum ;), bo różnie to bywa, a nie chcę zamówić złej rozmiarówki.
Lucky. Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 W rogzie rozmiarówka jest źle podana, na klik mają do 32-33 cm a w połzaciskach 37-38 cm :) a jak dotyczy trixie to nie wiem ;)
anetta Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 Maupa, o dzysis, ile Ty masz tych ED :crazyeye: Nieźle;) Co mnie zastanawia w mojej ED. Otóż zauważyłam że jest luźniejsza. I teraz się zastanawiam, czy to dlatego że uszaty ma mniej futra na szyji po coatminatorowaniu czy schudł (ale to raczej jest mało prawdopodobne bo waży tyle samo co w czasie jak mu ją kupiłam) Jak mu wyregulowałam na początku, była idealna, jak ją założyłam to tak leżała i się nie obracała. A teraz mogę mu kręcić tą obrożą na lewo i prawo :crazyeye: Magia czy cooo :evil_lol::evil_lol: Woza :loveu: Piękna obróżka. Bardzo mi się podobają. http://i198.photobucket.com/albums/aa84/jo_annn/obroze2-1.jpg A mi się nie podoba Mutu w tej obróżce :eviltong::eviltong: Zlewa mu się z sierścią :eviltong:
Lucky. Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 Kusicie tym ezy dogiem ale szerokość mnie odstrasza :evil_lol:
Dogha Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 Mi się wydaje, że ona ma inny system blokady zacisku... Ja widziałam obroże ED na wystawie w Czechach, ale jakoś do mnie nie przemawia... Zato szelki są jak najbardziej ok. Ja teraz mam upolowane szelki Moo Cow i Dolphin Bay Lupina i do tego smycze.
Recommended Posts